Cyber Security

PULS WEBINAR den 24. november.

Deltag i vores webinar 24. november 2020, hvor vi opdaterer dig på de nyeste tendenser, udfordringer og teknologier. Vi deler vores bedste praktiske indsigter, erfaringer og løsningsmuligheder og giver konkret viden om, hvordan du beskytter dig bedst muligt mod cyberkriminalitet.

Læs mere og tilmeld

Microsoft Azure admin. KURSUS

I oktober kan du få ny viden omkring sikring af identiteter, administration af infrastruktur, konfiguration af virtuelt netværk, styring af netværkstrafik, implementering af storage, oprettelse og skalering af virtuelle maskiner, implementering af web apps og meget mere.

Læs mere og tilmeld

Microsoft 365 Security admin. KURSUS

I november i Ballerup kan du få ny viden omkring virksomhedens identitets-, data- og trusselsbeskyttelse og giver viden og træning inden for bl.a.; brugeradgang til data, konfiguration af beskyttelse imod vira og malware, konfiguration og meget mere.

Læs mere og tilmeld

Tidligere afholdte events

Hvorfor cloud er det rigtige valg for fremtiden

PULS EVENT den 22. september i Ballerup eller virtuelt.

Digitalisering, økonomisk fleksibilitet, nye forretningsmodeller, sikker og optimeret drift og grøn omstilling – alle temaer, der står på agendaen hos langt de fleste virksomheder og offentlige organisationer i 2020.

Og som tillæg – kom en verdensomspændende pandemi, der yderligere satte en tyk streg under, hvor vigtigt det er, at kunne tilpasse forretningen hurtigt.

22. september adresserer vi en række af disse temaer og hvordan cloud og IoT teknologier er en stor del af løsningen og giver virksomheder og organisationer den nødvendige omstillingsparathed, kapacitet og indsigt til at kunne træffe de rigtige beslutninger, på det rigtige tidspunkt til fordel for forretningen, kunderne og borgerne.

Se præsentationen og optagelsen

IoT WEBINAR

Onsdag 24. juni kl. 10.00 viser vi hvordan du på 3 uger, får en plan og klart bevis for værdien af IoT i din virksomhed. Det gør vi med vores standardiserede IoT platform IoTConnect, som hurtigt og med lav teknisk og økonomisk risiko kan skabe forandringer og værdi.

Se præsentationen og optagelsen