Cloud events og webinars

Cloud på tværs af M365 og Azure

WEBINAR 26. AUGUST KL. 9.00

Vi sætter fokus på den sammenhængende Microsoft Cloud på tværs af Microsoft 365 og Azure. Hvorfor er en samlet platform en god idé, hvem kan drage nytte og fordel og ikke mindst – hvilke faldgrupper og udfordringer kan du møde, hvis du ikke tænker helheden.

Læs mere og tilmeld

Microsoft Azure admin. KURSUS

KURSUS 13. – 14. & 20. – 21. SETEMBER 2021

I september i Ballerup kan du få ny viden omkring sikring af identiteter, administration af infrastruktur, konfiguration af virtuelt netværk, styring af netværkstrafik, implementering af storage, oprettelse og skalering af virtuelle maskiner, implementering af web apps og containere, sikkerhedskopiering og deling af data og overvågning af din Azure løsning og meget mere.

Læs mere og tilmeld

Tidligere afholdte events

Accelerer din forretningsidé med Azure

Webinar for softwareudviklere (ISV’ere) den 15. juni 2021.

Vi kommer bl.a. rundt om emnerne:

  • Hvordan du via Azure DevOps og DevOps principper automatiserer, accelererer udvikling og release management og dermed optimerer time to market.
  • Hvordan du får en klar Roadmap for at flytte on-premise udviklings- og driftmiljøer sikkert og effektivt op i Azure.
  • Hvordan du opnår effektivitet, teknisk fleksibilitet og leverancesikkerhed med det rigtige fundament i Azure.
  • Hvordan du løbende vedligeholder, optimerer og administrerer din platform via driftservices.
Se præsentationen og optagelsen

Microsoft 365 Security admin. KURSUS

I Juni i Ballerup kan du få ny viden omkring sikring af identiteter, administration af infrastruktur, konfiguration af virtuelt netværk, styring af netværkstrafik, implementering af storage, oprettelse og skalering af virtuelle maskiner, implementering af web apps og containere, sikkerhedskopiering og deling af data og overvågning af din Azure løsning. og meget mere.

Kursus afholdt – kontakt os for nye kurser

Windows Virtual Desktop

Webinar den 20. april 2021.

  • Er du træt af bøvlet med din eksisterende RDS eller Citrix miljø?
  • Har du tidligere overvejet en RDS-infrastruktur – og droppet det igen pga. legacy systemer, Windows 7 og dårlig brugeroplevelse?
  • Har du medarbejdere uden egen PC, som skal tilgå virksomhedens ressourcer?
    Eller er tiden blot inde til fjernarbejde i din virksomhed?
Se præsentationen og optagelsen

Kom godt i gang – og godt i mål, med cloud

PULS WEBINAR den 9. marts 2021.

Hvordan du kommer rigtigt i gang med Azure? Det kan du høre meget mere om 7. december. Her sætter vi fokus på det ”nøglefærdige” fundament i Azure og hvordan vi helt konkret hjælper virksomheder til bedre IT-drift i Azure.

Se præsentationen og optagelsen

Azure – kom rigtigt i cloud

PULS WEBINAR den 7. december.

Hvordan du kommer rigtigt i gang med Azure? Det kan du høre meget mere om 7. december. Her sætter vi fokus på det ”nøglefærdige” fundament i Azure og hvordan vi helt konkret hjælper virksomheder til bedre IT-drift i Azure, hvor du sparer tid og penge og undgår at fare vild og miste overblikket i de utallige muligheder i Azure.

Se præsentationen og optagelsen

Cybersikkerhed

PULS WEBINAR den 24. november.

Deltag i vores webinar 24. november 2020, hvor vi opdaterer dig på de nyeste tendenser, udfordringer og teknologier. Vi deler vores bedste praktiske indsigter, erfaringer og løsningsmuligheder og giver konkret viden om, hvordan du beskytter dig bedst muligt mod cyberkriminalitet.

Se præsentationen og optagelsen

Microsoft 365 Security admin. KURSUS

I november i Ballerup kan du få ny viden omkring virksomhedens identitets-, data- og trusselsbeskyttelse og giver viden og træning inden for bl.a.; brugeradgang til data, konfiguration af beskyttelse imod vira og malware, konfiguration og meget mere.

Læs mere og tilmeld

Microsoft Azure admin. KURSUS

I oktober kan du få ny viden omkring sikring af identiteter, administration af infrastruktur, konfiguration af virtuelt netværk, styring af netværkstrafik, implementering af storage, oprettelse og skalering af virtuelle maskiner, implementering af web apps og meget mere.

Læs mere og tilmeld

Hvorfor cloud er det rigtige valg for fremtiden

PULS EVENT den 22. september i Ballerup eller virtuelt.

Digitalisering, økonomisk fleksibilitet, nye forretningsmodeller, sikker og optimeret drift og grøn omstilling – alle temaer, der står på agendaen hos langt de fleste virksomheder og offentlige organisationer i 2020.

Og som tillæg – kom en verdensomspændende pandemi, der yderligere satte en tyk streg under, hvor vigtigt det er, at kunne tilpasse forretningen hurtigt.

22. september adresserer vi en række af disse temaer og hvordan cloud og IoT teknologier er en stor del af løsningen og giver virksomheder og organisationer den nødvendige omstillingsparathed, kapacitet og indsigt til at kunne træffe de rigtige beslutninger, på det rigtige tidspunkt til fordel for forretningen, kunderne og borgerne.

Se præsentationen og optagelsen

IoT WEBINAR

Onsdag 24. juni kl. 10.00 viser vi hvordan du på 3 uger, får en plan og klart bevis for værdien af IoT i din virksomhed. Det gør vi med vores standardiserede IoT platform IoTConnect, som hurtigt og med lav teknisk og økonomisk risiko kan skabe forandringer og værdi.

Se præsentationen og optagelsen