timengo løber med prisen som årets Microsoft Partner i kategorien ”Modern Work and Security SMB”

“Vi er både glade og utroligt stolte over at være bleve kåret som vinder af titlen ”Årets Microsoft Partner” i kategorien ”Modern Work & Security SMB”.

Det er en milepæl for vores team, og vi vil gerne sende en stor tak til alle vores kunder, hvis tillid og samarbejde har gjort det muligt for os at nå hertil.

Vi forstår de unikke udfordringer små og mellemstore virksomheder står overfor og anerkendelsen bekræfter vores dedikation til at skabe værdi for vores kunder ved hjælp af Microsofts teknologier og løsninger.

Torsdag den 23. maj uddelte Microsoft årets Partner Awards 2024. En årlig begivenhed, der nominerer og kårer en række Microsoft Partnere, som har udmærket sig inden for en række områder.

timengo vandt i kategorien “Modern Work and Security SMB” med begrundelsen:

“In the dynamic landscape of cloud technology, timengo has distinguished themselves by creating an Evergreen service and thereby enhancing Microsoft 365 efficiency and security. timengo’s scalable solutions ensure optimal performance and security, freeing customers time to innovate and grow. We celebrate timengo by applauding their transformative impact in this segment.”

Vi sender en stor tak til hele timengo teamet, vores kunder og samarbejdspartnere og glæder os til fortsat at udvikle og levere de bedste services og cloud løsninger sammen med jer.

Og vi ser frem til det fortsatte samarbejde med Microsoft og være en aktiv og værdiskabende del af deres partnerstrategi.

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Har du brug for mere information eller sparring, så grib ud efter os. Vi tager meget gerne en uforpligtende snak.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.