Få de rigtige IT-konsulenter med på dit IT-projekt

Har din virksomhed brug for specialiseret ekspertise inden for Microsoft cloud teknologier? Søger du efter højt kvalificerede IT-konsulenter til at støtte og optimere din digitale transformation eller mangler du blot ekstra hænder til at klare den daglige drift? Så kan vi levere præcis den IT-specialistviden, der hjælper din virksomhed videre.

Udfordringen

Både IT-projekter og den daglige IT-drift kan være udfordret af mangel på viden, erfaring og hænder nok til at løse opgaven. Det kan betyde mangel på effektivitet og fremdrift nok til at understøtte forretningen tilstrækkeligt.

Løsningen

Eksterne IT-konsulenter kan træde til med både viden, erfaring og ressourcer, der tilfører hjælp i form af kompetence og “arbejdskraft”, så du og din IT-afdeling kan løse de opgaver og IT-projekter, der er vigtige for forretningen.

Fordelen

Med eksterne IT-konsulenter får du adgang til IT-profiler, når du har brug for det og typisk med bredere og dybere viden end du har inhouse og som hurtigt kan skaleres op og ned i takt med, at dine behov ændrer sig.

Få dit IT-projekt løst enkelt og effektivt.

Det hjælper vores IT-konsulenter med

Vi er specialiseret i at levere innovative Microsoft cloud løsninger og hjælper virksomheder med at få adgang til de rette IT-ressourcer. Med vores dygtige og erfarne IT-konsulenter kan vi imødekomme selv de mest komplekse behov og udfordringer inden for Microsoft cloud.

Vores Microsoft cloud eksperter hjælper bl.a. med:

  • Azure cloud løsninger: Vores specialister hjælper med design, implementering og optimering af Azure cloud-infrastruktur, så du får fordel af skalerbarhed, sikkerhed og fleksibilitet i cloud.
  • Microsoft 365-implementering: Vores eksperter hjælper med migrering til Microsoft 365 og udnyttelse af de mange produktivitetsværktøjer som fx Teams, SharePoint og Exchange Online.
  • IT-sikkerhed i cloud: Vores IT-sikkerhedseksperter hjælper med at implementere, optimere og vedligeholde din IT-sikkerhed, så du udnytter den indbyggede sikkerhed i cloud optimalt.
  • Ad hoc IT-projekter: Vi forstår, at hver virksomhed er unik med sine egne udfordringer og behov. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der matcher præcis dit IT-projekt.
  • Projektledelse: Vores projektledere hjælper med facilitering, eksekvering og sikring af fremdrift i dit IT-projekt, så du kommer succesfuldt i mål inden for scope, tidsplan og budget.

“Folkene hos timengo kender os og ved, at de ikke skal gå i ”teknisk mode”, når jeg stiller et spørgsmål. Jeg har også kun ét sted, jeg skal bede om bistand. Det er en stor hjælp i det daglige”

SNIPR Biome – virksomheden uden intern IT-afdeling

Biotekvirksomhed bekæmper antibiotikaresistens uden behov for interne IT-ressourcer. Værdien skabes i laboratoriet – derfor har SNIPR Biome valgt at outsource IT-driften og i stedet fokusere på deres forskning.

Hvorfor vælge IT-konsulenter fra timengo?

Hvid bygning - ikon

 Forretningen 

Du får adgang til konsulenter opdateret på seneste viden og best practice i branchen, der sikrer at din virksomhed får mest muligt ud af Microsoft cloud.

Hvid bærbar PC - ikon

IT

Du får adgang til specialiseret cloud kompetence og ressourcer, der både understøtter udvikling og den daglige drift af din Microsoft cloud.

Hvid person - ikon

Brugeren

Du får hjælp fra dygtige cloud konsulenter, der sikrer drift og vedligehold af dine digitale værktøjer, så du kan løse dine opgaver bedst muligt.

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.