Gør hverdagen lettere og mere produktiv
– samarbejd og del viden effektivt og sikkert med Microsoft 365

I en hverdag med flydende arbejde, hvor vi ikke er bundet af tid, sted og enhed, har vi brug for stærke værktøjer, der kan sikre sammenhængs-
kraften i løsningen af vores arbejdsopgaver. Samtidigt med, at vi kan holde os opdateret på viden, information og kommunikere effektivt med kollegaer og samarbejdspartnere.

Microsoft 365 binder dine velkendte Office apps (Word, Excel, PowerPoint m.fl.) sammen med effektive værktøjer til samarbejde, kommunikation og deling af dokumenter som fx Exchange, Teams, OneDrive og SharePoint, der gør samarbejde, kommunikation og vidensdeling på tværs af afdelinger, grupper og projekter let og produktivt.

Hos timengo hjælper vi dig med at udnytte de mange værktøjer og skabe en platform, der understøtter og effektiviserer jeres arbejdsprocesser, samarbejdsformer og organisering af kommunikation og vidensdeling.

Det hjælper vi dig med

Rådgivning og planlægning 

Rådgivning og design af den underlæggende struktur for dokumenthåndtering samt en plan for hvordan du ønsker at brug kommunikations-værktøjerne i Microsoft 365.

Klargøring af platformen

Klargøring og implementering af din platform, så du let og hurtigt kan komme i gang med udnytte de mange værktøjer, samarbejdsrum og kommunikationsværktøjer.

Sikkerhed og governance

Rådgivning og konfiguration af sikkerhed og governance så  platformen understøtter, overholder og optimerer forretningsgange, politikker og processer.

Træning og uddannelse

Bliv fortrolig med dine Microsoft 365 apps gennem træning og lær hvordan de integrerer og arbejder sammen, så du kan høste den fulde værdi af din licensinvestering.

Case

En cloud rejse på speed
– ny dansk rekord i udrulning af Microsoft cloud

Læs hvordan etableringen af en Teams platform blev afgørende for driften i European Energy, da corona ramte og virksomheden stod overfor at hjemsende 200 medarbejdere.

Og hvordan Troels Bent Hansen, IT Manager, tog hurtig action og på rekordtid udrullede Microsoft 365 og sikrede kommunikation og samarbejde på tværs af kloden også selvom medarbejderne arbejdede hjemmefra.

LÆS case OM European Energy

Vores samarbejds-, dokument- og kommunikationservices

Samarbejd, dokument, kommunikation – Roadmap

Plan for stærk infrastruktur baseret på Microsoft 365

LÆS MERE

Intranet på 2 dage

Nøglefærdigt SharePoint baseret intranet på to dage – fuldt konfigureret og lige til at fylde indhold i 

LÆS MERE

Azure Virtual Desktop Service

Komplet Roadmap og implementering af WVD platform baseret på timengo referencestruktur

LÆS MERE

Cloud Economics

Samarbejd og kommuniker effektivt
– er du i tvivl, om du har de rigtige licenser?

Er du i tvivl, om du har de rigtige licenser og dermed også de rigtige værktøjer til at skabe den bedste platform for samarbejde, kommunikation og vidensdeling?

Hos timengo har vi mange års erfaring i at rådgive og hjælpe virksomheder med at optimere køb og administration af software og licenser, så du samlet set optimerer din licensøkonomi og har de rigtige licenser og aftaler, der passer til dine behov.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om timengos licensrådgivning
Cloud Economics

Microsoft Online Academy

Træn dine medarbejdere og samarbejd effektivt med Microsoft 365

En ting er at investere i moderne digitale værktøjer. En anden ting er at blive fortrolig i anvendelsen og udnytte den effektivitet, der ligger i at bruge værktøjerne rigtigt – både enkeltvis og i samspillet med andre Microsoft 365 værktøjer.

timengo’s Microsoft Online Academy er udviklet til at hjælpe medarbejdere godt i gang, hæve effektiviteten i det daglige arbejde og øge arbejdsglæden ved at kende og være fortrolige med virksomhedens arbejdsredskaber.

Find dit Microsoft kursus her

Microsoft 365 til samarbejde, kommunikation og vidensdeling

Fordele for…

 Forretningen 

Moderne og sikker platform, der styrker samarbejde, kommunikation, vidensdeling og højner den samlede produktivitet og arbejdsglæde.

 IT 

En samlet og integreret platform, leveret som en service på PC, tablet og mobil, altid opdateret, let at tilpasse og med minimalt vedligehold.

 Brugeren 

Moderne værktøjer samlet i en fælles platform, der gør det enkelt at holde onlinemøder, arbejde på fælles filer, chatte og samtale med kollegaer.

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8082 6290 eller
e-mail service@timengo.com.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.