Gør hverdagen lettere og mere produktiv
– Effektivt samarbejde med Teams, OneDrive og SharePoint

I en hverdag med flydende arbejde, hvor vi ikke er bundet af tid, sted og enhed, har vi brug for stærke værktøjer, der kan sikre sammenhængs-
kraften i løsningen af vores arbejdsopgaver. Samtidigt med, at vi kan holde os opdateret på viden, information og kommunikere effektivt med kollegaer og samarbejdspartnere.

Microsoft 365 binder dine velkendte Office apps (Word, Excel, PowerPoint m.fl.) sammen med effektive værktøjer til samarbejde, kommunikation og deling af dokumenter som fx Exchange, Teams, OneDrive og SharePoint, der gør samarbejde, kommunikation og vidensdeling på tværs af afdelinger, grupper og projekter let og produktivt.

Hos timengo hjælper vi dig med at udnytte de mange værktøjer og skabe en platform, der understøtter og effektiviserer jeres arbejdsprocesser, samarbejdsformer og organisering af kommunikation og vidensdeling.

Det hjælper vi dig med

Rådgivning og planlægning 

Rådgivning og design af den underlæggende struktur for dokumenthåndtering samt en plan for hvordan du ønsker at brug kommunikations-værktøjerne i Microsoft 365.

Klargøring af platformen

Klargøring og implementering af din platform, så du let og hurtigt kan komme i gang med udnytte de mange værktøjer, samarbejdsrum og kommunikationsværktøjer.

Sikkerhed og governance

Rådgivning og konfiguration af sikkerhed og governance så  platformen understøtter, overholder og optimerer forretningsgange, politikker og processer.

Træning og uddannelse

Bliv fortrolig med dine Microsoft 365 apps gennem træning og lær hvordan de integrerer og arbejder sammen, så du kan høste den fulde værdi af din licensinvestering.

Hvornår skal du bruge OneDrive, Teams og SharePoint?

Microsoft 365 giver et væld af muligheder for at kommunikere, dele viden og samarbejde på tværs af organisationen. Det giver stor fleksibilitet og mulighed for at tilpasse sig den specifikke arbejdssituation.

Men – det giver også anledning til forvirring indimellem. For, hvornår er det en fordel at anvende en service frem for en anden?

Er du i tvivl om, hvornår du skal vælge OneDrive, Teams eller SharePoint til fildeling med kolleger og og andre du samarbejder med?

så se med her, når Jesper & Jesper kommer med deres anbefalinger til, hvornår de forskelllige tjenester giver størt mening og uden du går på kompromis med sikkerhed og kontrol over virksomhedens data.

Vigtige forskelle på Teams, SharePoint og OneDrive

OneDrive

Det personlige arbejdsområde

OneDrive er dit personlige lager i skyen og der hvor du kan gemme, tilgå og dele dit private indhold.

Du gemmer data, der ikke “ejes” af virksomheden og dermed ikke skal være tilgængeligt og administreres af virksomheden.

Selvom du mister din enhed, mister du ikke dine filer og fotos, når de er gemt i OneDrive. Alt er sikkerhedskopieret og beskyttet.

Teams

Det smalle arbejdsområde

Teams er der, hvor du kommunikerer og samarbejder i afgrænset og midlertidige grupper på tværs af lokationer.

Filer gemt i Teams er kun tilgængelige i teamet, har begrænset rettighedsstyring og går tabt, når et Team lukkes ned.

Det anbefales derfor, at gemme filer i SharePoint og derefter linke op i Teams fremfor at gemme direkte i Teams.

SharePoint

Det brede arbejdsområde

SharePoint er virksomhedens webbaserede videndelings- og dokumentstyringsportal og et naturligt alternativ til den traditionelle fil-server.

Herfra gemmes, administreres, versionsstyres og deles data og viden på tværs af hele virksomheden.

Avancerede rettigheds- og compliance værktøjer giver fuld kontrol og styring af data – helt ned på fil- og brugerniveau.

Case

En cloud rejse på speed
– ny dansk rekord i udrulning af Microsoft cloud

Læs hvordan etableringen af en Teams platform blev afgørende for driften i European Energy, da corona ramte og virksomheden stod overfor at hjemsende 200 medarbejdere.

Og hvordan Troels Bent Hansen, IT Manager, tog hurtig action og på rekordtid udrullede Microsoft 365 og sikrede kommunikation og samarbejde på tværs af kloden også selvom medarbejderne arbejdede hjemmefra.

Vores samarbejds-, dokument- og kommunikationservices

Evergreen Service – M365

Løbende vedligehold og opdatering af din Microsoft 365 platform så du altid er sikker og udnytter platformen optimalt

LÆS MERE

Intranet på 2 dage

Få et nøglefærdigt SharePoint baseret intranet på bare to dage – fuldt konfigureret og lige til at fylde indhold i 

LÆS MERE

Samarbejd, dokument, kommunikation – Roadmap

Plan for moderne og stærk platform for samarbejde og kommunikation baseret på Microsoft 365

LÆS MERE

Azure Virtual Desktop Service

Komplet Roadmap og implementering af AVD platform baseret på timengo referencestruktur

LÆS MERE

Cloud Economics

Samarbejd og kommuniker effektivt
– er du i tvivl, om du har de rigtige licenser?

Er du i tvivl, om du har de rigtige licenser og dermed også de rigtige værktøjer til at skabe den bedste platform for samarbejde, kommunikation og vidensdeling?

Hos timengo har vi mange års erfaring i at rådgive og hjælpe virksomheder med at optimere køb og administration af software og licenser, så du samlet set optimerer din licensøkonomi og har de rigtige licenser og aftaler, der passer til dine behov.

Sparegris

Microsoft Online Academy

Træn dine medarbejdere og samarbejd effektivt med Microsoft 365

En ting er at investere i moderne digitale værktøjer. En anden ting er at blive fortrolig i anvendelsen og udnytte den effektivitet, der ligger i at bruge værktøjerne rigtigt – både enkeltvis og i samspillet med andre Microsoft 365 værktøjer.

timengo’s Microsoft Online Academy er udviklet til at hjælpe medarbejdere godt i gang, hæve effektiviteten i det daglige arbejde og øge arbejdsglæden ved at kende og være fortrolige med virksomhedens arbejdsredskaber.

Microsoft 365 til samarbejde, kommunikation og vidensdeling

Fordele for…

Hvid bygning - ikon

 Forretningen 

Moderne og sikker platform, der styrker samarbejde, kommunikation, vidensdeling og højner den samlede produktivitet og arbejdsglæde.

Hvid bærbar PC - ikon

 IT 

En samlet og integreret platform, leveret som en service på PC, tablet og mobil, altid opdateret, let at tilpasse og med minimalt vedligehold.

Hvid person - ikon

 Brugeren 

Moderne værktøjer samlet i en fælles platform, der gør det enkelt at holde onlinemøder, arbejde på fælles filer, chatte og samtale med kollegaer.

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.