Intranet in-a-box

Få et komplet Microsoft SharePoint intranet på kun to dage

En stærk platform til kommunikation, vidensdeling og samarbejde er central for produktivitet og trivsel. Med timengo’s SharePoint Intranet får du, på kun 48 timer, en cloud baseret platform, der samler nødvendige værktøjer og viden på tværs af virksomheden.

Hør hvordan du får et komplet Microsoft SharePoint intranet på 2 dage.

Standard Microsoft SharePoint og Office 365
– uden dyre 3. parts løsninger

Intranet baseret på “out-of-the box” SharePoint funktionalitet uden dyre 3. parts løsninger. Altid opdateret, let at vedligeholde og drevet på Microsoft 365 licenser du allerede har købt og betalt for.

Hænder på tastatur på en bærbar computer

Nøglefærdigt intranet – lige til at fylde indhold i

Simpel og brugervenlig struktur baseret på de mest efterspurgte intranetfunktionaliteter – lige til at fylde indhold i. Global navigation på tværs af områder, funktioner og afdelinger, med adgang fra alle platforme – PC og mobil. Brandet med jeres eget logo og identitet.

Hænder på tastatur på en bærbar computer

Servicefunktioner og integration til jeres andre digitale værktøjer

Avanceret søgning på tværs af jeres digitale værktøjer herunder; SharePoint, OneDrive og Teams. Notifikationer på mobil ved nyheder og ugentlige nyheds-digest på mail. Analytics funktioner, så du kan se om dine nyheder bliver læst og hvad der har dine brugeres interesse.

Moderne intranet – enkelt og hurtigt

Det moderne intranet er mere end blot en kommunikationsplatform hvor vi deler fødselsdage og menuen i kantinen – det er indgangen til den digitale arbejdsplads, en platform hvor der både kommunikeres, samarbejdes og hvor der er adgang til de digitale værktøjer medarbejderen har brug for.

timengo’s intranetløsning baserer sig på standard funktionalitet i SharePoint og Office 365 og uden dyre 3. parts løsninger. Det gør det enkelt, hurtigt og billigt at komme i gang. Udfra erfaringer hos vores kunder, har vi udviklet en proces og standardkonfiguration, hvor du på kun 2 dage, får et komplet intranet du kan fylde indhold i.

Det får du

 • Visuelt tilpasset intranet, farver, logo, top/footer
 • Forside, konfigureret som hub, news og homesite
 • Nyhedsside, hvor alle kan oprette nyheder
 • 4 x afdeling/område/funktions-sider m. bla. nyheder, links og arrangementer
 • Uddannelsesside med links til relevant læring på dansk eller engelsk
 • Skabelon til side baseret personalehåndbog
 • Eksempelindhold på relevante sider
 • Læserettigheder for alle, redaktørgruppe for fuld kontrol og afdeling/område/funktions sites med individuelle rettigheder.
 • Script til oprettelse af fødselsdagskalender
 • Driftservice kommer ud over og prissættes efter behov

*Bemærk: Ændringsønsker og udvidet funktionalitet faktureres på medgået tid.

Alle vinder med et standardiseret SharePoint intranet

Fordele for…

 Forretningen 

Hurtig og kosteffektiv etablering af hub for distribution af virksomhedsinfo og kommunikation på tværs af organisationen.

Hvid bærbar PC - ikon

 IT 

Hurtig og enkel udrulning – ingen dyre og langtrukne IT-projekter. Let at vedligeholde og baseret på eksisterende licenser.

Hvid person - ikon

 Brugeren

Brugervenlig platform, der integrerer sig med brugerens velkendte Office værktøjer og filstruktur.

Brug for mere viden?

Jeg hedder Jesper Mærsk Jønstrup og hjælper hver dag vores kunder med at få den optimale værdi ud af deres Microsoft platform.

Vil du høre mere om, hvordan du får et komplet funktionelt intranet på bare 2 dage – så kontakt mig via formularen eller på tlf. +45 88 82 62 90.

  Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.