IT- og cloud support, der passer præcis til din virksomhed

Vi forstår vigtigheden af ​​en effektiv IT-infrastruktur og er klar til at hjælpe dig – lige fra de simple spørgsmål til komplekse tekniske udfordringer.

Vores team af konsulenter har mange års erfaring med at levere omfattende support til både dine slutbrugere og din IT-infrastruktur.

Og med særlig ekspertise og certificerede kollegaer inden for Microsoft Cloud har vi den nødvendige knowhow til at optimere, administrere og supportere dit cloud miljø.

Udfordringen

Selv at yde tilstrækkelig IT-support til virksomhedens IT kan være en udfordrende opgave af flere årsager. Fx knappe ressourcer som tid og viden påvirker en sikker og uforstyrret drift, der i sidste ende kan koste forretningen dyrt.

Løsningen

Outsourcing af IT-support giver adgang til specialiseret viden, der bakker din egen IT-afdeling op og giver sikkerhed for hurtig og effektiv support, når der opstår udfordringer, du ikke har interne ressourcer eller kompetence til.

Fordelen

Ved at outsource supportopgaver får du adgang til ekspertise og garanti for hurtig respons og problemløsning, der minimere nedetid og afbrydelser og frigører IT-afdelingen til at fokuserer på udviklende IT i stedet for tekniske problemer og brugersupport.

Brug for hjælp til at holde din IT i luften?

Udfyld formularen og vi kontakter dig for en snak om dit supportbehov.

Brugersupport

Lad ikke dine brugere i stikken

Ofte er den lokale IT-afdeling ikke bemandet til at levere support, når brugeren har behov for hjælp. Samtidigt er det svært at sikre og opretholde de nødvendige kompetencer internt.

Med timengo Servicedesk er hjælpen altid nær og tilgængelig. Herfra leverer vores support team erfaren og specialiseret support der omhandler support af brugernes arbejdsredskaber, deres adgang til virksomhedens IT-infrastruktur herunder WiFi, samt brugeradministration på Microsoft platformen.

Dine brugere får et centralt kontaktpunkt for både telefon-, e-mail- og fjernsupport, hvorfra de kan hente hjælp inden for timengo’s åbningstid.

Onsite brugersupport kan tilvælges mod tillæg.

Pris: kr. 475,- pr. bruger pr. måned.

Teknisk Microsoft Cloud Support

Hvem rækker du ud til, når der er brug for hurtig hjælp og sparring?

Ofte består en IT-afdeling af områdespecialister, der også har behov for nogle at sparre med, fordi de ofte står alene med deres område.

Og i mindre virksomheder er det typisk en generalist, som dækker det fulde område af IT, og derfor naturligt ikke er ekspert på alle områder.

Mange virksomheder anvender også ekstern konsulentbistand, hvor der kan være lange booking horisonter og dermed svært at få svar og komme videre med et problem hurtigt nok.

Fælles for disse udfordringer er, at timengo kan være den sparringspartner, du kan række ud til og få sparring og support fra med kort varsel.

Teknisk Microsoft Cloud Support sikrer, at du altid har de bedste tekniske ressourcer i ryggen og med mulighed for at oprette incidents af højeste prioritet (SEV-A) hos Microsoft, som sikrer fokus på opgaven 24/7 indtil den er løst.

Pris: kr. 59,- pr. bruger pr. måned.

24/7 Konsulentberedskab

Ring til en ven, når det virkelig brænder på

Når man har etableret infrastruktur i Microsoft cloud, kan der opstå behov for adgang til cloud eksperter udenfor normal åbningstid i forbindelse med Business Critical situationer.

Med timengo’s konsulentberedskab har du 24/7 adgang til vores beredskabsnummer og dermed adgang til specialiseret cloud ekspertise – også uden for normal arbejdstid.

Ved at inkludere leverandører i din beredskabsplanlægning og sikre kommunikationskanaler udenfor normal kontortid, er du bedre stillet i et Business Critical scenarie. Her er adgang til eksperter, ofte afgørende for at få løst problemerne og reducere et eventuelt forretningstab.

Pris: Kr. 3.500,- pr. måned.

Ad hoc konsulentbistand

Erfarne cloud ressourcer, når du har brug for en hjælpende hånd

Overbelastning af IT-afdelingen? Mangel på specialiseret cloud viden eller hjælp til at drive vigtige IT-projekter?

Uanset årsag, kan du altid hente hjælp hos timengo’s hold af kompetente og erfarne cloud konsulenter, der både leverer strategiske, taktiske og operationelle IT-kompetencer og hver dag hjælper virksomheder med at løse deres IT-opgaver.

Pris: Medgået tid.

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at supportere den.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com og få en snak om din IT-sikkerhed.