Få hjælp til din cloud migrering

– kom sikkert og effektivt i Azure

Hænger du fast i gammel, dyr og driftstung legacy-IT, der ikke længere leverer i det tempo forretningen efterspørger?

Og har du indset nødvendigheden af, at bringe fleksibilitet og smidighed ind i din infrastruktur – så er du klar til cloud.

timengo tilbyder en gennemprøvet metode og en række services til din cloud migrering, der giver dig en effektiv og tryg overgang fra dit traditionelle on-premise datacenter til et moderne og fremtidssikret datacenter i Azure.

Med udgangspunkt i et Datacenter Roadmap og Datacenter Foundation, beskrives vision og rammer for din cloud migrering og der skabes grundlag for arbejdet med at bygge og flytte til et cloud baseret datacenter.

timengo Datacenter Roadmap

Kom godt i gang og godt i mål med
datacenterdrift i Azure

Forudsætningen for en succesfuld migrering til cloud, er en god plan. Derfor indleder vi enhver migreringsopgave med, i samarbejde med dig, at udarbejde et Datacenter Roadmap. Roadmappen afstemmer vision og scope for opgaven samt overblik og økonomisk beregning på drifts- og migreringsomkostninger.

timengo Datacenter Foundation

Det nøglefærdige fundament til dit Azure datacenter – lige til at flytte ind i

timengo anvender Infrastructure as Code (IaC) som metode for installation af det definerede infrastrukturdesign i den indledende Datacenter Roadmap. Det sikrer høj kvalitet i den konfigurerede infrastruktur, hurtig implementering med lav risiko og gør det efterfølgende effektivt at udbygge og vedligeholde dit Azure fundament.

Migreringsværktøjer

Efter gennemførte workshops og udarbejdelse af Datacenter Roadmap og Datacenter Foundation, har du nu en fuld beskrevet migreringsplan inkl. økonomiske beregninger på den fysiske flytning af workloads fra dit on-premise miljø til dit nye datacenter i Azure.

timengo anvender standard Microsoft Azure services som grundlag for vores migreringsydelser og skaber derved en tæt på risikofri migrering.

Managed drift services

Efter gennemført migrering tilbyder timengo en række supplerende drift services, der understøtter din IT-afdeling i den daglige drift og vedligeholdelse af jeres nye datacenter.

timengo anvender standard Microsoft Azure services som grundlag for vores ydelser. Det betyder, at den fremtidige drift drives sikkert og med stort fokus på indsigt i miljøet, uanset om du vælger at drifte din platform selv eller benytte timengo’s drift services.

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.