Hold trit med opdateringerne i Microsoft 365
– få løbende vedligehold og omsæt nyheder til praksis og værdi i hverdagen

Med gennemsnitlig 100 opdateringer af Microsoft 365 om måneden – er det svært at følge med.

Med vores Evergreen Service får du løbende nyheder, anbefalinger og konfigurationer på tværs af alle apps i Microsoft 365, så du kan holde din platform opdateret, sikker og EVERGREEN.

Det gør det enkelt for dig at omsætte alt det nye i platformen til reel værdi i organisationen.

Du undgår at dit Microsoft 365 miljø ”sander til” – og styrker i stedet din samlede anvendelse af platformen og sikrer at du udnytter din licensinvestering optimalt.

Med Evergreen Service fra timengo får du …

En hjælpende hånd i IT

Løbende og proaktiv hjælp til at vurdere ændringer i Microsoft 365, i forhold til jeres behov

En vedligeholdt platform

Støtte og rådgivning til løbende vedligehold af din Microsoft 365 platform, så den altid er sikker og opdateret

Højere udnyttelsesgrad

Anbefalinger, sparring og hjælp til at forstå og udnytte de mange muligheder
i Microsoft 365

Få vigtig viden og indsigt direkte i Teams eller din mail box

Vi scanner den løbende nyhedsstrøm for dig, formidler vigtig information og opdateringer som vi anbefaler du handler på. Det gør det nemt for dig at vedligeholde din platform, opretholde dit sikkerhedsniveau og udnytte og aktivere de mange nyheder og opdateringer i Microsoft 365.

Få anbefalinger og konfigurationer – lige til at implementere i din platform

Du modtager løbende sikkerhedsbulletiner, anbefalinger, politikker og advisories. Advisories indeholder konkrete konfigurationer, du kan udrulle direkte i din installation og dermed hurtigt og enkelt vedligeholde og være på forkant med ændringer i dit Microsoft 365 miljø.

Online kvartalsmøder og sparring med udgangspunkt i dit miljø og dine forretningsbehov

Online kvartalsmøder med gennemgang af Advisors og anbefalinger til, hvordan du implementere og udnytter nyheder og opdateringer samt styrker din samlede Secure Score i Microsoft 365 – specifikt tilpasset din platform. Læs mere om Secure Score her.

Få sparring med andre brugere og vores cloud advisors

Vi har samlet det hele i et lukket Teams community, hvor du også har mulighed for at drøfte sikkerheds-problematikker med andre ansvarlige for cybersikkerhed og direkte med timengo’s cloud advisors.

Hvad kan du forvente som abonnent på Evergreen?

Hver uge gennemgår og evaluerer vores Microsoft 365 team de seneste sikkerhedsbulletiner og opdateringer fra Microsoft.

På den baggrund udvikles nye Advisories, der bliver gjort tilgængelig i Teams, så du let og enkelt kan holde dit Microsoft 365 miljø opdateret og sikkert.

Vi udvikler i gennemsnit fem Advisories pr. måned, deler løbende relevant viden om nyheder og sikkerhedsmæssige opdateringer samtidigt med, at du kan sparre direkte med vores konsulenter og andre kunder på servicen.

Morten Grundtvig, Principal Cloud Advisor, fortæller om Advisories i M365 Evergreen

Tryghed og tid var for os to helt indlysende fordele

“Tryghed og tid var for os to helt indlysende fordele ved timengo’s EVERGREEN Service. Nemlig tryghed for ikke at overse noget vigtigt i strømmen af de mange, løbende nyheder og bulletiner fra Microsoft, samt tiden sparet, der kan bruges langt mere fornuftigt i en travl IT-organisation som vores.

Det gør det enkelt for os at vedligeholde vores Microsoft 365 miljø og komme helt ud i krogene af de mange funktioner og sikre at vi opretholder en sikker og opdateret platform som vi udnytter mest optimalt.
Og har vi brug for yderligere sparring, er eksperterne altid med på sidelinjen, lige som der er mulighed for at udveksle erfaringer med andre virksomheder der, har samme udfordringer. En af de store fordele ved timengo’s EVERGREEN Service er nemlig, at abonnementet, ud over opdateringerne, giver adgang til et community for videns- og erfaringsudveksling”.

Thomas Wittrock., IT-Chef i Realdania

Download e-bog – De 5 mest oversete sikkerhedsfunktioner i Microsoft365

E-BOG: De 5 mest oversete
sikkerhedsfunktioner i Microsoft 365

De fleste virksomheder bruger kun ca. 50% af det de betaler for i Microsoft 365. Få 5 konkrete råd til, hvordan du aktiverer endnu mere sikkerhed i dit Microsoft 365 miljø – sikkerhedsfunktioner, der er lette at implementere og hurtigt giver effekt på din samlede sikkerhed.

Få endnu mere værdi med Evergreen Service

Vil du høre mere om vores EVERGREEN service og hvordan du aktiverer endnu mere værdi i dit Microsoft 365 miljø – så kontakt os via formularen eller på tlf.: +45 8882 6290.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Tim Kaas-Hansen, Cloud Consultant i timengo