Du har en guldmine i din virksomhed – nemlig dit datacenter

Virksomheder har store mængder guld gemt i form af data. Allerede i 2017 vurderede The Economist, at data er klodens mest værdifulde ressource – selv olie rangerer lavere i værdi! 

Men mange virksomheder, der har en ambition om at arbejde strategisk med Business Intelligence, Data Mining og lignende, undervurderer betydningen af den tekniske platform. 

En modernisering af dit datacenter giver flere fordele end bare lavere omkostninger. Fordele, som er med til at fremtidssikre forretningen og styrke jeres indtjening. 

Det er naturligvis forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvor meget det er muligt at spare. Som udgangspunkt kan du forvente en besparelse i størrelsesordenen 40-60 % i forhold til jeres nuværende omkostningsniveau.

Forklaringen ligger ikke kun i optimeringen af enkelte elementer (licenser, mennesker og maskiner) isoleret set. Det er i samspillet mellem alle elementerne i dit datacenter, din samlede IT-infrastruktur og organisationen, der er stor værdi at hente.

6 konkrete fordele for forretningen,
ved at
modernisere din dataplatform

Agilitet og konkurrenceevne 

Mulighed for at handle hurtigt på ændringer i markedet og opnå konkurrencefordele. Overblik og indsigter, der tidligere tog måneder at indhente, har du på få minutter eller timer.

Daglig drift 

Effektiviseret interne processer – primært gennem automatisering og standardisering og dermed flytte tid fra vedligeholdelse og rutinearbejde til værdiskabende udvikling. 

Innovation

Afgørende viden og indsigt i performance, interne processer, kunder og marked giver et stærkt fundament for produktudvikling og innovation.

Balanceret omkostninger

Balance mellem den samlede infrastruktur, den reelle brug, det aktuelle behov og jeres forretningsstrategi – betyder overblik og kontrol over omkostningsniveauet.

Compliance 

Oprydning i gamle og ikke supporterede versioner af SQL-servere. Det moderne datacenter er compliant med de seneste versioner og licenser. 

Sikkerhed 

Cloud baseret datacenter, der altid er sikret mod nedbrud og hackerangreb med de seneste sikkerhedscertifikater og centraliseret support.

Data Platform Roadmap

Kom godt i gang og godt i mål med modernisering af din dataplatform

Dine data er dit mest værdifulde aktiv. En modernisering af din dataplatform skal betragtes som en investering i at fremtidssikre virksomheden, så du bliver i stand til både at holde jeres omkostninger nede og forblive konkurrencedygtige på et stærkt datadrevet marked.

Til det har vi, i samarbejde med DB24, udviklet et Roadmap, der kortlægger og beskriver måderne, du kan få dine data til at arbejde på – inklusive fordele, ulemper og omkostningerne. Roadmappen leverer samlet; ekspertisen, stærk styringsmodel og strategisk køreplan for, hvordan du får en moderne og fremtidsikret dataplatform.

Hvorfor Azure som dataplatform?

Med kontinuerlig innovation fra Microsoft og mere end 1000 nye funktioner det seneste år, får du de bedste forudsætninger for at understøtte din forretning ved at bygge videre på de seneste fremskridt inden for AI, blockchain, Kubernetes, containere og databaser.

Vores Dataplatform services

Dataplatform Roadmap

En klar køreplan og stærk styringsmodel for effektiv modernisering af din dataplatform.

LÆS MERE

Dataplatform Modernisering

Analyse, workshop og business case for modernisering af din dataplatform.

LÆS MERE

DBA-as-a-Service

Spar tid, penge og problemer med automatiseret database management som en service.

LÆS MERE

En konkurrencedygtig dataplatform i samarbejde med timengo og DB24

Hvem er DB24?

DB24 hjælper virksomheder med automatiseret databasedrift og -administration, med at beskytte værdifulde data og løbende betjene din drift med en hurtig, effektiv og sikker dataplatform.

De fleste forretningsaktiviteter er afhængige af data gemt i databaser. Disse er uvurderlige. Hvis der opstår datatab, er det ødelæggende dyrt.

DB24 stræber efter at eliminere risici, sikre kvalitet og automatisere procedurer og minimere menneskelig involvering i den daglige, ugentlige og årlige styring og optimeringer af din dataplatform.

Dette for at opnå en minimal mængde nedetid, ineffektiv brug af ressourcer samt maksimere kontrol og stabilitet og for at sikre ro i sindet for de ansvarlige.

DB24 Logo

Lyst til at høre mere?

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.