Få styr på din sikkerhed med en klar plan for din IT-sikkerhedsstrategi

Truslen fra cyberkriminalitet er i stigende grad en udfordring. Det er derfor vigtigere end nogensinde før, at få lagt en klar plan for virksomhedens cyberforsvar. Det giver overblik, ro i maven og mulighed for at agere rettidigt, når ting ændrer sig og behovet opstår.

Uanset om du allerede anvender Microsoft 365 eller står overfor etablering af en Microsoft 365 platform, hjælper vi dig med at lægge en plan og IT-sikkerhedsstrategi for, hvordan du udnytter og får mest mulig værdi af de mange indbyggede sikkerhedskomponenter.

Cybersikkerhed Roadmap

– din køreplan til sammenhængende sikkerhed med Microsoft 365

Med udgangspunkt i Microsoft 365 kortlægges dit cyber sikkerhedsbehov på tværs af brugere, enheder og data. Emner som bl.a. licenser, brugeridentiteter og governance drøftes. Alt opsummeres i en overordnet plan og roadmap med klare prioriteter og anbefalinger til, hvordan du etablerer eller optimerer din eksisterende sikkerhedsplatform.

Roadmappen består af to dele. En workshopdag og en Roadmap rapport.

Workshopdag

En komplet gennemgang af mulighederne med sikkerhedskomponenterne i Microsoft 365 inden for:

  • Brugersikring og validering
  • Enhedssikring og validering
  • Datasikring
  • Datacentersikring

Vi gennemgår jeres nuværende sikkerheds-infrastruktur og mapper jeres ønsker og behov med mulighederne i Microsoft 365.

Roadmap rapport

Med udgangspunkt i workshoppen får du en samlet rapport, der evaluerer dit nuværende miljø og kommer med konkrete forslag og anbefalinger til, hvor og hvordan du kan styrke din cybersikker og få fuld udnyttelse af sikkerhedskomponenterne i Microsoft 365.

Cybersikkerhed Roadmap

Fordele for…

 Forretningen 

Overblik og klar beslutnings- og handlingsplan for beskyttelse af virksomhedens brugere, data, kunder og omdømme.

Hvid bærbar PC - ikon

 IT 

Klar plan for, hvordan du bygger og udnytter den indbyggede IT-sikkerhed bedst muligt på tværs af Azure og Microsoft 365.

Hvid person - ikon

 Brugeren 

Altid opdateret cybersikkerhed, der gør det enkelt at beskytte data og overholde virksomhedens sikkerhedspolitikker.

Sikker IT skal være som at lukke op for vandet

Corona ­krisen ­understreger ­vigtigheden af at kunne ­arbejde 100 pct. virtuelt og ­mobilt – både nu og i ­fremtiden.

Læs med når Martin Lundsgaard, CTO i timengo, fortæller hvorfor cloud baseret IT ikke blot er et ­plaster på såret i forhold til den nuværende situation, men også måden vi kan sikre os en god it-platform fremadrettet. Og hvordan cloud er en demokratisering af IT, som også gør det muligt for små og mellemstore virksomheder, at få adgang til sikker og mobil IT – noget der tidligere var forbeholdt de største virksomheder.

Klar til at komme videre?

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Sanne Laerz hjælper dig videre med licensadministration og rådgivning