Gør virksomheden og medarbejderne i stand til at udrette mere

En stærk platform til vidensdeling, kommunikation og samarbejde er en forudsætning for virksomhedens samlede produktivitet.

Med et Samarbejde & Kommunikations Roadmap udvikler vi i samarbejde med dig en plan for, hvordan virksomheden, med en cloud baseret platform, understøtter den moderne måde at arbejde på og gør teams og medarbejdere mere effektive.

3 trin mod en moderne platform for samarbejde og kommunikation

Gennemgang af din eksisterende miljø, ønsker og behov til en ny platform

Vi indsamler grundlæggende informationer om din eksisterende infrastruktur og drøfter behov og mål for en ny platform, så vi sammen kan fastlægge de overordnede prioriteringer for det konkrete arbejde i workshoppen.

Samarbejde & Kommunikation Roadmap – workshop

På workshoppen får du indgående viden om mulighederne på tværs af Microsoft 365, SharePoint, OneDrive og Teams.

Med udgangspunkt i timengo’s referencestruktur og best practise, defineres den underliggende struktur for dokumentsamarbejde samt en komplet plan for brugen af de forskellige kommunikationsværktøjer ud fra tre hovedområder:

  • Det brede samarbejde i SharerPoint, der bl.a. berører vidensdeling og information via Intranet, Fileserver erstatning i SharePoint og en række GDPR relaterede værktøjer.
  • Tværgående samarbejdsgrupper i Teams med fokus på bl.a. opgavestyring, dokumenter, møder, samtale/chat og anvendelse af apps.
  • En til få samarbejde med særlig vægt på OneDrive, håndtering af egne filer og hvordan de deles internt og eksternt.

Dit færdige Roadmap

Efter workshoppen udarbejder vi et Roadmap indeholdende klare prioriteter og anbefalinger til design og etablering af virksomhedens fremtidige samarbejs- og kommunikationsplatform.

Skriv til os

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Eller ring på

Samarbejde & Kommunikation Roadmap

Fordele for…

 Forretningen 

Højner virksomhedens samlede produktivitet via effektive værktøjer og gnidningsfrit samarbejde på tværs i organisationen.

 IT 

Komplet plan for etablering af samarbejdsplatform inkl. definition af bl.a. filstruktur, politikker og governance.

 Brugeren 

Samlet platform, der gør det enkelt at holde onlinemøder, arbejde på fælles filer, chatte og samtale med kollegaer.

Vil du videre?

Få en uforpligtende snak om mulighederne.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Sanne Laerz hjælper dig videre med licensadministration og rådgivning