Gør dine medarbejdere og virksomheden i stand til at udrette mere

En stærk platform til vidensdeling, kommunikation og samarbejde er en forudsætning for virksomhedens samlede produktivitet.

Med et Samarbejde & Kommunikations Roadmap udvikler vi, i samarbejde med dig, en plan for, hvordan virksomheden med Microsoft 365, understøtter den moderne måde at arbejde på og gør jeres teams og medarbejdere mere effektive.

3 trin mod en moderne platform for samarbejde og kommunikation

Gennemgang af dit eksisterende miljø, ønsker og behov til en ny platform

Vi indsamler grundlæggende informationer om din eksisterende infrastruktur og drøfter behov og mål for en ny platform, så vi sammen kan fastlægge de overordnede prioriteringer for det konkrete arbejde i workshoppen.

Samarbejde & Kommunikations Roadmap – workshop

På workshoppen får du indgående viden om mulighederne på tværs af Microsoft 365, SharePoint, OneDrive og Teams.

Med udgangspunkt i timengo’s referencestruktur og best practise, defineres den underliggende struktur for dokumentsamarbejde samt en komplet plan for brugen af de forskellige kommunikationsværktøjer ud fra tre hovedområder:

  • Det brede samarbejde i SharePoint, der bl.a. berører vidensdeling og information via Intranet, filserver erstatning i SharePoint og en række GDPR relaterede værktøjer.
  • Tværgående samarbejdsgrupper i Teams med fokus på bl.a. opgavestyring, dokumenter, møder, samtale/chat og anvendelse af apps.
  • En til få samarbejde med særlig vægt på OneDrive, håndtering af egne filer og hvordan de deles internt og eksternt.

Dit færdige Roadmap

Efter workshoppen udarbejder vi et Roadmap indeholdende klare prioriteter og anbefalinger til design og etablering af virksomhedens fremtidige samarbejds- og kommunikationsplatform.

Skriv til os

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Eller ring på

Samarbejde & Kommunikations Roadmap

Fordele for…

 Forretningen 

Højner virksomhedens samlede produktivitet via effektive værktøjer og gnidningsfrit samarbejde på tværs i organisationen.

Hvid bærbar PC - ikon

 IT 

Komplet plan for etablering af samarbejdsplatform inkl. definition af bl.a. filstruktur, politikker og governance.

Hvid person - ikon

 Brugeren 

Samlet platform, der gør det enkelt at holde onlinemøder, arbejde på fælles filer, chatte og samtale med kollegaer.

Klar til at komme videre?

Få en uforpligtende snak om mulighederne.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Sanne Laerz hjælper dig videre med licensadministration og rådgivning