Ressourcer2023-11-15T13:59:59+01:00

Nyheder, indsigt og inspiration til dig

Emner:

Ekstern IT-afdeling sikrer drift og compliance hos UFDS

Kunde case|

Med kun én fuldtidsansat er UFDS, som aktør i den finansielle sektor, stadig underlagt skrappe krav til drift af deres IT-infrastruktur. Læs, hvordan timengo som outsourcing-partner hjælper UFDS med sikker og compliant drift, der lever op til krav fra bl.a. Finanstilsynet og revisorer.

Vedligeholdelse af Microsoft 365-platformen. En overset nødvendighed

Artikler|

Kompleksitet, hyppige opdateringer og manglende viden er væsentlige årsager til, at virksomheder ikke får vedligeholdt deres Microsoft 365 platform. Med Evergreen til Microsoft 365 får du både viden og ressourcer til at holde din Microsoft platform toptunet.

Comwell finder besparelser på Office 365 licensering ved at kigge på sine brugerroller

Kunde case|

Gennem en kortlægning af hotelkædens mange forskellige brugerroller har Comwell konsolideret på mindre licenstyper og undgår derfor at betale for funktioner og services som ikke alle brug for.

Bliv klædt godt på til at forstå mulighederne og anvende Copilot sikkert og effektiv

Events og Webinars|

Computerworld har 7. februar sat en række eksperter i stævne, der deler viden om sikker og effektiv anvendelse af Microsoft Copilot. timengo deltager med et indlæg om datasikkerhed og Copilot. Vi ser frem til at se dig i Lyngby.

Gyldendal – Automatiseret service holder Microsoft 365 sikker, effektiv og opdateret

Kunde case|

Evergreen-service hjælper Danmarks største forlag, Gyldendal, med at udnytte Microsoft 365 optimalt – uden behov for at afsætte medarbejdere til at holde øje med opdateringer, sikkerhedspatches og afvigelser fra best practice.

Brugercentreret licenser skaber både effektivitet hos dine brugere og på IT-budgettet

Artikler|

Licenser er sjældent "one size fits all". Med en brugercentreret tilgang sikrer du, at dine brugere får præcis de IT-værktøjer de har brug for og du undgår at brænde unødige licenskroner af på IT-budgettet.

Microsoft-platform styrker processer omkring fortrolig viden for EasyX

Kunde case|

Som leverandør til den finansielle sektor, er det helt centralt for EasyX at have styr på håndtering af centrale og fortrolige kundedokumenter. Læs hvordan EasyX har øget deres sikkerhed omkring følsomme processer med Microsoft 365.

Styrk din sikkerhed på særligt to punkter. Enheder og medarbejdere

Artikler|

Prioritering af sikkerhedstiltag er afgørende for en effektiv IT-sikkerhedsstrategi, især for virksomheder med begrænsede ressourcer. Skal vi give et par gode råd, så start med at få styr på dine enheder og træn dine medarbejdere i sikker IT-adfærd.

MDR: Værdien af Managed Detection and Response for IT, ledelse og bestyrelse

Artikler|

Ingen virksomheder er immun over for cybertrusler og traditionel IT-sikkerhed er ikke længere tilstrækkelig. Læs hvordan en MDR-løsning højner din IT-sikkerhed og er værd at overveje både i IT-afdelingen og på ledelsesgangen.

Kunne du li’ hvad du læste?

Så vil du måske elske💚 vores nyhedsbrev. Tilmeld dig her.

Go to Top