Ekstra beskyttelse af identiteter og adgange til dit it-miljø

Bedre beskyttelse og administration af dine enheder

Hurtigere identifikation af trusler og brud på sikkerheden

Optimal og komplet beskyttelse af dine dokumenter og filer

Hvorfor Microsoft 365?

IT-sikkerhed – så enkelt kan det besvares.

Microsoft 365 integrerer alle dine velkendte Office 365 værktøjer med Windows 10 og Enterprise Mobility + Security og er til dato den mest sammenhængende og komplette software suite fra Microsoft. Microsoft 365 gør dig i stand til at arbejde både smart og produktivt samtidigt med, at den tilfører markant højere sikkerhed på tværs af dine brugere, enheder og data.

Ekstra beskyttelse af identiteter, bedre administration af dine enheder, ekstra beskyttelse af dine dokumenter, data og filer og hurtigere identifikation af trusler og brud på sikkerheden. Det er blot nogle af de egenskaber, der gør Microsoft 365 til den softwareløsning, der leverer den stærkeste IT-sikkerhed ud af boksen.

8 sikre fordele ved Microsoft 365

MFA

Multifaktorvalidering for effektiv beskyttelse mod misbrug af brugeridentiteter

Endpoint Manager

Administration af enheder centralt fra og på tværs af lokation og operativsystem

Defender

Avanceret beskyttelse mod bl.a. phishingangreb via e-mail og zero-day malware

Information Protection

Klassificering, mærkning og beskyttelse af data baseret på dataets følsomhed

Hvid bærbar PC - ikon

Enhedssikring

Minimér risiko med whitelisting af apps og kryptering og hardening af enheder

2 faktor godkendelse ikon

Betinget adgang

Værktøjer til administration af regler for risiko- og adfærdsbetinget adgang til data

DLP ikon

DLP

Opsætning af regler for dataflow til beskyttelse mod utilsigtet deling af fortroligt data

Secure score ikon

Secure Score

Overblik over aktuel sikkerhedssituation og anbefalinger til optimering

Microsoft 365 findes i to forskellige planer: Microsoft Enterprise E3 og Microsoft Enterprise E5. Få fuldt overblik over indhold og forskel på de to planer.

Realdania

“Vi har i dag et langt mere sammenhængende cyber forsvar og bedre indsigt i vores IT-sikkerhedsniveau”

For Thomas Wittrock, IT-Chef i Realdania, var businesscasen ikke til at ignorere.

”En take-out-cost beregning viste, at vi med en investering i Microsoft 365 E5, som erstatning for en række af vores 3. parts løsninger, kunne realisere en rigtig fornuftig ROI.

Hertil kommer den tid vi sparer på, ikke at skulle vedligeholde og overvåge flere forskellige systemer.

Økonomien er én ting, men med Microsoft 365 E5 har vi også fået én samlet IT-sikkerhedsplatform, der giver os en lang række avancerede værktøjer og services der er bygget til at arbejde sammen.

Vi har i dag et langt mere sammenhængende cyber forsvar og en bedre indsigt i vores aktuelle IT-sikkerhedsniveau som gør, at vi meget hurtigere kan agere på trusler.”

– IT-Chef i Realdania, Thomas Wittrock.

Bruger du også kun 40-50% af din sikkerhed?
– få hjælp til at udnytte resten

Mange virksomheder anvender kun ca. halvdelen af de sikkerhedsfunktioner, der ligger i deres Microsoft 365 – vel at mærke licenser, de allerede har købt og betalt for. Det betyder, at enten betaler de for de samme sikkerhedsfunktioner hos andre leverandører eller har et lavere sikkerhedsniveau end det de reelt betaler for.

Med timengo’s Microsoft 365 Evergreen Service leverer vi løbende nyheder, anbefalinger og Advisors, der hjælper dig til at udnytte den fulde værdi og holde din Microsoft 365 platform opdateret.

100%
timengo Cybersikkerhed Roadmap

Få fuld udnyttelse af sikkerheden i Microsoft 365

Få klarlagt din sikkerhedsstrategi og fuld udnyttelse af sikkerheden i Microsoft 365 med en Cybersikkerhed Roadmap. Uanset om du allerede anvender Microsoft 365 eller står overfor etablering af en Microsoft 365 platform, hjælper vi dig med at lægge en plan med klare prioriteter og anbefalinger til din cybersikkerhed. Og hvordan du udnytter og får mest mulig værdi af de mange indbyggede sikkerhedskomponenter i Microsoft 365.

Download e-bog – De 5 mest oversete sikkerhedsfunktioner i Microsoft365

E-BOG: De 5 mest oversete
sikkerhedsfunktioner i Microsoft 365

De fleste virksomheder bruger kun 40-50% af det de betaler for i Microsoft 365. Få 5 konkrete råd til, hvordan du aktiverer endnu mere sikkerhed i dit Microsoft 365 miljø – sikkerhedsfunktioner, der er lette at implementere og hurtigt giver effekt på din samlede sikkerhed.

Spar både tid og penge med Microsoft 365

En god business case handler ikke altid kun om kroner og øre. Afhængigt af dit nuværende IT-sikkerhedsmiljø kan en opgradering til Microsoft 365 betyde færre samlede omkostninger til sikkerhed, fordi du kan udfase andre løsninger. Men endnu vigtigere er den værdi, der ligger i den markant øgede sikkerhed, styrkede synergier og mindre administration og vedligehold løsningen giver dig.

Prøv vores Microsoft 365 E3 beregner og få et hurtigt estimat på, hvilke omkostninger til 3. parts software du kan fratrække it-budgettet med en investering i Microsoft 365 E3.

Cyberkriminalitet koster i gennemsnit en dansk virksomhed 900.000 kroner om året.

– PwC 2017

Med Microsoft 365 får du den mest integrerede platform der forstærker og beskytter din forretning i én løsning.

Har du lyst til at drøfte mulighederne for at bygge endnu mere sikkerhed på dit eksisterende Microsoft miljø eller hvordan du påbegynder din rejse mod en Microsoft 365 platform, så står vi klar til at hjælpe dig.

Klar til at komme videre?

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.
Sanne Laerz hjælper dig videre med licensadministration og rådgivning