Løsriv dig fra gammel IT og gør din IT forretningsdrevet og klar til fremtiden

Langt de fleste virksomheder har erkendt nødvendigheden af et skifte til cloud baseret datacenter drift. Men hvordan kommer man godt fra start, så du undgår at miste overblikket og springe budgettet undervejs?

Med timengo’s Datacenter Roadmap, får du en skræddersyet plan for en sikker og effektiv transitionen til datacenter drift i Azure. Baseret på din IT-virkelighed, mål og ambitioner, designes konkrete handlingspunkter inkl. målsætninger, budgetter og en klar prioriteret rækkefølge for, hvornår de enkelte dele af din cloud rejse skal tages i brug.

Dit Datacenter Roadmap består af 3 dele:

  • Grundig gennemgang af dit eksisterende datacenter
  • Gennemgang af timengo’s moderne datacenter tilgang
  • Opsummeret i en plan/Roadmap for hvordan de to mødes

Dermed har du fundamentet for din fulde datacenter transformation.

Forstå din IT-virkelighed og cloud behov

Vi indsamler grundlæggende informationer om dit IT-miljø, mål og budgetter. Vi gennemgår Microsoft Azure platformen, og matcher det med din situation, så der kan fastlægges en overordnet prioritering og skabes grundlag for det konkrete arbejde i workshoppen.

Datacenter Roadmap workshop

På workshoppen får du indgående viden om alle aspekter af cloud rejsen, fra planlægning til drift. Vi gennemgår de relevante områder af din kommende datacenter platform. Disse kan fx være udnyttelse af Azure Hybrid Benefits og Reserved Instances. Vi vil også planlægge jeres kommende netværksarkitektur, backup-politikker og monitorering.

Dit færdige Datacenter Roadmap

Efter workshoppen udarbejder vi et Datacenter Roadmap, som er tilpasset din virksomheds behov. Dit Datacenter Roadmap vil udgøre et solidt vidensgrundlag, så du kan træffe en informeret beslutning baseret på funktionalitet, fremtidig drifts- og migreringsomkostninger mv. Du kan bruge resultatet som grundlag for din cloud plan og/ eller som business case.

Download her den printvenlige oversigt på vores Azure Datacenter Roadmap.

Download PDF

Skriv til os

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Eller ring på

Azure datacenter Roadmap

Fordele for…

 Forretningen 

Overblik, økonomisk beregning og beslutningsgrundlag for et skifte til datacenter drift i Microsoft Azure.

 IT 

En plan for de enkelte skridt til et sikkert og effektivt skifte fra on-premise til cloud baseret serverdrift i Azure.

 Brugeren 

Sikker og moderne IT-platform der understøtter krav og forventninger til en moderne arbejdsplads

Klar til at komme videre?

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Sanne Laerz hjælper dig videre med licensadministration og rådgivning