Microsoft Copilot2023-11-01T15:33:19+01:00

Copilot betyder andenpilot, og nok den mest beskrivende oversættelse af den funktion som Microsoft 365 Copilot har

Microsoft 365 Copilot er nemlig den virtuelle assistent, der bruger kunstig intelligens og maskinlæring, til at hjælpe dig med at arbejde effektivt og smart med data på tværs af Microsoft 365.

Hvad er Microsoft 365 Copilot?

Microsoft 365 Copilot er en avanceret teknologi, der ændrer måden, vi arbejder med data på.

Den er udviklet af Microsoft i samarbejde med OpenAI og en form for virtuel intelligent assistent, baseret på avanceret AI-teknologi og maskinlæring, der hjælper med at optimere og effektivisere arbejdsprocesser i din virksomhed.

Copilot er designet til at forstå konteksten og formålet med dine opgaver, og genererer forslag, anbefalinger og automatiseringer baseret på denne forståelse.

Hvorfor overveje Microsoft 365 Copilot?

Med sin kraftfulde AI-teknologi har Microsoft Copilot potentiale til at forbedre produktiviteten og effektiviteten i en bred vifte af arbejdsområder, herunder Office produkterne, og kan transformere den måde, vi arbejder på, og bidrage til at skabe smartere og intelligente arbejdsprocesser i kontormiljøer.

Det kan give brugerne en mere intuitiv og hjælpsom oplevelse, der styrker produktiviteten og kvaliteten af de løste opgaver og det producerede indhold.

Nysgerrig på Copilot i din virksomhed?

Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne og hvordan du skaber produktivitet og arbejdsglæde med Copilot.

MICROSOFT 365 COPILOT

En lettere hverdag med din virtuelle andenpilot

Effektivitet og produktivitet

Copilot kan fungere som en intelligent assistent, der forstår konteksten og formålet med det, du skriver eller arbejder på. Den øger effektivitet ved at fremsætte intelligente forslag og anbefalinger, der sparer tid og forbedrer arbejdsprocesser.

Forbedret kommunikation

Med naturlig sproginteraktion kan Copilot hjælpe med at forbedre kommunikationen i dokumenter, e-mails eller andre office produkter. Den kan foreslå mere præcise formuleringer, korrigere grammatiske fejl og forbedre den overordnede kvalitet af skriftlige materialer.

Fejlfinding og korrektioner

Copilot kan hjælpe med at identificere og rette fejl i dokumenter og andre skriftlige materialer. Dette kan være afgørende for at sikre, at indholdet er nøjagtigt og fejlfrit, hvilket er særligt vigtigt i professionelle og kundevendte dokumenter og indhold.

Automatisering af rutineopgaver

Copilot kan automatisere gentagne eller rutineprægede opgaver i Office produkterne, hvilket giver brugerne mulighed for at fokusere på mere komplekse og værdiskabende opgaver. Fx hjælp til oprettelse af skabeloner, formatering, tabelhåndtering og lignende opgaver.

Hvordan kommer jeg videre med Microsoft 365 Copilot?

Bliv opdateret på seneste status fra Microsoft pr. 27. oktober 2023 vedr. tilgængeligheden af Copilot.

Licenskrav:

 • Microsoft 365 E3/E5 + tilkøb af Copilot licens
 • Køb af min. 300 licenser på enterpriseaftaler

Microsoft 365 Copilot licensen vil være tilgængelig for disse licenskunder for $30 per bruger per måned fra den 1. november 2023.

Copilot og IT-sikkerhed?

At sikre data og indhold er afgørende, når man overvejer implementeringen af teknologier som Microsoft Copilot i arbejdsprocesserne og især i kontekst af IT-sikkerhed.

Det er vigtigt at forholde sig til mulige risici og indarbejde en række sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte data og indhold effektivt. Implementeringen bør derfor indgå i virksomhedens IT-sikkerhedsstrategi for at sikre og opretholde en høj grad af datasikkerhed.

6 vigtige sikkerheds-aspekter du bør overveje

 • Databehandling og fortrolighed: Det er afgørende at sikre, at data og indhold, der behandles af Copilot, forbliver fortrolige og ikke bliver delt på uautoriserede måder. Det betyder, at der er brug for oprettelse af klare retningslinjer, opmærkning, politikker og procedure for håndtering af følsom data.
 • Placering af data: Overvej hvor data bliver behandlet og lagret. Det kan være vigtigt at vælge implementeringer, der er i overensstemmelse med lovgivning og reguleringer vedrørende databeskyttelse og privatliv, fx GDPR.
 • Sikker adgangskontrol: Implementér adgangskontrol, fx multi-faktor-godkendelse eller lignende, for at sikre autoriseret brug af Copilot og data.
 • Kryptering af data: Anvend kryptering for at beskytte data under transmission og opbevaring. Dette inkluderer kryptering af data, når de bevæger sig mellem brugerens enhed og Copilot og kryptering af data, der gemmes i eventuelle lagrings- og backup-løsninger.
 • Regelmæssig revidering og opdatering: Sørg for regelmæssig gennemgang og opdatering af sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med Copilot. Hold dig opdateret med sikkerhedsrettelser og opdateringer fra både Microsoft og OpenAI for at adressere eventuelle kendte sårbarheder.
 • Sikkerhedstræning til brugere: Uddan og informer brugerne om best practice inden for IT-sikkerhed, herunder korrekt brug af Copilot og relaterede systemer. Dette kan reducere risikoen for utilsigtet eller skadelig handling fra brugerne.

Det kan Microsoft 365 Copilot hjælpe med

 • I Outlook vil det være muligt at få Copilot til at oprette forslag til e-mails, baseret på tidligere e-mails med de personer man vil sende til.
 • Har du møder i din Outlook-kalender, vil Copilot foreslå hvad du skal forberede til mødet, baseret på tidligere møder og mødereferater.
 • I Powerpoint skriver du en kort tekst der fortæller, hvad præsentationen skal handle om. Herefter henter Copilot informationer fra dit fotoalbum og OneDrive, og der oprettes præsentation med grafik og tekst, ud fra den stil du har valgt.
 • I Word kan den kunstige intelligens skrive en tekst helt ud, hvis du giver den stikord i punktform.
 • I Excel kan du bede Copilot om at analysere data og fx lave pivot-tabeller, finde mønstre i data og lave grafiske præsentationer.
 • Holder du møder i Teams, kan Copilot transskribere samtalerne og lave et referat helt automatisk.

Læs også…

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com og få en snak om din IT-sikkerhed.

Go to Top