Den hybride arbejdsplads
– Giv dine brugere smidighed og frigør dem af tid og sted

I dag er resilience og smidighed i din IT-infrastruktur vigtigere end nogen sende før. Det er en verdensomspændende pandemi et tydeligt bevis på.

Vejen er den hybride arbejdsplads, der både understøtter det traditionelle og samtidigt giver frihed og fleksibilitet i forhold til tid, sted og enhed.

En moderne VDI-platform skal være sikker, skalerbar og nem at administrere, samtidig med at den leverer en problemfri, højtydende oplevelse til dine slutbrugere.

Azure Virtual Desktop er Microsofts svar på en infrastruktur service til virtualisering af skriveborde og apps i cloud. Og som branchens første løsning leverer Azure Virtual Desktop en ægte Windows 10 virtuel desktop-oplevelse.

Azure Virtual Desktop handler om mere end fjernarbejde

Fordelene ved Azure Virtual Desktop strækker sig langt ud over fjernarbejde. Du får flere strategiske fordele ved at lægge dine desktops i Azure.

Optimeret sikkerhed og overholdelse af lovgivning

Forenklet support af “bring your own device” (BYOD)

Support af alle typer legacy IT-applikationer

Hurtig opsætning af desktops til midlertidige brugere

Hurtig opsætning af applikations-, udviklings- og testmiljøer

Support af faste og midlertidige kiosk sessioner

QUICKGUIDE: 10 gode grunde
til at vælge Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop er Microsofts infrastruktur service til virtualisering af skriveborde og apps i Azure. Som branchens første løsning leverer Azure Virtual Desktop en ægte Windows 10 desktop-oplevelse.

Vores Quickguide peger på 10 gode grunde til at vælge Azure Virtual Desktop, så du hurtigt kan beslutte om det er en god strategi for din infrastruktur.

Azure Virtual Desktop

Fordele for…

 Forretningen 

Moderne IT-infrastruktur as a service. Sikkert, effektivt og gør din forretning smidig og modstandsdygtig.

Hvid bærbar PC - ikon

 IT 

AVD leveres som en service via Azure, hvilket gør den sikker, hurtig at implementere og let at vedligeholde og supportere remotely.

Hvid person - ikon

 Brugeren 

Velkendt og konsistent brugeroplevelse med adgang til dokumenter og applikationer fra enhver enhed på ethvert sted.

Case

Azure Virtual Desktop sikrer vigtig forretningsapplikation

Da Zenit Consult i efteråret 2020 valgte at løfte deres daværende Terminal server løsning over på Azure Virtual Desktop, var sikkerhed den primære årsag. Efter at have identificeret en række sikkerhedsmæssige issues og mistænkelig adfærd udefra var det tid til at kigge nye og mere sikre veje.

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.