Vi er specialister i meget mere end Microsoft licenser

Du kender os måske mest for vores mangeårige status som en af landets førende Microsoft partnere – men vores rådgivning og kompetencer rækker langt udover Microsoft 365 og Azure.

Som din software- og licenspartner hjælper vi dig med at navigere trygt i de mange forskellige licens- og aftaletyper på tværs af de største softwareudbydere.

Vi ser samlet på virksomhedens brug af software og licenser og sikrer, at du altid har de rigtige licenser til den rigtige pris, der passer præcis til jeres behov – og med mindst mulig bøvl.

Hvorfor købe software og licenser ét sted?

Fordi det er svært at skabe et samlet overblik over, hvilke licenser virksomheden har – fra hvilke producenter og hos hvilke leverandøre.

Ved at samle dit software- og licensindkøb ét sted, hjælper vi dig med overblik og sikrer at du er korrekt licenseret til den rigtige pris på tværs af dit software.

Læs mere om vores software- licensrådgivning her.

Den rette rådgivning, på tværs af dit software, sparer penge på IT-budgettet

Ved at sprede dit software- og licensindløb mister du ikke kun overblik, du risikerer også at være dobbelt licenseret og betale for services og funktionalitet, du allerede har adgang til via en anden producent.

Det er derfor vigtigt at betragte virksomhedens software og licenser samlet og på tværs af producenter, da der kan ligge betragtelige fordele og besparelser gemt i måden du køber dit software og dine licenser på.

Vi hjælper også med Adobe, Citrix, Veeam, WMware m.fl.

 

Som din software- og licenspartner hjælper vi dig med

Professionel rådgivning om software, licenser og cloud services

Du får professionel rådgivning omkring licenser og aftaler samt anskaffelse af software og cloud services. Vi skaber overblik over dine muligheder hvad angår aftaletyper, økonomi og compliance, så du kan træffe en oplyst og kvalificeret beslutning.

Administration og vedligeholdelse af licenser, aftaler og services

Effektiv licens- og aftaleadministration og vedligehold af licenser, services og aftaler fra udvalgte softwareproducenter. Det sikrer at du effektivt kan anvende og aktivere din software/services  og de omkringliggende fordele.

Løbende overvågning og beregninger af dit licensmiljø

Cost management og beregninger af “take out cost” giver sikkerhed for, at du altid har de bedst mulige licenser, aftaleformer og services. Overblikket og optimeringen sikrer, at du både møder behov og optimerer din samlede licensøkonomi.

Skal vi tage en snak om dit software og dine licenser?

Så kontakt os via formularen eller på tlf.: +45 8882 6290.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.
Lars Wrede, Cloud Consultant i timengo