Virtuel Server Management

Lad os tage ansvar for driften af dine virtuelle servere, så kan du fokusere på forretningen

Langt de fleste virksomheder er afhængige af forretningskritiske applikationer, hvor oppetid og daglig drift afhænger af den lokale IT-afdeling. Ud over, at det kan være svært for IT-afdelingen at have tid til alle grundlæggende driftsopgaver, så opnår du en dårlig udnyttelse af de medarbejdere, der har vigtig viden og kompetence, der kan bruges bedre og på mere udviklende IT.

Ved at overlade de generelle driftsopgaver til timengo, varetager timengo’s beredskab opgaven at sikre stabil drift på kritiske elementer for forretningen. Dine kernemedarbejdere i IT-afdelingen, kan i stedet fokusere på opgaver, der understøtter forretningens strategiske forretningsmål – fremfor drift og support.

Med fokus på konstant optimering og udnyttelse af seneste teknologier i Microsoft cloud, sikrer timengo en stabil, optimal drift af din infrastruktur i Microsoft Azure.

timengo er IT-afdelingens “Wingman”

Ved at anvende Infrastructure as a Service i Microsoft cloud, får du en stabil underliggende infrastruktur i form af netværk, storage og hypervisors, som giver et solidt fundament til driften af virtuelle servere i Azure. Der er dog en række management opgaver, du som bruger af Azure, fortsat selv er ansvarlig for.

Med timengo’s Virtuel Server Management Service overtager vi denne management opgave. Vi yder solid overvågning, der løbende sikrer at system-services kører, at der er tilstrækkelig kapacitet, samt en funktionel backup og at alle nødvendige systemsikkerhedsopdateringer er lagt på systemerne. Vi er din “wingman”, når du skal stå på mål for stabil drift og løbende vedligehold af jeres server-platform.

Servicen indeholder overvågning og håndtering af:

  • Backup
  • Patching
  • Logning
  • Antivirus
  • Provisionering
  • Support og fejlretning

Skriv til os

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Eller ring på

Virtual Server Management

Fordele for…

 Forretningen 

Optimal udnyttelse af samlede ressourcer og en sikker, vedligeholdt og moderne forretningsplatform.

Hvid bærbar PC - ikon

 IT 

Frigør tid og ressourcer fra drift og support og fokuser i stedet på innovation og forretningsudviklende IT.

Hvid person - ikon

 Brugeren 

Sikker og moderne IT-platform der understøtter krav og forventninger til en moderne arbejdsplads.

Lyst til at høre mere?

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.