Den stærkeste virtual desktop oplevelse – leveret på Azure

Få adgang til dit skrivebord og dine programmer næsten hvor som helst. Med Azure Virtual Desktop (AVD) får du en cloud baseret Windows 10 platform, der understøtter 100% mobilitet og tilgængelighed på tværs af Microsoft 365 apps. Det eneste, AVD kræver, er internet-forbindelse og en browser.

Baseret på timengo’s standardiseret referencestruktur, bringer vi dig sikkert og hurtigt i mål med markedets mest moderne virtual desktop platform – til fast pris og uden at springe IT-budgettet.

Azure Virtual Desktop

En løsning med optimal sikkerhed og stor fleksibilitet. AVD-platformen tilbyder ubesværet samarbejde og sikkerhed for virksomhedsdata. Den er langt billigere i drift end Citrix/RDS løsninger og kan skaleres op og ned efter behov. AVD er også det rigtige valg til at inkludere legacy applikationer i din cloud strategi.

Azure Virtual Desktop Roadmap

Indledende workshop hvor dit fremtidige miljø kortlægges, ønsker og behov til en ny cloud baseret AVD-platform defineres og opsummeres i en roadmap-rapport med klare prioriteter og anbefalinger.

Design & Konfiguration

På basis af roadmap-rapporten implementeres den aftalte platform, inklusiv eventuelle tilvalgte løsninger og custom indstillinger. Gennemgang og accept af den byggede platform.

Azure Virtual Desktop

Fordele for…

 Forretningen 

Plan og implementering af den mest moderne virtuelle desktop platform baseret på standarder og til fast pris.

Hvid bærbar PC - ikon

 IT 

Sikker, fleksibel platform leveret på Azure og med mulighed for at inkludere legacy applikationer i din cloud strategi.

Hvid person - ikon

 Brugeren 

Ægte Windows 10 oplevelse, der gør dig i stand til at tilgå dine apps og data – sikkert og fri af sted og enhed.

Klar til at komme videre?

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Sanne Laerz hjælper dig videre med licensadministration og rådgivning