Cloud er ikke bare en smartere måde at drive it på. Cloud er en ny måde at tænke it på og flytter grænserne for hvad it kan bruges til.

Innovative cloud teknologier gør det ikke kun muligt, at optimere infrastruktur og drift – men også at skabe kortere vej til markedet og et fundament for din forretning at accelerere på.

Processen mod en succesfuld transformation til cloud, kalder vi cloud rejsen, hvor vi med vores mangeårige erfaring designer og bygger den cloud platform der matcher dine behov, budget og krav til fremtiden.

Din rejse til succesfuld cloud

Inspiration & Discovery

Er fasen hvor vi inspirer og udforsker mulighederne med cloud og hjælper med at finde svar på, om cloud er relevant for din virksomhed.

Med udgangspunkt i dit it-setup, kigger vi på hvilke licenser og hvilken cloud model, der bedst understøtter din eksisterende forretning samtidigt med, at den gør dig klar til fremtiden.

Vi vurderer Microsoft cloud i relation til din forretningsstrategi og vision med anvendelsen af cloud teknologier, opsummeret i helt konkrete anbefalinger til dit første eller næste cloud skridt.

Overblik & roadmap

Du har truffet beslutning om cloud eller måske har du allerede noget cloud, men savner overblik og en plan for, hvordan du bygger en sikker og sammenhængende cloud platform.

I denne fase udvikler vi en strategisk roadmap for din komplette cloud infrastruktur med klare anbefalinger til hvilke Microsoft licenser, cloud teknologier og services der giver værdi for forretningen og fundamentet for din cloud platform.

Resultatet er en end-to-end køreplan for din cloud rejse.

Afklaring & business case

Her stiller vi skarpt på konkrete elementer af Microsoft cloud herunder; Windows 10, Office 365, EMS og Azure.

Vi evaluerer muligheder, fordele, omfang og økonomisk rammer for projektet incl. licenser.

Resultatet er en velbeskrevet business case med klare anbefalinger, prioriteter og økonomisk overblik og kan anvendes som beslutningsgrundlag for dit næste cloud skridt.

Design og migrering

I design fasen gør vi klar til at flytte konkrete elementer af din it i cloud.

I samarbejde med vores cloud rådgivere og arkitekter designes og planlægges konfigurationer, rækkefølge og tidsplaner for migreringen. Sidste justeringer af licenser og økonomi afstemmes.

Med en modnet projektmodel og vores mangeårige erfaring, er du nu klar til en gnidningsfri transition til cloud.

Der findes ikke kun én cloud rejse

Vejen til cloud er sjældent ens for to virksomheder. Rejseplanen varierer afhængigt af virksomhedens modenhed og vision med cloud.

Med vores cloud rejse hjælper vi dig til at planlægge din helt egen rejse, og til at “hoppe” på og “springe” af, der hvor det giver mest værdi for din forretning – og vi er din rejse-guide hele vejen.

Skal du på en cloud rejse?

Lad os tale om, hvordan timengo kan hjælpe dig med at tilrettelægge din cloud rejse.