Professionel Microsoft licenspartner
– få hjælp til at købe og gøre det rigtige for din virksomhed

Køb og administration af Microsoft licenser, aftaler og services er en kompleks og tidskrævende opgave. Ofte træls at bøvle med og sjældent noget IT-afdelingen har den nødvendige tid til. Og det kan blive dyrt at misse en licensfornyelse eller at indkøbe de forkerte licenser.

Som din Microsoft licenspartner hjælper vi dig med at navigere trygt i de mange forskellige licenstyper, aftaler og strukturer, både ud fra et bruger/behovs perspektiv og ud fra en økonomisk betragtning.

På den måde sikrer vi, at du altid har den rigtige løsning til den rigtige pris, der passer præcis til jeres behov og med mindst mulig bøvl.

Når du handler software, licenser og cloud services hos timengo, får du adgang til et af Danmarks mest erfarne og specialiserede licensteams – og vi ser frem til også at hjælpe dig.

Som din Microsoft licenspartner hjælper vi dig med

Professionel rådgivning om software, licenser og cloud services

Du får professionel rådgivning omkring licenser og aftaler samt anskaffelse af software og cloud services. Vi skaber overblik over dine muligheder hvad angår aftaletyper, økonomi og compliance, så du kan træffe en oplyst og kvalificeret beslutning.

Administration og vedligeholdelse af licenser, aftaler og services

Effektiv licens- og aftaleadministration og vedligehold af licenser, services og aftaler fra udvalgte softwareproducenter. Det sikrer at du effektivt kan anvende og aktivere din software/services  og de omkringliggende fordele.

Løbende overvågning og beregninger af dit licensmiljø

Cost management og beregninger af “take out cost” giver sikkerhed for, at du altid har de bedst mulige licenser, aftaleformer og services. Overblikket og optimeringen sikrer, at du både møder behov og optimerer din samlede licensøkonomi.

Case

”Hvor meget kan jeg erstatte med Microsoft 365 E3 i forhold til de softwareløsninger, vi bruger i dag?”

Det var et af de spørgsmål René Frej Nielsen, IT-chef hos InterMail, stillede, da han skulle træffe beslutningen om Microsoft 365 E3. Han lavede en beregning, hvor han så på, hvilke løsninger InterMail med fordel kunne udfase og få løst med Microsoft 365 i stedet.

Har du brug for en snak om dine licenser?

Vores Licens- og aftaleservices

Licens- & aftale Roadmap

Komplet licensgennemgang med beregninger, anbefalinger og plan for dit Microsoft licensmiljø

LÆS MERE

Licens- & aftaleoverblik

Status på dit eksisterende Microsoft licensmiljø, så du nemt kan planlægge din fremtidige licensstruktur

LÆS MERE

Licensadministration & Rådgivning

Slip for komplekse licenser – få overblik, rådgivning og hjælp til at administrere dit Microsoft licensmiljø

LÆS MERE

Cloud Economics

Få styr på økonomien i cloud
– med den bedste rådgivning, du kan handle på

Cloud har ændret den måde vi køber, administrerer og driver vores it. Fleksible indkøbs- og abonnementsmodeller og kapacitet betalt efter forbrug udfordrer den budgetmodel og forudsigelighed mange virksomheder har styret deres it-omkostninger efter tidligere.

Hos timengo har vi stor erfaring i, at hjælpe virksomheder med at optimere køb, beregne transitionsomkostninger og cost take out, så du samlet set optimerer din licensøkonomi og kan træffe kvalificerede beslutninger.

Sparegris

Find din “take-out cost”

Cloud Economics handler bl.a. om at optimere licensomkostninger. Nye licensmodeller og bundlet software kan resultere i, at du betaler for software du ikke længere har brug for.

Vores M365 E3 beregner giver dig et hurtigt estimat på, hvilke omkostninger til 3. parts sikkerhedssoftware du kan fratrække IT-budgettet med en investering i Microsoft 365 E3.

Microsoft Online Academy

Træn dine medarbejdere og få endnu mere ud af din softwareinvestering

Ineffektive arbejdsrutiner skyldes ofte manglende uddannelse og træning. Det betyder, at vi ikke udnytter værdien af de IT-værktøjer vi har købt og løbende betaler for.

timengo’s Microsoft Online Academy er udviklet til at hjælpe medarbejdere godt i gang og med at hæve effektiviteten i det daglige arbejde, øge arbejdsglæden og sikrer, at du får mest muligt ud af din investering i Microsoft 365.

Professionel rådgivning om software, licenser og cloud services

Fordele for…

Hvid bygning - ikon

 Forretningen 

Sikkerhed for at du altid har de bedst mulige licenser, aftaler og vilkår, der matcher jeres strategi, behov og økonomi.

Hvid bærbar PC - ikon

 IT 

Værdifuld sparring og hjælp i forhold til licensstrategi, optimeret indkøb, sikring af compliance og løbende administration.

Hvid person - ikon

 Brugeren 

Sikkerhed for, at du altid har de rigtige og opdaterede digitale værktøjer, så du kan løse dine opgaver bedst muligt.

timengo Licens & Aftale Roadmap

Få overblik og en klar plan for dit
Microsoft licensmiljø

Licens- og Aftale Roadmap giver dig et klart overblik over dit Microsoft licensmiljø og en detaljeret plan med anbefalinger og beregninger på, hvordan du sikrer fleksibilitet, compliance og optimeret licensøkonomi.

Og har du endnu ikke påbegyndt din cloud rejse, kommer vi med konkrete forslag til, hvordan du udnytter mulighederne og løfter dit eksisterende licensmiljø til en cloud baseret model.

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.