Software, licenser & cloud services – få mest muligt ud af din licens- og softwareinvestering

Køb og administration af Microsoft licenser, aftaler og services er en kompleks og tidskrævende opgave. Ofte træls at bøvle med og sjældent noget IT-afdelingen har den nødvendige tid til. Og det kan blive dyrt at misse en licensfornyelse eller at indkøbe de forkerte licenser.

Som din Microsoft licenspartner hjælper vi dig med at navigere trygt i de mange forskellige licenstyper, aftaler og strukturer, både ud fra et bruger/behovs perspektiv og en økonomisk betragtning.

Vi sikrer, at du altid har den rigtige løsning til den rigtige pris, der passer præcis til jeres behov og med mindst mulig bøvl.

Når du handler software, licenser og cloud services hos timengo, får du adgang til et af Danmarks mest erfarne og specialiserede licensteams – og vi ser frem til også at hjælpe dig.

Udfordringen

Licenser, aftaler og softwarerettigheder er både tidskrævende og komplekse at sætte sig ind og du kan hurtigt miste overblikket over hvilke licenser, software og services I har og bruger i virksomheden.

Løsningen

Med rådgivning og licensadministration fra timengo, slipper du for at oparbejde viden og bruge tid, du ikke har, på at holde styr på de mange licensregner, aftaleformer og indkøbsmodeller. I stedet får du en licenspartner med mere end 15 års erfaring i ryggen.

Fordelen

Du får overblik og status på dit aktuelle licensmiljø, slipper for træls vedligehold og administration og sikkerhed for compliance og effektiv indkøb, der kan give betragtelige besparelser på IT-budgettet.

Få mest muligt ud af dine licenser, softwareaftaler og cloud services.

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

MED TIMENGO SOM DIN MICROSOFT LICENSPARTNER

Få specialist team og mere end 20 års licenserfaring i ryggen

Professionel rådgivning

Professionel rådgivning omkring licenser og aftaler samt anskaffelse af software og cloud services. Vi skaber overblik over aftaletyper, økonomi og compliance, så du kan træffe en oplyst og kvalificeret beslutning.

Administration og vedligeholdelse

Effektiv administration og vedligehold af licenser, services og aftaler fra udvalgte softwareproducenter. Vi sikrer effektiv anvendelse og aktivering af dine software/services og omkringliggende fordele.

Løbende overvågning og beregninger

Cost management og beregninger af “take out cost” med sikkerhed for, at du altid har de bedst mulige licenser, aftaleformer og services, der både møder behov og optimerer din samlede licensøkonomi.

Case

”Hvor meget kan jeg erstatte med Microsoft 365 E3 i forhold til de softwareløsninger, vi bruger i dag?”

Det var et af de spørgsmål René Frej Nielsen, IT-chef hos InterMail, stillede, da han skulle træffe beslutningen om Microsoft 365 E3. Han lavede en beregning, hvor han så på, hvilke løsninger InterMail med fordel kunne udfase og få løst med Microsoft 365 i stedet.

Brug for en snak om dine licenser?

Vores Licens- og aftaleservices

Licens- & aftale Roadmap

Komplet licensgennemgang med beregninger, anbefalinger og plan for dit Microsoft licensmiljø

LÆS MERE

Licens- & aftaleoverblik

Status på dit eksisterende Microsoft licensmiljø, så du nemt kan planlægge din fremtidige licensstruktur

LÆS MERE

Licensadministration & Rådgivning

Slip for komplekse licenser – få overblik, rådgivning og hjælp til at administrere dit Microsoft licensmiljø

LÆS MERE

Azure Cost Management

Løbende overvågning og optimering af forbrug og omkostninger i dit Azure miljø.

LÆS MERE

Cloud Economics

Få styr på økonomien i cloud
– med rådgivning, du kan handle på

Cloud har ændret den måde vi køber, administrerer og driver vores IT. Fleksible indkøbs- og abonnementsmodeller og kapacitet betalt efter forbrug udfordrer den budgetmodel mange virksomheder har styret deres IT-omkostninger efter tidligere.

Hos timengo har vi stor erfaring i, at hjælpe virksomheder med at optimere køb af licenser, software og services, beregne transitionsomkostninger og cost take out, så du samlet set optimerer din licensøkonomi og kan træffe kvalificerede beslutninger.

Microsoft Online Academy

Træn dine medarbejdere og få endnu mere ud af din softwareinvestering

Ineffektive arbejdsrutiner skyldes ofte manglende uddannelse og træning. Det betyder, at vi ikke udnytter værdien af de IT-værktøjer vi har købt og løbende betaler for.

timengo’s Microsoft Online Academy er udviklet til at hjælpe medarbejdere godt i gang og med at hæve effektiviteten i det daglige arbejde, øge arbejdsglæden og sikrer, at du får mest muligt ud af din investering i Microsoft 365.

timengo Licens & Aftale Roadmap

Få overblik og en klar plan for dit
Microsoft licensmiljø

Licens- og Aftale Roadmap giver dig et klart overblik over dit Microsoft licensmiljø og en detaljeret plan med anbefalinger og beregninger på, hvordan du sikrer fleksibilitet, compliance og optimeret licensøkonomi.

Og har du endnu ikke påbegyndt din cloud rejse, kommer vi med konkrete forslag til, hvordan du udnytter mulighederne og løfter dit eksisterende licensmiljø til en cloud baseret model.

Professionel rådgivning om software, licenser og cloud services

Hvid bygning - ikon

 Forretningen 

Sikkerhed for at du altid har de bedst mulige licenser, aftaler og vilkår, der matcher jeres strategi, behov og økonomi.

Hvid bærbar PC - ikon

 IT 

Værdifuld sparring og hjælp i forhold til licensstrategi, optimeret indkøb, sikring af compliance og løbende administration.

Hvid person - ikon

 Brugeren 

Sikkerhed for, at du altid har de rigtige og opdaterede digitale værktøjer, så du kan løse dine opgaver bedst muligt.

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com og hør, hvordan vi hjælper dig med effektiv indkøb og administration af licenser, software og cloud services.