Teknologi giver dig nye muligheder

Microsoft Azure cloud åbner helt nye muligheder for at nytænke den måde, vi driver forretning på og frigør os fra tidligere begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre.

Avanceret teknologier som kunstig intelligens, IoT og Big Data Analytics gør det i dag muligt for små og mellemstore virksomheder at realisere idéer, der tidligere var umulige enten teknologisk, ressourcemæssigt eller økonomisk.

Cloud innovation handler ikke kun om bits og bytes, men om at skabe værdi ved at gøre ting smartere. Hos timengo har vi specialiseret os i, at bygge bro mellem it og forretningen og omsætte virksomhedens mål, udfordringer og drømme til innovative løsninger, så du hurtigt, effektivt og sikkert kan realisere værdien af Azure cloud og styrke din forretning.

Mød vores Cloud Innovation Director, Jens Jakob Nørtved og vores CTO, Martin Lundsgaard, som har slået sig ned i innovationshjørnet for at tale om “Cloud innovation” og hvordan timengo hjælper virksomheder med at innovere deres forretning.

Cloud Innovation modellen

Innovationspotentialer ligger i alle funktioner af virksomheden også der, hvor du allermindst forventer det.

timengo’s innovationsmodel er tilpasset små og mellemstore virksomheder med den målsætning, at identificere og kvantificere innovationspotentialer, så forretningen effektivt og med lav økonomisk risiko kan efterprøve, sætte i drift og realisere værdien af Microsoft Azure cloud.

Hvem kan innovere? Alle!

Hvilke brancher kan innovere deres forretning? Det kan alle brancher, hvad enten du er en privat eller offentlig virksomhed. Mulighederne ligger åbne og der er ikke grænser for, hvad du kan sætte strøm til med innovation.

Reducer fejl og omkostninger

 Mange virksomheder skaber store mængder data, men udnytter dem ikke. Brug fx IoT teknologi til at fortælle dig, hvornår der skal udskiftes en reservedel og forudse nedbrud og reducér dine vedligeholdelsesomkostninger.

Frigør tid 

Brug fx AI til at se mønstre og tendenser i stor mængder data og skab relevante produkter og services. Eller brug robot teknologi til at løse manuelle opgaver og frigør tid til at udvikle og optimere produkter og services.

Automatisér processer

Undgå fejl og optimer tidskrævende og manuelle processer. Brug fx intelligent billedegenkendelse i Azure til at digitalisere data frem for manuel indtastning og frigør ressourcer fra driften.

Skab værdi med cloud innovation – og det behøver ikke at være svært

Innovationsprojekter behøver hverken være dyre, uendelige eller abstrakte.

Med timengo Innovation workshop får du et håndgribeligt og fokuseret forløb, hvor målet er at identificere potentialer, hvor du hurtigt kan skabe målbar værdi af cloud teknologi i forretningen.

Kunstig intelligens

Innovationsevne er konkurrenceevne
– undgå at blive spist af de hurtige fisk

Virksomheders innovationsevne har altid været et konkurrenceparameter, men øget digitalisering af kerneprodukter og -ydelser, behovet for konstant fornyelse af forretningsmodellen, og krav om hurtigere time-to-market gør innovationsevnen helt central for din virksomheds overlevelse.

Med Azure som platform har små og mellemstore virksomheder en helt ny fordel, og kan optimere deres evne til at innovere og dermed konkurrere, på lige fod med selv de helt store virksomheder.

Konkurrenceevne handler ikke længere om, at de store fisk spiser de små. Nu handler det om, at de hurtige fisk spiser de langsomme.

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.