Microsoft Azure cloud åbner helt nye muligheder for at nytænke den måde, vi driver forretning på og frigør os fra tidligere begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre.

Avanceret teknologier som kunstig intelligens, IoT og Big Data Analytics gør det i dag muligt for små og mellemstore virksomheder at realisere idéer, der tidligere var umulige enten teknologisk, ressourcemæssigt eller økonomisk.

Cloud innovation handler ikke kun om bits og bytes, men om at skabe værdi ved at gøre ting smartere. Hos timengo har vi specialiseret os i, at bygge bro mellem it og forretningen og omsætte virksomhedens mål, udfordringer og drømme til innovative løsninger, så du hurtigt, effektivt og sikkert kan realisere værdien af Azure cloud og styrke din forretning.

Mød vores Cloud Innovation Director, Jens Jakob Nørtved og vores CTO, Martin Lundsgaard, som har slået sig ned i innovationshjørnet for at tale om “Cloud innovation” og hvordan timengo hjælper virksomheder med at innovere deres forretning.

Få mere cloud inspiration her

Cloud Innovation modellen

Innovationspotentialer ligger i alle funktioner af virksomheden også der, hvor du allermindst forventer det.

timengo’s innovationsmodel er tilpasset små og mellemstore virksomheder med den målsætning, at identificere og kvantificere innovationspotentialer, så forretningen effektivt og med lav økonomisk risiko kan efterprøve, sætte i drift og realisere værdien af Microsoft Azure cloud.

Se video om Cloud innovationsmodellen

Innovation kan blandt andet…

Hvilke brancher kan innovere deres forretning? Det kan alle brancher, hvad enten du er en privat eller offentlig virksomhed. Mulighederne ligger åbne og der er ikke grænser for, hvad du kan sætte strøm til med innovation. 

Kunstig intelligens

Forudse fejl med IoT

Ville det ikke være rart, hvis du kunne forudsige det næste nedbrud? Flere virksomheder samler en stor mængde af data, som de ikke får udnyttet. Tænk hvis du som forsyningsvirksomhed kunne forudsige næste nedbrud på fx varmepumperne. En IoT censor på maskinerne kan fortælle dig, hvornår der skal udskiftes en reservedel. Reducér dine vedligeholdelses-omkostninger med IoT.

Kunstig intelligens

Kunstig intelligens frigør tid

Drømmer du om mere kvalitet til dine medlemmer? Lad en robot gennemlæse de flere tusind CV’er i din database ved hjælp af kunstig intelligens og udvælg de medlemmer, som vil få gavn af dit næste kursus og skræddersy din markedsføring. Ønsker du at være mere tilgængelig i din kommunikation? Lad en chatbot besvare de 25 typiske spørgsmål fra dine medlemmer og spar ressourcer i serviceafdelingen.

Kunstig intelligens

Automatisér tunge processer

Vil du gerne slippe for excel-ark og tastefejl? Logistikvirksomheder har flere manuelle processer, når der skal laves lagerføring i systemer. Med risiko for fejl der koster virksomheden dyrt. Vidste du, at du med billedegenkendelse kan automatisere processerne? Den løsning genkender certifikaterne på dine reservedele og indfører dem automatisk i dit lagersystem. Udnyt intelligent billedbehandling i Azure.

Video om muligheder med innovation

Skab værdi med cloud innovation – og det behøver ikke at være svært

Innovationsprojekter behøver hverken være dyre, uendelige eller abstrakte.

Med timengo Innovation workshop får du et håndgribeligt og fokuseret forløb, hvor målet er at identificere potentialer, hvor du hurtigt kan skabe målbar værdi af cloud teknologi i forretningen.

Læs mere om Innovation workshop
Kunstig intelligens

Kontakt os

Bliv inspireret og lad os hjælpe med at finde og udnytte potentialerne i din virksomhed