Microsoft kurser med fokus på praktisk indøvelse af værktøjerne

Stil dine spørgsmål direkte til vores “live” underviser

Modulopdelte Microsoft kurser
– du bestemmer selv tempoet

Kurser med udgangspunkt i jeres kompetenceniveau

Microsoft kurser

Giv dine medarbejdere mulighed for at få mest muligt ud af Microsoft 365

Microsoft Online Academy tilbyder en bred vifte af Microsoft kurser og er udviklet til at hjælpe medarbejdere godt i gang med at anvende funktionerne og opnå mere med de mange Microsoft 365 Office-apps.

Det øger produktivitet, arbejdsglæde og sikre, at du får mest muligt værdi af din investering i Microsoft 365.

Hvorfor er træning i Microsoft 365 relevant?

Vi er ofte fanget i ineffektive arbejdsrutiner og måder at gøre tingene på. Vaner der hverken gavner produktivitet, effektivitet eller samarbejde.

Grunden er typisk manglende uddannelse, træning og ensretning af, hvordan vi bruger fælles værktøjer i virksomheden.

Med træning og uddannelse øger du adoptionen af jeres digitale værktøjer, optimerer og effektiviserer daglige arbejdsprocesser samtidigt med, at du udvikler dine medarbejdere – arbejdsmæssigt såvel som personligt.

Find dit Microsoft kursus her

Tilmeld dig eller din virksomhed gennem Microsofts Online Academy. Du får adgang til en stribe af Microsoft kurser med “live” undervisere.
Du får dit eget login og kan tage det købte kursus, når det passer dig.

Alle vinder med træning og uddannelse

 Forretningen 

Træning og uddannelse i virksomhedens værktøjer højner udnyttelsen og dermed værdien af den samlede investering.

Hvid bærbar PC - ikon

 IT 

 Træning og uddannelse i virksomhedens værktøjer øger adoptionen og giver mindre bruger-support til IT.

Hvid person - ikon

 Brugeren 

Træning og uddannelse i virksomhedens værktøjer gør dine brugere trygge og produktive i deres opgaveløsning.

Om vores Microsoft kurser

Vores Microsoft Online Academy udbydes og leveres i samarbejde med vores samarbejdspartner Bosholdt.

Kurserne foregår via internettet fra din egen computer. Du logger på via det tilsendte link, hvor en underviser fra Bosholdt sidder klar til at gennemgå kurset “live”. Det er et virtuelt kursus med mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion. Kurset kan afvikles gennem GoToTraining, Teams eller Zoom. Kurserne er opdelt i moduler og du bestemmer selv tempoet for, hvornår du vil tage de næste moduler.

Bosholdt har mange års erfaring med denne form for fjernundervisning. Kombinationen af online kursus med en “live” underviser giver dig både fleksibilitet og mulighed for interaktion med underviseren undervejs i kurset.

Om Bosholdt

Bosholdt har siden år 2000 uddannet, trænet og hjulpet mere end 40.000 kursusdeltagere med at optimere og effektivisere deres daglige arbejdsprocesser.

Hos Bosholdt er målet med al træning og uddannelse at udvikle sig – arbejdsmæssigt såvel som personligt. Succeskriteriet er derfor at sikre, at hver enkelt kursusdeltager når et nyt kompetenceniveau. Og vigtigst af alt – får kompetencerne implementeret i hverdagen, så det understøtter arbejdsmiljøet og -processerne bedst muligt.

Med Bosholdt som din træningspartner er du sikret kompetente og seriøse fagpersoner, der holder fast i jer, indtil den nye læring er omdannet til gode vaner og effektive arbejdsprocesser.

Vil du vide mere?
Hør hvordan vi kan træne jer.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål omkring vores Microsoft kurser og hvordan du optimerer udbyttet af Microsoft 365 gennem træning og uddannelse.

Kontakt Bosholdt direkte på telefon tlf.: +45 4717 7505, e-mail: info@bosholdt.dk eller bliv kontaktet via formularen herunder.