Cloud Roadmap er en detaljeret workshop for dig, som har truffet en strategisk beslutning om cloud og nu er klar til, at flytte hele eller dele af din it i Microsoft cloud.

Med udgangspunkt i din eksisterende it-infrastruktur, målsætninger og budgetter, gennemgår vi fire centrale elementer af Microsoft cloud platformen; Windows 10, Office 365, Azure og EMS og evaluerer muligheder og anvendelse af dem i din kommende cloud platform.

Derefter designes planen for din cloud rejse incl. prioriteret rækkefølge for, hvornår de enkelte dele af din rejse skal tages i brug.

Resultatet er en fuldendt og skræddersyet plan for din cloud platform og transformation til skyen.

Fundamentet for din rejse mod skyen

Cloud Roadmap tager udgangspunkt i fire komponenter med konsoliderede fordele på tværs af Windows 10, Office 365, Azure og EMS.

Sammen udgør disse fundamentet i en sikker og fremtidssikret cloud platform og vejen til en fuld cloud transformation.

Cloud Roadmap Workshoppen kan tage udgangspunkt i ét eller flere af disse teknologikomponenter, afhængigt af din målsætning med cloud og modenhed i organisationen og hjælper dig til, at kortlægge omfanget af din cloud rejse.

Cloud Roadmap Workshop i korte overskrifter

 

Forstå din it virkelighed og cloud behov

Vi indsamler grundlæggende informationer om dit it miljø, mål og budgetter.

Vi gennemgår Microsoft cloud platformen, og matcher det med din situation, så der kan fastlægges en overordnet prioritering, og skabes grundlag for det konkrete arbejde i workshoppen.

 

Cloud Roadmap Workshop

På workshoppen får du indgående viden om alle aspekter af cloud rejsen, fra planlægning til drift.

Vi gennemgår de relevante områder af din kommende Microsoft cloud platform.

Disse kan f.eks. være udnyttelse af Azure Cloud Services, Information Protection sikkerhed, Multifactor godkendelse til transformation af server infrastruktur til cloud, samt håndtering af kunder m.m.

 

Resultat: Din færdige Cloud Roadmap

Efter workshoppen udarbejder vi en Cloud Roadmap, som er tilpasset din virksomheds behov.

Din Cloud Roadmap vil udgøre et solidt vidensgrundlag, så du kan træffe en informeret beslutning baseret på funktionalitet, fremtidig drifts- og migreringsomkostninger mv.

 

Få tegnet kortet over din cloud rejse

Der findes ikke kun én cloud rejse. Vejen til cloud transformation er sjældent ens for to virksomheder og ved hvilket “stoppested” virksomheder stiger på rejsen, er meget forskelligt.

Med Cloud Roadmap kortlægger vi planen for din cloud rejse. Med udgangspunkt i din it-virkelighed planlægges en skræddersyet plan med klare prioriteter for hvad, hvordan og hvornår – i cloud.

Læs mere om Cloud Roadmap
Cloud Roadmap

Skal vi lægge en køreplan?

Kontakt os gerne for mere information om Cloud Roadmap. Vi besvarer naturligvis også spørgsmål i forbindelse med andre dele af din samlede cloud rejse.