Alle virksomheder genererer data. Data som ofte opstår og lever i siloer uden forbindelse til omverdenen. IoT åbner helt nye muligheder for at overvåge, indsamle og forbinde disse enorme datastrømme og gøre dig i stand til, at handle aktivt på den værdifulde viden der ligger i dine data.

En indsigt, som kan være afgørende for succesfulde forretningsresultater. Og det er kun fantasien der begrænser, hvor IoT kan skabe værdi – måske ligger dit IoT projekt der, hvor du allermindst forventer det.

Fra 0 til IoT på 3 uger – få hurtigt bevis for værdien af IoT

Implementering af IoT opfattes ofte som komplekst, dyrt og tidskrævende. Det kan være en barriere og årsag til, at IoT ikke er en del af virksomheders strategiske overvejelser og derfor ikke får identificeret mulige gevinster med anvendelse af IoT teknologi.

Med konceptet, Fra 0 til IoT på 3 uger, hjælper vi med at fjerne kompleksiteten i dit IoT projekt. Vores metode sikrer, at du med lav teknisk og økonomisk risiko, kan træffe kvalificerede og efterprøvede beslutninger om hvor og hvordan IoT skaber forretningsmæssig værdi i din virksomhed – og det tager kun 3 uger.

Skal vi tale IOT?

Gør din virksomhed smart med IoTConnect™ og Smart Solutions

For at fremme innovation og gøre din forretning smart med IoT har du brug for en sikker, skalerbar og brugervenlig IoT platform. IoTConnect™ er en IoT Platform as a Service, som tilbyder en lang række standardiserede branche- og industritilpassede services, kaldet Smart Solutions, der hurtigt og næsten uden kodning kan konfigureres og tilpasses præcis dine forretningsbehov.

Smart Solutions leverer dataskabeloner, dashboards og analyseværktøjer out-of-the-box og er en effektiv og økonomisk genvej til IoT, så du hurtigt kan realisere værdi af teknologien og undgå tunge, dyre og langtrukne IoT projekter.

Læs mere om IoTConnect™ og smart solutions

Hvad er IoT ?

Grundlæggende er IoT et simpelt koncept: Det handler om internet-sammenkobling af mobilenheder, computere, sensorer, netværk, forretningsapplikationer, kunstig intelligens-systemer og dataanalyseprogrammer. Enheder og applikationer der automatisk deler og bruger data til at automatisere og optimere arbejdsgange og processer.

Optimering med IoT kan ligge gemt i det fjerneste hjørne af din forretning – men gøre en kæmpe forskel

Mulighederne er uendelige, det handler bare om at få øje på dem.

Bygninger
Overvågning og kontrol i forhold til fx energiforbrug, indeklima, bygningsvedligehold og ressourceplanlægning af rengøring.

Det offentlige rum
Overvågning og regulering af færdsel i spidsbelastningsperioder fx via intelligente skilte og overvågning af trafiksignaler.

Landbrug & miljø
Overvågning og tracking af fx kvæg og foderbeholdning eller måling af iltindhold i vandløb for en bedre miljøforvaltning.

Transport & logistik
Overvågning og tracking af rute, placering og temperatur for fx lastbils- og containertransport.

Energi & forsyning
Overvågning af drift og performance af fx vindmøller, vandforsyning og varmekraftværker.

Sundhed
Måling og indrapportering af fx helbredsoplysninger eller overvågning af lagerbeholdning på hygiejneartikler.

Fordele med IoT

Optimer omkostninger

Undgå driftsstop

Fjern manuelle processer

Optimal ressourceudnyttelse

Innovationsevne er konkurrenceevne

Mere end nogensinde før er din virksomheds konkurrenceevne drevet af teknologi: Disruption, Big Data Analytics, IoT og AI. Øget digitalisering af kerneprodukter og -ydelser, behovet for konstant fornyelse af forretningsmodellen, og krav om hurtigere time-to-market gør innovationsevnen helt central for din virksomheds overlevelse.

Hent e-bogen her

Vi hjælper dig gerne videre

Jeg hedder Jens Jakob og er Cloud Innovation Director hos timengo. Jeg har erfaringen til at få klarlagt hvilke fordele din virksomhed kan få ud af IoT og hvordan de implementeres og sættes i drift.

Kontakt mig via formularen eller på telefon +45 22 20 87 07.