Få hurtigt bevis for IoT som vækstteknologi i din virksomhed

Implementering af IoT er ikke ubetinget en let opgave, men åbner helt nye muligheder for at opnå indsigt i din forretning, skabe bedre processer og værdifulde konkurrencefordele.

Og det er kun fantasien, der begrænser, hvor IoT kan skabe værdi – måske ligger dit IoT projekt der, hvor du allermindst forventer det.

Med konceptet Fra 0 til IoT på 3 uger – hjælper vi dels med at identificere IoT potentialer og at fjerne kompleksiteten i dit IoT projekt, så du opnår værdi allerede efter 3 uger.

Få bevis for værdien af dit IoT projekt

Gennem 1-dags workshop og efterfølgende Proof of Concept (PoC), skaber vi på tre uger bevis for, hvor IoT kan omsættes til værdi i din virksomhed.

TRIN 1 – Kortlægning af dine IoT potentialer – workshop
Her drøftes og oversættes jeres forretningsmæssige mål, visioner og udfordringer til IoT potentialer. Ud fra de identificerede potentialer udarbejdes en PoC specifikation, med bl.a.:

 • PoC Scope (problemformulering, forretningsmål, potentiale vurderinger)
 • Arkitektur, design og tekniske detaljer
 • PoC organisation, roller og ansvarsområder
 • Økonomi og tidsplan
 • Afgrænset PoC tilbud

TRIN 2 – IoT PoC gennemføres på 3 uger
Efter godkendt PoC specifikation gennemføres på 3 uger en PoC, herunder:

 • Udvikling, konfiguration, test og leverance
 • PoC leverancedokument leveres og præsenteres

TRIN 3 – PoC Enterprise modning
Efter afsluttet PoC træffes beslutning om den evt. videre implementering og skalering af IoT løsningen og tillægsservices som fx modning af UI/UX-design og AI ydelser. Følgende punkter gennemføres:

 • PoC miljøet enterprise modnes/skaleres og flyttes til drift
 • Der opsættes IoT managed services
 • Rapport på realiseret værdi
Trin 1 Workshop/PoC spec. kr. 25.000
Trin 2 IoT PoC – estimeret kr. 100.000 – 500.000
Trin 3 Enterprise modning Efter tilbud

Skriv til os

  Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Eller ring på

Fra idé til realisering af dit IoT projekt

Fra 0 til IoT på 3 uger

Fordele for…

 Forretningen 

Effektiv metode for at kvalificere og efterprøve beslutninger om, hvor og hvordan IoT skaber forretningsmæssig værdi i virksomheden.

Hvid bærbar PC - ikon

 IT 

Metode med lav teknisk- og økonomisk risiko, der hurtigt giver bevis for værdien af IoT inkl. fuld beskrevet og dokumenteret PoC.

Hvid person - ikon

 Brugeren 

Fundament for beslutninger om IoT som platform for optimeret dataindsigter og effektivserede processer og arbejdsgange.

Klar til at innovere med IoT ?

Vil du høre mere om mulighederne med en moderne IoT platform – så kontakt os via formularen eller på tlf.: +45 8882 6290.

  Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.