Få hurtigt bevis for IoT som vækstteknologi i din virksomhed

Implementering af IoT er ikke ubetinget en let opgave, men åbner helt nye muligheder for at opnå indsigt i din forretning, skabe bedre processer og værdifulde konkurrencefordele.

Og det er kun fantasien, der begrænser, hvor IoT kan skabe værdi – måske ligger dit IoT projekt der, hvor du allermindst forventer det.

Med konceptet Fra 0 til IoT på 3 uger – hjælper vi dels med at identificere IoT potentialer og at fjerne kompleksiteten i dit IoT projekt, så du opnår værdi allerede efter 3 uger.

Få bevis for værdien af dit IoT projekt

Gennem 1-dags workshop og efterfølgende Proof of Concept (PoC), skaber vi på tre uger bevis for, hvor IoT kan omsættes til værdi i din virksomhed.

TRIN 1 – Kortlægning af dine IoT potentialer – workshop
Her drøftes og oversættes jeres forretningsmæssige mål, visioner og udfordringer til IoT potentialer. Ud fra de identificerede potentialer udarbejdes en PoC specifikation, med bl.a.:

 • PoC Scope (problemformulering, forretningsmål, potentiale vurderinger)
 • Arkitektur, design og tekniske detaljer
 • PoC organisation, roller og ansvarsområder
 • Økonomi og tidsplan
 • Afgrænset PoC tilbud

TRIN 2 – IoT PoC gennemføres på 3 uger
Efter godkendt PoC specifikation gennemføres på 3 uger en PoC, herunder:

 • Udvikling, konfiguration, test og leverance
 • PoC leverancedokument leveres og præsenteres

TRIN 3 – PoC Enterprise modning
Efter afsluttet PoC træffes beslutning om den evt. videre implementering og skalering af IoT løsningen og tillægsservices som fx modning af UI/UX-design og AI ydelser. Følgende punkter gennemføres:

 • PoC miljøet enterprise modnes/skaleres og flyttes til drift
 • Der opsættes IoT managed services
 • Rapport på realiseret værdi
Trin 1 Workshop/PoC spec. kr. 25.000
Trin 2 IoT PoC – estimeret kr. 100.000 – 500.000
Trin 3 Enterprise modning Efter tilbud

Skriv til os

  Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Eller ring på

Fra idé til realisering af dit IoT projekt

Fra 0 til IoT på 3 uger

Fordele for…

 Forretningen 

Effektiv metode for at kvalificere og efterprøve beslutninger om, hvor og hvordan IoT skaber forretningsmæssig værdi i virksomheden.

 IT 

Metode med lav teknisk- og økonomisk risiko, der hurtigt giver bevis for værdien af IoT inkl. fuld beskrevet og dokumenteret PoC.

 Brugeren 

Fundament for beslutninger om IoT som platform for optimeret dataindsigter og effektivserede processer og arbejdsgange.

Klar til at innovere med IoT ?

Vil du høre mere om mulighederne med en moderne IoT platform – så kontakt os via formularen eller på tlf.: +45 8882 6290.

  Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.