Cloud cases

Læs cloud historier fra tre forskellige virksomheder, som har taget skridtet mod cloud. Mød full service kommunikationshuset InterMail, Forlaget Gyldendal og Professionshøjskolen UCN – University College of Northern Denmark.

Cloud cases

InterMail 

I 2017 traf InterMail en vigtig beslutning om at påbegynde deres digitale transformation. En cloud rejse, hvor IT-chef René Frej Nielsen ikke ville gå på kompromis med it-sikkerheden, derfor begyndte han at undersøge mulighederne med M365. Nu har virksomheden taget første skridt med en Exchange migrering fra on-premise til cloud. Samtidig er de i gang med at omlægge CRM 2011 til Dynamics 365.

Læs InterMails historie
Cloud cases

Gyldendal

Gyldendal er Danmarks største forlag. De oplever store udsving i intensiteten af bogsalget, hvor studiestart, eksamener og julehandel udgør store uforudsigelige peaks i belastningen af Gyldendals infrastruktur. Udsvingene er så voldsomme, at det ikke giver mening at udvide in-house serverkapaciteten, men med Microsoft  Azure, er der mulighed for, at skalere op og ned fra den ene time til den anden.

Læs Gyldendals historie
Cloud cases

UCN 

Professionshøjskolen UCN oplevede udfald og faldende brugertilfredshed, derfor traf de beslutningen om at flytte hele datacenteret til skyen. It-afdelingen udviklede en sourcingstrategi med fire hovedkomponenter: SaaS, NaaS, datacentermigrering og lukkede alle 200+ On-Premise-servere. Et år senere har de optimeret driften i form af stabile, sikre it-tjenester og forretningstransformation.

Læs UCN’s historie

”Det er meget vigtigt for mig, at der er styr på sikkerheden, så f.eks. en gammel medarbejder ikke kan logge på. EMS og Windows Enterprise 3 giver den sikkerhed”, siger René Frej Nielsen fra InterMail.

Cloud cases

Videocases om Microsoft Azure

Mød virksomheder som forlaget Gyldendal, spilvirksomheden IO Interactive og Ingeniørforeningen IDA og hør hvordan cloud teknologi i Microsoft Azure har givet dem bedre skaleringsmuligheder, højere oppetid og større sikkerhed.

Mød Thomas Knappe, Senior System Administrator, Gyldendal

Gyldendal oplever en kortere time-to-market, fordi de anvender cloud. Hør hvordan Azure DevOps bl.a. skaber god synlighed i kodeprojekter og gør at Gyldendal hurtigt kan skubbe nye produkter ud på markedet.

Mød Christian Corsano, Lead Online Senior Programmer, IO Interactive

IO Interactives strategi kræver en online platform, som både kan skalere op og ned dynamisk, og som gør det nemt og gnidningsfrit at tilføje nye tekniske features. De muligheder får IO Interactive i Azure.

Mød Marc Stein, Leder af IT-udvikling og arkitektur, IDA

IDA Ingeniørforeningen har fået et stort udbytte af mulighederne i Azure, herunder har AKS givet bedre skaleringsmuligheder, sikkerhed, højere oppetid, bedre fejlhåndtering og isolering af fejl.

Lyst til en uforpligtende snak?

Blev du inspireret af vores cloud historier? Lad os tale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage skridtet mod cloud. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt