Gå ikke glip af vigtige nyheder og sikkerhedstiltag – bliv løbende opdateret og undgå sikkerhedsbrud

Det er en realitet, at trusselsbilledet konstant ændrer sig. Det er derfor særlig vigtigt, løbende at overvåge og holde sikkerheden i din Microsoft 365 platform opdateret.

Men i en travl hverdag, kan det være svært at følge med og holde sig opdateret på de mange nye og ændrede sikkerhedstiltag i den løbende nyhedsstrøm fra Microsoft.

Med timengo’s Cybersikkerhed Advisory Service hjælper vi dig med at sortere og prioritere i de mange nyheder og kommer med anbefalinger og Advisories, så du ikke går glip af kritiske sikkerhedsopdateringer på din Microsoft 365 platform.

Har du tid til at følge med i alle de nye sikkerhedopdateringer fra Microsoft?
Hør Martin fortælle om fordelene ved Cybersikkerhed Advisory Service.

Få vigtig viden og indsigt direkte i Teams eller din mail box

Vi scanner den løbende nyhedsstrøm for dig, formidler vigtig information og opdateringer som vi anbefaler du handler på. Det gør det nemt for dig, at opretholde dit sikkerhedsniveau og udnytte og aktivere de mange sikkerhedselementer i Microsoft 365.

Få anbefalinger og konfigurationer – lige til at implementere i din platform

Du modtager løbende sikkerhedsbulletiner, anbefalinger, politikker og advisories. Advisories indeholder konkrete konfigurationer, du kan udrulle direkte i din installation og dermed hurtigt og enkelt vedligeholde dit sikkerhedsmiljø.

Få sparring med andre brugere og vores cybersikkerhed advisors

Vi har samlet det hele i et lukket Teams community, hvor du også har mulighed for at drøfte sikkerheds-problemstillinger med andre ansvarlige for cybersikkerhed og direkte med timengo’s cybersikkerhed advisors.

Hvad kan du forvente som abonnent på Cybersikkerhed Advisory Service?

Hver uge gennemgår og evaluerer vores sikkerhedsteam de seneste sikkerhedsbulletiner og opdateringer fra Microsoft. På den baggrund udvikles nye Advisories, der bliver gjort tilgængelig i Teams så du let og enkelt kan holde din Microsoft 365 sikkerhedsmæssigt opdateret.

Vi udvikler i gennemsnit fem Advisories pr. måned, deler løbende relevant viden om it-sikkerhed samtidigt med, at du kan sparre direkte med vores konsulenter og andre kunder på servicen.

Morten Grundtvig, Principal Cloud Advisor fortælle om hvad du kan forvente som kunde på Cybersikkerhed Advisory Service.

Tryghed og tid var for os to helt indlysende fordele

“Tryghed og tid var for os to helt indlysende fordele ved timengo’s Cybersikkerhed Advisory Service. Nemlig tryghed for ikke at overse noget vigtigt i strømmen af de mange, løbende nyheder og bulletiner fra Microsoft, samt tiden sparet, der kan bruges langt mere fornuftigt i en travl IT-organisation som vores.  Det gør det enkelt for os at opretholde vores sikkerhed og komme helt ud i krogene af den indbyggede sikkerhed, der ligger i vores Microsoft 365 miljø. Og har vi brug for yderligere sparring, er eksperterne altid med på sidelinjen, lige som der er mulighed for at udveksle erfaringer med andre virksomheder der, har samme udfordringer. En af de store fordele ved Advisory Service er nemlig, at abonnementet ud over opdateringerne ligeledes giver adgang til et community for videns- samt erfaringsudveksling.

Thomas Wittrock., IT-Chef i Realdania

E-BOG: De 5 mest oversete
sikkerhedsfunktioner i Microsoft 365

De fleste virksomheder bruger kun 30% af det de betaler for i Microsoft 365. Få 5 konkrete råd til, hvordan du aktiverer endnu mere sikkerhed i dit Microsoft 365 miljø – sikkerhedsfunktioner, der er lette at implementere og hurtigt giver effekt på din samlede sikkerhed.

Download e-bog

Få endnu mere værdi med Cybersikkerhed Advisory Service

Vil du høre mere om vores Cybersikkerhed Advisory Service og hvordan du aktiverer endnu mere værdi i dit Microsoft 365 miljø – så kontakt os via formularen eller på tlf.: +45 8882 6290.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.