Mange virksomheder bruger Microsoft 365, men langt fra alle udnytter de mange sikkerhedsværktøjer, der er en del af deres Microsoft 365 abonnement.

Du kan forbedre din sikkerhed markant ved at anvende sikkerhedsværktøjerne i Microsoft 365 – i hvor høj grad bruger du dem og hvor sikker er du egentlig?

Det kan du få svar på med Microsoft 365 Secure Score.

Læs med her og får svar på, hvad Microsoft Secure Score er og hvordan du aktivt arbejder med den for at højne din udnyttelse og sikkerhed på tværs af alle apps i Microsoft 365. Vi kigger bl.a. nærmere på:

  • Hvad er Microsoft 365 Secure Score?
  • Hvordan fungerer Microsoft 365 Secure Score?
  • Hvordan finder du din Secure Score?
  • Hvordan ser Microsoft Secure Score ud?
  • Hvordan bruger du Secure Score på ledelsesgangen?
  • Hvad skal du være opmærksom på?
  • Hvad gør du nu?

Hvad er Microsoft 365 Secure Score?

Hvor mange af sikkerhedsfunktionerne bruger du i Microsoft 365? Opfylder du Microsoft’s anbefalede sikkerhedsstandarder? Det er blot nogle af de svar, du får med Secure Score.

Microsoft Secure Score er et dashboard, der giver dig fuldstændig indsigt i din Microsoft 365 platforms sikkerhedstilstand. Den er designet, så du får point baseret på, hvor mange sikkerhedsindstillinger, der er aktiveret og installeret i din platform og dermed at godt pejlemærke for, hvor meget funktionalitet du reelt udnytter og hvor du eventuelt har huller i din sikkerhed.

Hvordan fungerer Microsoft 365 Secure Score?

Microsoft 365 Secure Score forstår, hvilke Microsoft services din virksomhed bruger, fx Teams, SharePoint, OneDrive og Exchange, Azure AD og Endpoint Manager.

Secure Score kortlægger derefter alle de aktiviteter og indstillinger, der bruges i de forskellige services til at beregne din score. Din score bliver udregnet ud fra de indstillinger, der kan konfigureres, i forhold til de indstillinger, du faktisk har sat op.

På den måde får du hurtig indsigt i, hvor der er forbedringsmuligheder i din platform.

Hvordan finder du din Secure Score?

Din Secure Score finder du ved at gå i Microsoft 365 Defender Portal.

Her kan du se din Secure Score hvis du har en af følgende brugerrettigheder; Global administrator, Sikkerheds administrator eller administrator af SharePoint eller Exchange.

Din Secure Score skal naturligvis være så høj som mulig. Vores anbefaling er mindst 50%.

Hvordan ser Microsoft Secure Score ud?

Overview

I oversigtsbilledet får du vist din aktuelle Secure Score (i %). Du vil også kunne sammenligne din virksomhed med lignende virksomheder, se en liste over anbefalede tiltag samt hvordan din samlede Secure Score fordeler sig på tværs af kategorierne; Identity, Device og Apps.

Improvement actions

Her får du en liste over de indstilleringer og tiltag du med fordel kan prioritere for at opnå en højere score samt se hvilken impact det enkelte tiltag har på din samlede score.

History

Her får du et billede af udviklingen i din Secure Score over tid. Hvornår har den været stærkest og hvornår har den været svagest. Brug denne rapportering til både at spore og opretholde fremskridt og identificere evt. tilbagegang i din samlede sikkerhed.

Metrics & Trends

Her kan du dykke endnu dybere ned i sammenligningen af din virksomhed med virksomheder i samme branche.

Cloud Economics

Hvordan bruger du Secure Score på ledelsesgangen?

Mange af IT-afdelingens opgaver og tiltag er ikke synlige for medarbejdere eller ledelse – men har kæmpe værdi for virksomheden.

Secure Score leverer håndgribelig indsigt og historik og er et værdifuldt værktøj, når du skal rapportere og dokumentere udviklingen i jeres sikkerhed. Og samtidigt et stykke faktuelt ammunition, når du skal drøfte prioriteter, indsatser og investeringer på ledelsesgangen.

Vær opmærksom på dette!

Microsoft 365 Secure Score leverer overblik og indsigt i din samlede Microsoft 365 sikkerhed – og er et effektivt værktøj i arbejdet med at holde virksomheden sikker.

En vigtig pointe at huske på er at din Secure Score er et udtryk for, hvor godt din Microsoft 365 platform er konfigureret og IKKE et absolut mål for, hvor sandsynligt det er, at du bliver hacket eller ramt af en lignende cybertrussel.

Du begrænser naturligvis den risiko, jo højere din Secure Score er.

Hvad gør du nu?

De mange oplysninger du får via Microsoft 365 Secure Score kræver ekspertise til både at fortolke og konfigurere. Har du dem, kan vi kun anbefale at du går i gang med at arbejde aktivt med Secure Score, da det er en effektiv og hurtig vej til at højne din sikkerhed.

Har du derimod ikke de nødvendige kompetencer, er du altid velkommen til at tage en snak med timengo og høre, hvad vi gør for at højne din sikkerhed og sikre at du udnytter din Microsoft 365 platform optimalt.

Lad os tage hånd om din Microsoft 365 Secure Score

Med gennemsnitlig 100 nyheder, feature updates og sikkerhedsbulletiner fra Microsoft – pr. måned, er det svært at følge med i den løbende nyhedsstrøm fra Microsoft.

Med timengo’s Evergreen Service tager vi bøvlet med alle opdateringerne – sorterer, prioriterer og orienterer dig om det vigtigste og det du bør tage hånd om.

Vi deler løbende Advisors og konfigurationer du kan implementere direkte i din Microsoft 365 platform og på vores kvartalsmøder, tager vi temperaturen på din platform – drøfter muligheder og tiltag, så din platform altid er Evergreen og din Secure Score høj!

Få styr på din IT-sikkerhed.
Vi hjælper dig i mål.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.