Skab værdi for brugere, kunder og hele din forretningsmodel med cloud teknologi

Innovationspotentialer gælder ikke kun for din virksomheds produkter og services, det gælder for hver en proces og hvert et element i virksomhedens samlede forretningsmodel.

Med avancerede cloud teknologier som Big Data Analytics, IoT og AI kan du identificere og realisere forretningsmæssige potentialer og idéer, som tidligere var uopnåelige af teknologiske, ressourcemæssige eller økonomiske årsager.

Identificer dit innovationspotentiale

timengo Innovation workshop

Innovationsprojekter behøver hverken at være kaotiske eller uhåndterbare. På timengo’s Innovation workshop tilbyder vi et håndgribeligt og koncentreret forløb, hvor målet er at identificere hurtigt realiserbare optimeringsmuligheder og en målbar værdi af cloud teknologi i jeres forretning.

Potentialer

Vi identificerer potentialerne. I fortæller om jeres forretning og vi oversætter jeres mål, visioner og udfordringer til potentialer. Potentialerne beskrives tydeligt i jeres sprog og sammen med jer, prioriteret og efter behov og kritikalitet.

Innovation

Med afsæt i de identificerede potentialer beskriver vi konkrete innovationsmuligheder med cloud teknologi, i en opfølgende rapport. Herefter vurderer I, hvilke muligheder der skal arbejdes videre med. På basis af mere end 100 innovationsprojekter har vi udviklet en effektiv model, der sikrer en kort og risikofri vej fra potentiale til løsning.

Næste skridt

Business case eller løsning. Når et innovationspotentiale er valgt, er næste skridt enten en business case eller et teknisk bevis (PoC). Der udarbejdes separate tilbud på disse opgaver.

Skriv til os

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Eller ring på

Innovation workshop

Fordele for…

Hvid bygning - ikon

 Forretningen

Identifikation og prioritering af mulige innovationsprojekter, der styrker den samlede forretningsmodel.

Hvid bærbar PC - ikon

 IT 

Prioritering og beskrivelse af konkrete innovationsmuligheder, hvilket giver kort og risikofri vej fra potentiale til løsning.

Hvid person - ikon

 Brugeren 

Identifikation af muligheder, hvor teknologi afhjælper og optimerer fx tunge og fysiske arbejdsprocesser.

Klar til at innovere med cloud teknologi?

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Sanne Laerz hjælper dig videre med licensadministration og rådgivning