Tirsdag 24. november 2020

Kl. 09.00 – 11.15

Virtuelt

Fremtidens cybersikkerhed
– er du klar til næste niveau?

Trusselsbilledet ændrer sig konstant og cyberangrebene bliver stadigt mere og mere avancerede.

Derfor er det vigtigere end nogensinde før, at få kortlagt og identificeret hullerne i din cybersikkerhed og lagt en plan for, hvordan du tackler dine kritiske sikkerhedsudfordringer.

Deltag derfor i vores webinar 24. november 2020, hvor vi kigger ind i krystalkuglen for fremtidens cybersikkerhed og opdaterer dig på de nyeste tendenser, udfordringer og teknologier.

Vi deler vores bedste praktiske indsigter, erfaringer og løsningsmuligheder og giver konkret viden om, hvordan du bringer din cybersikkerhed til næste niveau og beskytter dig bedst muligt mod cyberkriminalitet.

Praktisk information:
Tid: 24. november kl. 9:00 – 11:15
Sted: Virtuelt via Teams

Tilmeld dig i boksen til højre eller nederst på siden.

Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig her

  • Ved tilmelding til PULS giver jeg samtykke til, at timengo må kontakte mig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende mig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.

FORMIDDAGENS PROGRAM

09:00 Velkomst
09:10 Effektiv cybersikkerhed nu og i fremtiden 
v. Martin Lundsgaard, Partner og CTO, timengo
Våbenkapløbet på cybersikkerhed bliver stadigt mere intenst. Corona-pandemien har sat yderligere fokus på mobilitet og har betydet en kraftig stigning i angreb. Hvordan får du effektiv og komplet cybersikkerhed indenfor et normalt IT-budget?
09:40 Når cloud skaber sikkerhed og tillid
v. Philip Reschke, Head of Digital Innovation & Strategy, North-East Family Office (NEFO)
Som formueforvalter er tillid og integritet vigtige værdier. Derfor står sikkerhed højt på agendaen hos NEFO. Mød Philip Reschke og hør, hvordan zero-trust er et grundlæggende princip i NEFO’s digitaliserings- og sikkerhedsstrategi.
10:00 Cybersikkerhed ud fra et zero-trust princip
v. Kristian Berggren, Principal Cloud Konsulent, timengo
Vi introducerer principperne bag zero-trust, deler erfaringer og best practices for, hvordan du med timengo’s referencearkitektur oversætter sikkerhedskomponenterne i Microsoft 365 og Azure til sammenhængende cloud sikkerhed på tværs af bruger, enheder og apps.
10:45 Konstant opdateret cyberforsvar – som en service
v. Morten Grundtvig, Principal Cloud Advisor, timengo
Få løbende vedligeholdelse af din cybersikkerhed med timengo’s Cloud Platform sikkerhedsservices, der sikrer dig, at du får optimal udnyttelse af din Microsoft cloud-sikkerhed.
11:00 Opsamling og anbefalinger til dit “næste skridt”

Dagens indlægsholdere

Martin Lundsgaard
CTO i timengo

Philip Reschke
Head of Digital Innovation & Strategy, North-East Family Office

Kristian Berggren
Principal Cloud konsulent i timengo

Morten Grundtvig
Principal Cloud Advisor i timengo

Tilmeld dig her

Vi glæder os til, at byde dig velkommen 24. november.

  • Ved tilmelding til PULS giver jeg samtykke til, at timengo må kontakte mig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende mig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.