AFLYST!

Kære PULS deltager
Coronavirus har desværre også nået Danmark og grundet de seneste dages udvikling, har vi besluttet at aflyse vores PULS arrangement i morgen tirsdag.
Vi følger naturligvis udviklingen og vender tilbage med en ny dato, når omstændighederne igen er tilstede for at samles til en spændende PULS dag.
Vi glæder os til at byde dig velkommen senere på foråret.

Med venlig hilsen
timengo a/s

Den moderne arbejdsplads

En formiddag med fokus på optimering af din IT-hverdag

Den moderne arbejdsplads stiller større og større krav til IT-afdelingen. Evnen til at stille de bedste værktøjer og brugeroplevelse til rådighed, så forretningen kan drives effektivt og konkurrencedygtigt, er for mange IT-ansvarlige en vigtig målsætning.

På PULS 10. marts sætter vi fokus på flere af hverdagens IT-opgaver og giver anbefalinger til, hvordan du med rådgivning og services fra timengo kan optimere din IT-hverdag og gøre det lettere at indfri både organisationens og IT-afdelingens egne forventninger til den moderne arbejdsplads.

Du kan glæde dig til at høre om:

  • Microsoft sender mere en 80 løsninger på pension i 2020 – hvad betyder det for dig og hvad skal du være opmærksom på?
  • Nye services fra timengo, der hjælper dig til at drive en effektiv samarbejdsplatform og holde styr på virksomhedens mange enheder
  • Windows Virtual Desktop – næste generation af Microsofts virtuelle skrivebordsoplevelse
  • Fra nul til IoT på tre uger – det behøver ikke at være svært

Læs mere om programmet længere nede på siden.

Praktisk information:
Tid: 10. marts kl. 8:30-13:00.
Sted: Lautrupvang 1, Ballerup.

Tilmeld dig i boksen til højre eller nederst på siden. 

Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig her

  • Ved tilmelding til PULS giver jeg samtykke til, at timengo må kontakte mig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende mig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.

DAGENS PROGRAM

08:30 – 09:00 Registrering og morgenbuffet
09:00 – 09:45 Microsoft skrotter mere end 80 løsninger i 2020 – hvad betyder det for dig?

2020 bliver det helt store termineringsår, hvor Microsoft sender mere end 80 løsninger på pension. Vi stiller skarpt på de vigtigste pensionsdatoer – hvad betyder det, hvilke konsekvenser får det og hvordan undgår du at stå tilbage med outdated og usikker infrastruktur.
09:45 – 10:30 Nye timengo services der gør din hverdag lettere v. Martin Lundsgaard, CTO i timengo

Samarbejde & Kommunikation

En fælles samarbejds- og kommunikationsplatform er vigtig for effektiviteten i din virksomhed. Med timengo’s nye servicepakke ”Samarbejde & Kommunikation” får du bl.a. hjælp til opsætning og administration af underliggende struktur for filer, mapper og vidensdeling, inkl. efterfølgende drift og vedligehold, på tværs af Office 365 applikationerne Exchange Online, OneDrive, SharePoint og Teams.


PC & Mobil
En moderne arbejdsplads sætter i stigende grad større krav til IT-afdelingen, i forhold til provisionering, håndtering og vedligeholdelse af virksomhedens enheder. 
Baseret på de nyeste værktøjer fra Microsoft giver timengo’s nye ”PC & mobil”-service bl.a. større kontrol og styring af konfiguration og vedligehold af applikations-, compliance- og konfigurationspolitikker og effektiviserer processer omkring udrulning og reset af OS og applikationer på tværs af alle virksomhedens enheder.
10:30 – 10:45 Pause og networking
10:45 – 11:30 Windows Virtual Desktop – den bedste virtuelle skrivebordsoplevelse – leveret på Azure v. Thomas Poppelgaard, Awarded Microsoft MVP (RDS/WVD), timengo associate

Kan du nikke genkendende til dårlige brugeroplevelser eller legacy-applikationer som showstopper for at flytte dit datacenter i cloud?  Vi ser på mulighederne med Windows Virtual Desktop (VDI) som den nye moderne platform til udrulning og skalering af dine Windows-skriveborde og applikationer til Azure inklusiv alle sikkerhedsfordelene i Windows 10, optimering af Office 365 og understøttelse af RDS-miljøer.
11:30 – 12:15 Fra 0 til IoT på tre uger – det behøver ikke være svært  v. Jens Jakob Nørtved Bork, Cloud Innovation Director i timengo

Traditionelt har digitalisering af fproduktion, logistik, bygninger været store og omkostningstunge projekter. Cloud og IoT har givet helt nye muligheder og vi giver konkrete eksempler på, hvordan vi i samarbejde med bl.a. Danmarks Miljøportal har skabt korteeffektive IoT-projekter med lav teknikrisiko og omkostninger, der ikke springer IT-budgettet.
12:15 – 13:00 Frokost og networking i eventområdet

Mød talerne

Martin Lundsgaard
CTO i timengo

Thomas Poppelgaard
Awarded Microsoft MVP (RDS/WVD), timengo associate

Jens Jakob Nørtved Bork
Cloud innovation Director i timengo

Tilmeld dig her

Vi glæder os til, at byde dig velkommen 10. marts i Ballerup

  • Ved tilmelding til PULS giver jeg samtykke til, at timengo må kontakte mig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende mig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.