Cyberangreb er desværre hverdag i dansk erhvervsliv

Øget digitalisering har givet os nye muligheder samtidig med, at cyberkriminelle har fået langt flere veje ind til virksomhedens kritiske systemer og data. Det betyder at virksomheder, også de små og mellemstore, hver dag er et potentielt offer for en sikkerhedshændelse og at IT-sikkerhed derfor er en kritisk faktor der kræver øget fokus og højere prioritering.

For mange små og mellemstore virksomheder, er det vanskeligt at følge med i det konstante “våbenkapløb” det er at holde cyberkriminelle for døren. Selvom der er indkøbt løsninger og services til at dæmme op for truslen, er det vanskeligt at omsætte værdien i praksis – simpelthen fordi det er svært at oparbejde viden og få adgang til de rigtige og tilstrækkelige kompetencer.

Det betyder, at mange små og mellemstore virksomheder ender med at skyde i mørke i forsøget og håbet på at angå, at blive ramt af en sikkerhedshændelse.

Genkender du billedet, er der rigtig god grund til at se med her.

I løbet af en halv time vil Christian von Stamm fra Dansk Erhverv sammen med Martin Lundsgaard fra timengo dele ud af gode råd og erfaring til dig, som står på mål for virksomhedens IT-sikkerhed.

Hvad kan du konkret stille op imod en stærkt voksende cybercrime industri  – hvem kan du alliere dig med, som samtidig er store nok til at tage et medansvar for din samlede IT-sikkerhed og løbende vedligeholde den?

I talkshowet får du bl.a. råd og indsigt i:

  • Trends og tendenser, når det kommer til den aktuelle cybertrussel i Danmark
  • Typiske udfordringer mange små og mellemstore virksomheder står overfor, når de skal tage kampen op mod IT-kriminelle
  • Eksperternes bedste råd og anbefalinger til, hvad du kan gøre for at få den nødvendige hjælp og de rigtige værktøjer til at bygge et modstandsdygtigt IT-sikkerhedsforsvar

Udfyld formularen og se talkshowet

    Ved registrering til ovenstående talkshow giver du samtykke til, at timengo a/s må kontakte dig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende dig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din registrering. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

I talkshowet møder du…

Christian von Stamm
Erhvervspolitisk Chefkonsulent
Dansk Erhverv

Martin Lundsgaard
CTO
timengo

I samarbejde med

Vil du vide mere eller har du spørgsmål til talkshowet?

Kontakt os på telefon +45 8082 6290 eller
e-mail service@timengo.com.