Risikoen for, at din virksomhed bliver hacket, er blevet markant større. Ingen virksomheder er fredet – hverken store eller små. Hver dag ser vi mere komplekse og avancerede cyberangreb, der udfordrer og overvinder virksomheders IT-sikkerhed med alvorlige konsekvenser. Derfor kigger flere og flere virksomheder i retning af en Managed Detection and Response løsning. Læs her, hvorfor Managed Detection and Response er blevet det nye sort.

Det sker ikke kun for naboen

Forestil dig, at hele din virksomheds IT-system pludselig låser og bliver umuligt at tilgå. Al forretningsdata om fx kunder, ordre og økonomi er nu uden for jeres rækkevidde.

Det er desværre den ubehagelige virkelighed for flere og flere danske virksomheder – og det rammer ikke kun naboen.

Anmeldte angreb steg med 64% sidste år, og tal viser, at en dansk virksomhed i gennemsnit bliver forsøgt angrebet over 1000 gange om ugen.

Kilde: SMVdanmark 2023

Hackerne holder ikke fri

Selvom du har investeret solidt i IT-sikkerhed, viser det sig ofte at være utilstrækkeligt, fordi ét vigtigt element mangler: Den løbende overvågning af virksomhedens cybersikkerhed. Hackerne holder ikke fri, og det er nødvendigt at have overvågning 24/7/365, så ændringer og trusler opdages i tide.

Derfor er virksomheder begyndt at se Managed Detection and Response (MDR) som et nyt og ekstra sikkerhedslag, der supplerer de eksisterende sikkerhedsteknologier. En slags IT-døgnvagt, som er en vigtig brik i den samlede IT-strategi.

Hvad er Managed Detection and Response (MDR)?

MDR er en overbygning af og et supplement til din eksisterende IT-sikkerhed og en service man som virksomhed tilkøber, der kombinerer tre vigtige opgaver.

  • Avanceret trusselsdetektion – og evnen til tidligt at opdage, at der er fare på færde
  • Incidentrespons – og evnen til at handle rigtigt og hurtigt, når der opstår en sikkerhedssituation
  • 24/7-overvågning – og evnen til at være på vagt, også i weekenden, når der er sygdom og ferie, og når andre ting trænger sig på i IT-afdelingen

MDR hjælper proaktivt og automatiseret med at overvåge og beskytte virksomhedens netværk og IT-systemer samt minimere skaderne, hvis uheldet er ude – alle dage, året rundt.

Hvorfor MDR?

Langt de fleste små og mellemstore virksomheder har hverken tid, kompetencer eller budget til selv at overvåge deres IT-sikkerhed 24/7/365.

Det kan desværre betyder, at angreb bliver opdaget for sent, eller slet ikke opdaget og de IT-kriminelle dermed får god tid til at udrette deres mission. Til stor frustration og skade for virksomheden.

Derfor er MDR et naturligt supplement til den allerede etablerede IT-sikkerhed. Et supplement der tilmed hæver værdien og robustheden af din samlede IT-sikkerhed.

Sådan får din virksomhed en MDR-løsning

Der findes mange løsninger og leverandører af MDR-services. Hos timengo hjælper vi også små og mellemstore virksomheder med MDR-opgaven og med at skabe tryghed, overvåge og reagere på sikkerhedstrusler døgnet rundt, også om natten og når IT-afdelingen holder fri.

Det giver mindre bekymring og mere tid til at fokusere på andre vigtige IT-opgaver og i sidste ende: Maksimal IT-sikkerhed.

Har du spørgsmål til MDR og hvordan det kan optimere din samlede IT-sikkerhed på tværs af Microsoft 365 og Azure er du velkommen til, uforpligtende at række ud til os.

Du kan også læse mere specifikt om vores MDR-service til Microsoft 365 via linket her.

Spørgsmål om MDR – få svar her

Hvad er en MDR-service?2023-08-20T08:10:55+02:00

En MDR-service er en Managed Detection and Response-service, der tilbyder en proaktiv tilgang til IT-sikkerhed ved at overvåge, opdage og reagere på trusler i realtid.

Hvad er fordelene ved at bruge en MDR-service?2023-08-20T08:11:15+02:00

Der er flere fordele ved at bruge en MDR-service, herunder omkostningsbesparelser, manglende kompetencer, behovet for at reducere detect- og respond-tiden, komplekse regler og regulativer, ransomware-angreb og krav fra kunder og samarbejdspartnere.

Hvordan kan en MDR-service reducere detect- og respond-tiden?2023-08-20T08:11:26+02:00

En MDR-service er specialiseret i at overvåge netværk og systemer i realtid, hvilket betyder, at de kan opdage trusler og reagere hurtigt for at minimere skaden. Dette kan reducere detect- og respond-tiden markant sammenlignet med interne IT-teams, der måske ikke har de nødvendige ressourcer eller ekspertise.

Kan en MDR-service hjælpe med at overholde komplekse regler og regulativer?2023-08-20T08:11:37+02:00

Ja, en MDR-service har specialister, der er dygtige i at forstå og overholde de komplekse regler og regulativer inden for IT-sikkerhed. De kan hjælpe din virksomhed med at opfylde kravene og undgå bøder og sanktioner.

Kan en MDR-service beskytte mod ransomware-angreb?2023-08-20T08:11:52+02:00

Ja, en MDR-service er i stand til at opdage og reagere på ransomware-angreb i realtid. De kan hjælpe med at identificere og standse angrebet, før det spreder sig og krypterer dine data. Dette kan spare din virksomhed for store økonomiske tab og tab af data.

Hvad er malware?2023-08-20T08:12:02+02:00

Malware er en forkortelse for “malicious software”, hvilket betyder ondsindet software. Det er en type software, der er designet til at infiltrere, skade eller stjæle data fra en computer eller et computernetværk uden brugerens tilladelse eller viden.

Malware kan inficere en computer gennem forskellige metoder, såsom at klikke på ondsindede links eller vedhæftede filer i e-mails, downloade falske eller inficerede filer fra internettet eller besøge hackede eller usikre hjemmesider.

Læs også om…

Vil du høre mere?

Har du brug for mere information eller sparring, så grib ud efter os. Vi tager meget gerne en uforpligtende snak.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.

2024-03-01T15:30:34+01:00
Go to Top