Hvorfor administrere dine databaser manuelt?
– når DB24 kan gøre det smartere automatisk

DB24 automatiserer den daglige drift af dine Microsoft SQL-databaser.

De opgaver du traditionelt har udført manuelt og fragmenteret automatiserer DB24, hvilket giver betydelige omkostningsbesparelser og frigiver tid, du kan bruge på andre vigtige og værdiskabende opgaver.

Teknologien bag DB24 forebygger proaktivt problemer. Faktisk er der ingen nedetid og ingen sikkerhedskopieringsfejl, hvilket er hyppigt ved manuel betjening af databaser. Det betyder – ikke flere “brandslutnings-operationer”.

I stedet, får du løbende og automatiseret vedligehold af dine databaser, der sparer dig tid og penge og giver ro i maven.

24/7/365
Moderne proaktiv og intelligent databasestyring

Installation & Konfiguration

DB24 tager kun et par timer at installere, kræver minimale ressourcer og afsætter et ekstremt lille fodaftryk i dine systemer. Kræver ikke træning eller behov for ny hardware. DB24 betyder enkel, tidseffektiv implementering og installation af op til 1000 databaser på én dag, uden brug af binære filer, agenter eller eksterne scriptsprog.

Datasikkerhed

DB24 overvåger virksomhedens data og forhindrer nedetid eller ineffektiv ressourcebrug. DB24 vedligeholder dine databaser, opretter logfiler og dokumentation. DB24 alarmerer ikke kun, den løser i stedet problemet. Uanset om der er sket en fejl eller afbrydelse midt om natten, sørger DB24 for, at sikkerhedskopierne bliver lavet.

Operationel Management

DB24 eliminerer risici, sikrer stabilitet og automatiserer rutineopgaver. Det minimerer menneskelig involvering i dine daglige databaseoperationer. DB24 tjekker, logger overvåger og afhjælper automatisk. Det giver robust, pålidelig og fremtidssikret databasestyring.

Diagnostik

DB24’s avancerede diagnosticeringsværktøjer overvåger og vedligeholder 24/7 og sikrer optimal ydeevne af hver database i din dataplatform.

Intelligens & AI

Med automatiseret intelligens leverer DB24 AI funktionalitet, der løser problemer hurtigere med færre menneskelige ressourcer og sikrer optimal performance af din dataplatform.

Rapportering

Via omfattende rapportering giver DB24 indsigt i din databaseinfrastruktur så du kan træffe smartere valg, der giver nye muligheder og besparelser på op til 60% .

Database Management til dit behov

DB24+

  • Fra kr. 9.425,- pr. måned inkl. 50 databaser

DB24

  • Fra kr. 2.875,- pr. måned inkl. 5 databaser

En konkurrencedygtig dataplatform i samarbejde med timengo og DB24

Hvem er DB24?

DB24 hjælper virksomheder med automatiseret databasedrift og -administration, med at beskytte værdifulde data og løbende betjene din drift med en hurtig, effektiv og sikker dataplatform.

De fleste forretningsaktiviteter er afhængige af data gemt i databaser. Disse er uvurderlige. Hvis der opstår datatab, er det ødelæggende dyrt.

DB24 stræber efter at eliminere risici, sikre kvalitet og automatisere procedurer og minimere menneskelig involvering i den daglige, ugentlige og årlige styring og optimeringer af din dataplatform.

Dette for at opnå en minimal mængde nedetid, ineffektiv brug af ressourcer samt maksimere kontrol og stabilitet og for at sikre ro i sindet for de ansvarlige.

DB24 Logo

Klar til at komme videre?

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.
Sanne Laerz hjælper dig videre med licensadministration og rådgivning