Indsigt

Få sikkerhed for, at der er balance mellem din infrastruktur, faktiske forbrug, aktuelle behov og forretningsstrategi samt økonomisk overblik over licenser, hardware og IT-ressourcer.

Compliance

Ryd op i gamle versioner af SQL Server, der er forældede eller ikke længere understøttes. Med et moderne datacenter er du kompatibel med de nyeste versioner og licenser.

Fleksibilitet

Få evnen til at handle hurtigt! Indsigter er nu tilgængelige på minutter/timer. Bliv klar til at tilpasse dig hurtigt og opnå konkurrencefordele, ved kritiske ændringer.

Den vigtigste byggesten til fremtidssikring af dine data er en moderniseret dataplatform

 • Få fuldstændig viden om dine eksisterende workloads, match det med dine konkrete forretningsbehov og få en en klar cost-benefit analyse af din fremtidige datasituation.
 • Vores Dataplatform moderniserings service (DPM) giver store besparelser på TCO (Total Cost of Ownership) og accelererer forretningsmuligheder.
 • Vi bringer ekspertise til at foretage en hurtig overgang, herunder en stærk styringsmodel, der sikrer både nuværende og fremtidige investeringer i din dataplatform.
 • I samarbejde med dit IT-team udarbejder vi en strategisk køreplan for dit fremtidige dataplatform set-up, uanset om det er opgradering til en anden version af SQL eller migrering til Microsoft Azure.

Sikkerhed

Datacenter sikret mod nedbrud og hackerangreb og med centraliseret support. Med en cloud-baseret løsning begrænser du løbende og manuelle processer, hvilket reducerer risici til et minimum.

Optimér daglig drift

Strømlin dine interne processer – primært gennem automatisering og standardisering. Dette flytter dine medarbejderes tid fra vedligeholdelse og rutinearbejde til værdiskabende IT-opgaver.

4-fase metode

Vores gennemprøvede fire-trins proces giver klart overblik over de forskellige muligheder for dine data, inklusive fordele og ulemper, og omkostningerne forbundet med at opdatere din platform.

Opnå 2-cifrede resultater med DPM

Vores Dataplatform moderniserings service (DPM) giver en tilgængelig og compliant platform, der reducerer omkostningerne og giver dig værdifulde indsigter til at optimere ressourcer og forecaste.

Typiske resultater inkluderer*:

 • 40 % reduktion i datalagringsomkostninger
 • 60 % reduktion af omkostningerne (licensering, drift og infrastruktur)
 • 35 % øget effektivitet i medarbejder-ressourcer og processer takket være automatisering
 • 30-60 % hurtigere time to market (øget produktivitet, åbenhed og fleksibilitet)
 • ROI på seks til tolv måneder
 • En fuld compliant og opdateret platform

*Baseret på faktiske kundecases, der har gennemført alle 4 DPM-faser. Individuelle resultater kan variere.

60%

En moderniseret dataplatform i 4 faser

PLAN

Match af eksisterende workloads med fremtidige forretningsbehov. Leverancen inkluderer workshop og cost-benefit rapport så du kan træffe en oplyst beslutning for din fremtidige dataplatform.

BYG

Med afsæt i PLAN fasen, defineres plan, omkostningsstruktur og ressourcer for gennemførelse af en PoC, der skal bevise værdien af den foreslåede løsning.

FLYT

Hurtig og effektiv projektudførelse baseret på best practice og gennemprøvede automatiseringsrutiner, der sparer både tid og ressourcer og uden at påvirke din drift.

DRIFT

Løbende vedligeholdelse af din investering i din dataplatform for at sikre, at din datastruktur ikke kun er tilgængelig til enhver tid, men også sikker og omkostningseffektiv.

Få maksimal værdi af dine data

Dine data er dit mest værdifulde aktiv. Lad os hjælpe dig med at maksimere deres værdi og effektivitet ved at:

 • Tage hånd om hele din dataejendom
 • Give dig mulighed for at fokusere på dine forretningsbehov
 • Optimere din dataplatform så du opnår hastighed, fleksibilitet og skalérbarhed for at levere hurtig indsigt
 • Fjerne begrænsninger forårsaget af fysiske infrastrukturbegrænsninger
 • Fokus på øget driftseffektivitet gennem automatisering
 • Øge virksomhedens værdi ved at modernisere det eksisterende dataområde: inklusive licenser, infrastruktur, drift og din SQL Server-version
 • Levere forretnings- og tekniskrådgivning baseret på seneste licensversioner/cloud-funktioner

Dataplatform moderniserings service
– Fase 1 (PLAN)

Priser

Plan for op til 50 SQL installationer 70.000 kr.
Plan for 51 SQL installationer og op 120.000 kr.

Lorem ipsum

Byg, flyt og drift prissættes ud fra individuelt behov.

En konkurrencedygtig dataplatform i samarbejde med timengo og DB24

Hvem er DB24?

DB24 hjælper virksomheder med automatiseret databasedrift og -administration, med at beskytte værdifulde data og løbende betjene din drift med en hurtig, effektiv og sikker dataplatform.

De fleste forretningsaktiviteter er afhængige af data gemt i databaser. Disse er uvurderlige. Hvis der opstår datatab, er det ødelæggende dyrt.

DB24 stræber efter at eliminere risici, sikre kvalitet og automatisere procedurer og minimere menneskelig involvering i den daglige, ugentlige og årlige styring og optimeringer af din dataplatform.

Dette for at opnå en minimal mængde nedetid, ineffektiv brug af ressourcer samt maksimere kontrol og stabilitet og for at sikre ro i sindet for de ansvarlige.

DB24 Logo

Klar til at komme videre?

  Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.
Sanne Laerz hjælper dig videre med licensadministration og rådgivning