M365 – den komplette IT-sikkerhedspakke

Microsoft 365 E3 integrerer alle dine velkendte Office 365 applikationer med Windows og EMS og er til dato nok den mest sammenhængende og komplette software suite fra Microsoft – løsningen der på én og samme tid gør dig i stand til at arbejde intelligent, effektivt og ikke mindst sikkert.

Unik desktop sikring, mail-backup, multi faktor godkendelse, overvågning og avanceret dokumentkryptering er bare nogle af de funktioner der gør Microsoft 365 E3 til dén softwareløsning der leverer den stærkeste IT-sikkerhed ud af boksen.

Saml din IT-sikkerhed med M365

Måske løser du allerede disse IT-sikkerhedsopgaver med 3. parts software fra forskellige leverandører af fx antivirus, mailscanning, backup og løsninger til multi faktor godkendelse.

Med Microsoft 365 E3 kan du lade disse 3. parts løsninger udfase til fordel for én løsning, der er bygget til at arbejde sammen om din IT-sikkerhed.

Find din “take-out cost” og udfas 3. parts software

Vores M365 E3 beregner giver dig et hurtigt estimat på, hvilke omkostninger til 3. parts software du kan fratrække IT-budgettet med en investering i Microsoft 365 E3.

Ønsker du et mere detaljeret billede, der tager højde for dine eksisterende Microsoft licenser og egne budgettal på 3. parts sikkerhedssoftware, så download vores udvidet M365 E3 beregningsark.

Med det kan du lave avancerede økonomiske simuleringer af dine nuværende omkostninger, beregne din “take-out cost” på 3. parts sikkerhedssoftware og sammenligne de forskellige Microsoft 365 suiter.

Resultatet er et præcist billede af business casen og et bedre beslutningsgrundlag.

 • M365 E3 beregner

  Beregn din estimerede investering i M365 E3 og mulige besparelser på udfasning af 3. parts sikkerhedssoftware  0,-

  Beregn din besparelse

  Angiv nuværende 3. parts sikkerhedssoftware og se din mulige besparelse nedenfor

  ,-0
  ,-0
  ,-0
  ,-0
  Mulige besparelse ,-0
  Endelig investering ,-0
 • De angivne priser er gennemsnitlige årspriser baseret på markedsledende sikkerhedssoftware ekskl. rabatgivende vilkår. Beregningen er vejledende og kan, sammenlignet med din eksisterende Microsoft løsning og sikkerhedssoftware, bruges som grundlag for beslutning omkring investering i M365 E3.

 • Prøv vores detaljerede M365 beregner

Case

”Hvad kan erstattes med M365 business eller E3 i forhold til vores nuværende softwareløsninger?” 

Det var et af de spørgsmål René Frej Nielsen, IT-chef hos InterMail, stillede, da han skulle træffe beslutningen om M365 E3. Han lavede en beregning, hvor han så på, hvilke løsninger InterMail med fordel kunne udfase og få løst med M365.

E-bog, der handler om IT-sikkerhed i Cloud

Zero Trust modellen

Læs om hvordan du bygger cybersikkerhed baseret på Zero Trust modellen.

Få en gratis gennemgang af din Microsoft 365 beregning

Lad os gennemgå din beregning og tale om hvordan du skaber en sammenhængende IT-sikkerhed med M365 E3.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.