InterMail opgraderer til skyen uden at gå på kompromis med IT-sikkerheden

I 2017 traf InterMail en vigtig beslutning om at påbegynde deres digitale transformation. En strategisk beslutning der også dannede grundlag for de første skridt mod en mere cloud baseret IT-platform. En cloud rejse, hvor IT-chef René Frej Nielsen ikke ville gå på kompromis med it-sikkerheden.

Cloud baseret Office-platform

René Frej Nielsen står i spidsen som IT-chef for InterMails cloud rejse. I 2017 gik han i gang med at se på hvilke IT-muligheder, der eksisterede for at indfri strategien om en digital transformation. Han beskriver deres eksisterende IT-setup som et traditionelt on-premise og hosted servermiljø. Nu har virksomheden taget første skridt på cloud rejsen med en Exchange migrering fra on-premise til cloud. Samtidig er de i gang med at omlægge CRM 2011 til Dynamics 365.

Cloud baseret Office-platform

En naturlig forlængelse af deres transformation på CRM var også at se nærmere på en cloud baseret office-platform. Da sikkerhed altid har været en høj prioritet for InterMail, begyndte René at undersøge mulighederne for at løse IT-sikkerhed som en integreret del af virksomhedens office-platform. Derfor kom han i dialog med timengo om M365 E3, fordi den matchede langt de fleste sikkerhedsfeatures, som René efterspurgte.

”Det er meget vigtigt for mig, at der er styr på sikkerheden, så fx en gammel medarbejder ikke kan logge på. EMS og Windows Enterprise 3 giver den sikkerhed”, siger René Frej Nielsen.

Hvilke sikkerhedssoftware kunne InterMail udfase med M365?

”Hvor meget kan jeg erstatte med M365 business eller E3 i forhold til de softwareløsninger, vi bruger i dag?”

Det var et af de spørgsmål René stillede, da han skulle træffe beslutningen om M365 E3. Han lavede en kortlægning, hvor han så på, hvilke løsninger de med fordel kunne udfase og få løst med M365. Ud fra denne sammenligning kunne René hurtigt se, at business casen gik lige op økonomisk, som gjorde valget om M365 E3 mere fordelagtigt.

Ud fra beregningen kunne InterMail udfase følgende software:

  • E-mail scanningssystem
  • Kontraktstyringsværktøj
  • Intranetløsning
  • Antiviruspakke
  • MDM system
  • Core CAL og User CAL

Vi får mere for pengene med M365 E3, men det kræver, at vi vælger at bruge de services, der medfølger fremfor at vælge enkeltstående services fra andre producenter, siger IT-chefen René.

Beregn DIN besparelse

Prøv vores M365 beregner og regn ud hvilke 3.parts sikkerhedssoftware du kan udfase.

TIL BEREGNEREN

Hvilke fordele er der ved M365 for InterMail?

Fordelene ved at flytte delvis til en cloud båren løsning var udover økonomien bl.a. bedre samarbejdsmuligheder, intern kommunikation, fælles fildeling og en opdateret IT-sikkerhed og GDPR. InterMail ser M365 som en moderne måde at arbejde på, og hvor de nemt kan oprette projekter med kunder og internt via Microsoft Teams. Samtidig er det lettere for InterMail at kommunikere med deres kolleger i Sverige med SharePoint og Skype for Business conference call.

Hvem er Intermail?

InterMail er et full service kommunikationshus inden for digital og papirbaseret markedskommunikation.

De har mere end 40 års erfaring med datadrevet relations-markedsføring og håndterer både analyse, strategi og koncept, loyalitetsløsninger, marketing automation, output management og produktion af individualiseret kampagnemateriale, pakning og distribution.

I dag sidder mere end 100 medarbejdere fordelt på tværs af Danmark og Sverige i InterMail.

René Frej Nielsen
er IT-chef hos Intermail

Lyst til at høre mere om dine muligheder med Microsoft 365?

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.