De mest succesfulde virksomheder bruger cloud som strategisk fundament for at drive vækst i forretningen.

timengo Cloud Platform er en metode til, hvordan du bygger et sikkert og sammenhængende fundament for en god start på din cloud rejse. En skalérbar og moderne cloud-infrastruktur på tværs af applikationer, data og netværk. Du får fordele som optimeret it-drift, økonomiske besparelser og evnen til at levere hurtigere til forretningen og udvikle nye innovative forretningsmuligheder.

timengo Cloud Platform tager udgangspunkt i fem komponenter med underlæggende services baseret på Microsoft 365 og Azure. De fem komponenter kan implementeres på forskellig måder og i varierende rækkefølge. Det sikrer, at din cloud transformation kan gennemføres med høj kvalitet, lav teknisk risiko og i et tempo tilpasset din forretning og dine budgetter.

Cloud Platform modellen

timengo Cloud Platform styrker dine medarbejdere, beskytter dine data, sikrer compliance og governance og skaber et sikkert og sammenhængende cloud fundament, der understøtter vækst og innovation af din forretning.

Hvad er cloud?

Cybersikkerhed i Cloud Platform

Cybersikkerhed er en af de fem komponenter i timengo Cloud platform.

Mød vores Principal Cloud Consultant, Kristian Berggren, der introducerer dig til de sikkerhedselementer, vi gennemgår, når vi bygger sikker cloud til vores kunder.

Se flere videoer om cloud

De tog skridtet mod cloud. . .

Mød virksomheder som forlaget Gyldendal, spilvirksomheden IO Interactive og Ingeniørforeningen IDA og hør hvordan cloud teknologi i Azure har givet dem bedre skaleringsmuligheder, højere oppetid og større sikkerhed.

Mød Thomas Knappe, Senior System Administrator, Gyldendal

Gyldendal oplever en kortere time-to-market, fordi de anvender cloud. Hør hvordan Azure DevOps bl.a. skaber god synlighed i kodeprojekter og gør at Gyldendal hurtigt kan skubbe nye produkter ud på markedet.

Mød Christian Corsano, Lead Online Senior Programmer, IO Interactive

IO Interactives strategi kræver en online platform, som både kan skalere op og ned dynamisk, og som gør det nemt og gnidningsfrit at tilføje nye tekniske features. De muligheder får IO Interactive i Azure.

Mød Marc Stein, Leder af IT-udvikling og arkitektur, IDA

IDA Ingeniørforeningen har fået et stort udbytte af mulighederne i Azure, herunder har AKS givet bedre skaleringsmuligheder, sikkerhed, højere oppetid, bedre fejlhåndtering og isolering af fejl.

Hvad er cloud for dig? Læg en plan for din cloud rejse.

Der findes ikke kun én cloud rejse. Vejen til cloud transformation er sjældent ens for to virksomheder og det “stoppested” virksomheder stiger på rejsen, er meget forskelligt.

Med Cloud Roadmap kortlægger vi planen for din cloud rejse. Med udgangspunkt i din it-virkelighed planlægges en skræddersyet plan med klare prioriteter for hvad, hvordan og hvornår – i cloud.

LÆS MERE OM CLOUD ROADMAP
Hvad er cloud?

Lyst til en uforpligtende snak?

Lad os tale om, hvordan timengo kan hjælpe dig til en enklere hverdag med cloud. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.