Håndtering af sikker mail i fodboldklubber

Nemt og sikkert
Med en DPG Sikker Post løsning fra timengo kan du nemt overholde lovgivningen omkring håndtering af e-mails, der indeholder følsomme og/eller fortrolige personoplysninger. Som bruger skal du ikke tænke over sikkerheden, da det hele sker automatisk i baggrunden. Du sender e-mails helt som du plejer.

Integreret med Outlook
Løsningen er fuldt integreret med Outlook og du skal blot trykke på den nye “Send som sikker e-mail” knap i dit e-mail program (Outlook ligger i Office 365 fra Microsoft, og er en del af pakken med DPG Sikker Post. Læs mere om Office 365 her). Det kræver ikke uddannelse og alle med kendskab til at sende og modtage helt almindelige e-mails, kan bruge dette system.

Hammershøj Pigefodbold

Fodboldklubben Hammershøj Pigefodbold blev gjort opmærksom på at de ikke overholdte gældende regler omkring håndtering af deres medlemmers personoplysninger, som f.eks. CPR, sundhedsdata osv. De ønskede naturligvis ikke at være skyld i at medlemmers fortrolige oplysninger kunne havne i forkerte hænder og samtidig risikerede klubben at få en stor bøde og dårlig omtale.

Hammershøj Pigefodbold rakte ud efter timengo og fik på 2 dage implementeret DPG Sikker Post. Det betyder at deres medlemmers persondata nu er optimalt sikret imod at falde i forkerte hænder. Nu kan både trænere og medlemmer bruge tid på det de har lyst til. Nemlig sport, fælleskaber og at have det sjovt.

Vi hjælper dig

Med DPG Sikker Post løsningen får du én send-knap i Outlook, som automatisk sikrer at du sender sikker post til alle modtagere. Løsningen er meget brugervenlig og det virker på samme måde som når du bruger Outlook eller en anden e-mail klient.

Opstår der spørgsmål er timengo klar til at hjælpe dig.

Venlig hilsen timengo
Telefon 88 82 62 90

Hvad er DPG Sikker Post?

Når du i dag sender en e-mail via Gmail eller andre usikre klienter, er det som at sende et postkort, der kan læses af alle der håndterer det undervejs. DPG Sikker Post kan sammenlignes med et rekommanderet brev, der i forseglet kuvert, bæres personligt og kræver en underskrift ved leveringen.

DPG Sikker Post er et avanceret e-mail håndteringssystem, der garanterer dig 100% sikker kommunikation i overensstemmelse med den gældende lovgivning, herunder bl.a. GDPR og håndtering af personfølsomme oplysninger.

DPG Sikker Post holder dig opdateret, så du aldrig behøver at bekymre dig om at overholde lovgivningen eller om du deler personlige informationer med de forkerte.

Mens DPG Sikker Post under motorhjelmen er avanceret og tager sig af datasikkerhed, er systemet modsat mange andre konkurrende systemer, også bygget med brugeren i fokus hvilket betyder, at dit mailprogram fungerer præcis som det plejer og at uddannelse og undervisning er overflødigt.

DPG Sikker Post er derfor nemt at bruge og 100% sikkert.

Eksempel A

2 brugere med Office 365 og DPG Sikker Post koster i alt pr. måned kr. 475,50 – ekskl moms. (alle priser er ekskl. moms)

Produkt Antal brugere Pr. mdr. pr. bruger I alt pr. måned
Microsoft Office 365 2 60,- 120,-
DPG Sikker Post 2 125,- 250,-
Certifikat fra NETS 1 105,50 105,50
Total 290,50 475,50

Eksempel B

30 brugere med Office 365 og 5 brugere med DPG Sikker Post koster i alt pr. måned kr. 2.407,50 – ekskl moms. (alle priser er ekskl. moms)

Produkt Antal brugere Pr. mdr. pr. bruger I alt pr. måned
Microsoft Office 365 30 60,- 1.800,-
DPG Sikker Post 2 125,- 250,-
DPG Sikker Post 2+ 3 84,- 252,-
Certifikat fra NETS 1 105,50 105,50
Total 374,50 2.407,50

Opsætning afregnes efter forbrugt tid á kr. 1.290 pr. time.

Minimumskøb er 2 brugere.

Microsoft Office 365 faktureres månedligt, DPG Sikker Post årligt forud og certifikatet afregnes for 3 år, direkte hos NETS.

Tilbuddene her på siden er forbeholdt non-profit klubber.

Har du brug for mere end 15 Sikker Post brugere kan du få et specialtilbud. Tag kontakt til Anders herunder.