DPG Sikker Post

Enkel, effektiv og sikker digital kommunikation – med én enkelt knap

 

DPG Sikker Post er en moderne digital postløsning, der gør alle typer organisationer og offentlige myndigheder i stand til, at kommunikere enkelt og sikkert via krypteret, signeret e-mail og digital post.

Løsningen er 100% integreret med din Microsoft infrastruktur. Det unikke Outlook add-in gør det let og enkelt at overholde både GDPR og dansk lovgivning for sikker post. Du skal blot sende og modtage e-mails som de plejer – med en knap i Outlook.

Nemt og brugervenligt

DPG Sikker Post er en integreret del af din Outlook – derfor samme velkendte mailplatform

Send sikkert til alle

DPG Sikker Post håndterer sikker kommunikation til alle typer modtagere – også modtagere uden en sikker e-postløsning

Alt i én knap

DPG Sikker Post understøtter teknologierne; s-mime, tunnelmail TLS, Microsoft OME, e-Boks og dansk Digital Post

Timengo DPG – en af landets førende kompetencehuse inden for sikker digital kommunikation

Timengo DPG driver sikker digital post Post for både private og offentlige virksomheder, og håndterer årligt millioner af sikre mails og meddelelser.

Med DPG Sikker Post løsningen, tager Timengo DPG kompleksiteten ud af sikker kommunikation og gøre det nemt og tilgængeligt for brugere at sende sikkert i Outlook.

Og understøtter digitaliseringspotentialet i alle typer virksomheder og organisationer ved at integrere sikker post, Digital Post og e-Boks ind i deres Microsoft platform.

Få tryg og sikker digital kommunikation

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.