Dataplatform Roadmap – en klar plan for modernisering af din dataplatform

Dine data er dit mest værdifulde aktiv. En modernisering af din dataplatform er en fremtidssikring af virksomheden og hjælper dig til både at holde omkostninger nede og forblive konkurrencedygtige på et stærkt datadrevet marked.

Til det har vi udviklet et Roadmap, hvor vi med en workshop kortlægger og skitserer de initiativer og muligheder, der sikrer og optimerer udnyttelsen af dine data – inklusive mulige besparelse og omkostninger forbundet med moderniseringen.

Roadmappen leverer samlet ekspertisen, en stærk styringsmodel og en strategisk køreplan for, hvordan du får en moderne og fremtidsikret dataplatform.

Dataplatform Roadmap workshop

Workshoppen har til formål at give et klart billede af, hvordan du optimerer, moderniserer og transformerer din nuværende dataplatform.

Du får en ’best practice’ model for hele moderniseringsprocessen, samt et overblik over de kompetencer, der kræves og de beslutninger, som skal tages når man står overfor en opdatering af virksomhedens dataplatform. Ligeledes giver vi et overblik over de muligheder som du har i forhold til at udnytte de forskellige Azure services eller et hybridt miljø som en del af fremtiden – selvfølgelig baseret på din specifikke situation.

Sammen gennemgår vi dine behov og ønsker til en fremtidig platform, og guider dig til hvilke scenarier, som måtte give mening således, at der sikres et optimalt udgangspunkt for en smidig og sikker drift af virksomhedens databaser fremadrettet.

Vi drøfter bl.a. emner som:

  • Behov og strategi – hvad er jeres behov fremadrettet i forhold til både platform og brug af data.
  • Status på eksisterende hardware – vi drøfter sizing, performance og hvilke dele af din dataplatform, der evt. skal migreres til Azure.
  • Status på SQL-servere – vi drøfter optimering af antal, versioner og editions af dine SQL servere og hvilke skal evt. migreres til Azure.
  • Migrering til Azure – hvilke typer workloads og hvilke typer databaser giver det mening at migrere, herunder fordele og ulemper.
  • Licenser og certifikater – vi drøfter optimering af licenser og sikring af compliance. Hvor kan der evt. downsizes og hentes besparelser.

Efter workshoppen uarbejdes en roadmap rapport, der opsummerer dagens drøftelser samt beskrivelser og anbefalinger til, hvordan og hvilke tiltag, der kan bringe dig i mål med en optimeret og moderne dataplatform i Azure.

Skriv til os

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Eller ring på

Datacenter Platform Roadmap

Fordele for…

 Forretningen 

Overblik og konkrete anbefalinger til mulige besparelse på TCO ved en Dataplatform modernisering.

Hvid bærbar PC - ikon

 IT 

Ekspertise, stærk styringsmodel og klar køreplan for en effektiv modernisering af din Dataplatform.

Hvid person - ikon

 Brugeren 

Stærk og moderne dataplatform, der sikrer tilgængelighed og vigtig indsigt, der understøtter forretningen. 

Klar til at komme videre?

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.