Copilot tilgængelighed

Windows Copilot

 • Copilot i Windows er tilgængelig fra  26. september 2023 som en del af den gratis opdatering til Windows 11. Copilot er Microsofts AI værktøj der understøtter og hjælper til hurtigere at løse opgaver. Du finder Copilot i din proceslinje ved siden af alle dine apps eller med Win+C tastaturgenvejen.

Bing Chat Enterprise 

 • Bing Chat Enterprise bygger videre på Microsoft Copilot og tilføjer kommerciel databeskyttelse – så du kan være sikker på, at dine forretningsdata er beskyttet og ikke ligger uden for organisationen. Med Bing Chat Enterprise bliver chatdata ikke gemt, Microsoft har ingen adgang og dine data bliver ikke brugt til at træne de store sprogmodeller (LLM). Bing Chat Enterprise er tilgængelig som en standalone for $5 per bruger per måned og er inkluderet i Microsoft 365 E3 og Microsoft 365 E5

Microsoft 365 Copilot

 • Microsoft 365 Copilot er din AI-assistent på arbejdet. Den bygger videre på Bing Chat Enterprise, men er i en klasse for sig selv. Det inkluderer enterprise sikkerhed og ansvarlig AI for at sikre, at databehandling sker inden for din Microsoft 365 tenant. Microsoft 365 Chat er en helt ny oplevelse i Microsoft 365 Copilot og går langt ud over simple spørgsmål og svar. Den kigger ned i alt dit data – alle dine e-mails, møder, chats, dokumenter og mere, plus nettet – for at løse dine mest komplekse opgaver på arbejdet. Og den er integreret i de Microsoft 365 Apps du bruger hver dag – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams og mere. Microsoft 365 Copilot vi være generelt tilgængelig for enterprise-kunder for $30 per bruger per måned fra den 1. november 2023.

Læs den officielle annoncering fra Microsoft her

Ændringer i Teams licensering

Hvilke ændringer?

Microsoft introducerer nu muligheden for at købe Office 365 og Microsoft 365 (Enterprise) UDEN Teams.

Hvad betyder det for dig?

Hvis du i dag abonnerer på en af de eksisterende pakker, der indeholder Teams, kan du fortsat forny og tilføje licenser til din nuværende plan som sædvanligt. Hvis du ønsker at skifte til den nye licens, uden Teams, kan du gøre det på din kontraktårsdag eller fornyelse.

Hvis du er ny abonnent på Office/Microsoft 365 Enterprise pakker, og du ønsker at give dine slutbrugere Teams, skal du købe to varenumre: en specifik Microsoft 365 eller Office 365 pakke + en Microsoft Teams licens.

Eksisterende pakker med Teams Tilbud uden Teams (efter 1. oktober) Teams
Office 365 E1 Office 365 E1 (uden Teams) Tillægslicens
Office 365 E3 Office 365 E3 (uden Teams) Tillægslicens
Office 365 E5 Office 365 E5 (uden Teams) Tillægslicens
Microsoft 365 E3 Microsoft 365 E3 (uden Teams) Tillægslicens
Microsoft 365 E5 Microsoft 365 E5 (uden Teams) Tillægslicens

Hvor kan du finde mere information?

Du kan læse mere om ændringerne på Microsofts hjemmeside. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge den bedste løsning for din organisation, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig.

Dynamics 365 Marketing & Costumer Insights ændringer

Hvilke ændringer?

Microsoft har besluttet at samle Dynamics 365 Marketing og Dynamics 365 Customer Insights under et enkelt produkt kaldet Dynamics 365 Customer Insights.

Dynamics 365 Customer Insights består af to separate applikationer: Dynamics 365 Customer Insights – Journeys (tidligere kendt som Dynamics 365 Marketing) og Dynamics 365 Customer Insights – Data (tidligere kendt som Dynamics 365 Customer Insights). Du kan bruge begge applikationer eller kun den ene, afhængigt af dine forretningsmål.

Dynamics 365 Customer Insights – Journeys giver dig mulighed for at levere personlige og realtidsbaserede kundeoplevelser på tværs af salg, marketing og service. Du kan også planlægge og afholde virtuelle eller fysiske events med integrerede værktøjer.

Dynamics 365 Customer Insights – Data giver dig mulighed for at samle og berige dine kundedata fra forskellige kilder og få indsigt i dine kunders behov, præferencer og vækstmuligheder. Du kan også bruge kunstig intelligens til at generere anbefalinger, forudsigelser og segmenteringer.

Hvad betyder det for dig?

Hvis du i dag abonnerer på en af de pakker, som involverer Dynamics 365 Marketing eller Dynamics 365 Customer Insights, vil du få nye muligheder. Du kan fortsætte med at bruge, forny og tilføje seats til din nuværende plan som sædvanligt. Eller, hvis du ønsker at skifte til den nye licens, kan du gøre det på din kontraktårsdag eller ved fornyelse.

Hvis du er ny abonnent på Dynamics 365 Customer Insights, vil du få adgang til både Dynamics 365 Customer Insights – Journeys og Dynamics 365 Customer Insights – Data med en enkel og forenklet licens. Du kan derefter købe den kapacitet, du har brug for, til begge applikationer.

Hvis du kun er interesseret i en af applikationerne, kan du vælge at bruge kun den ene og ignorere den anden. Du vil dog stadig betale for begge applikationer, da de sælges sammen.

Hvor kan du finde mere information?

Du kan læse mere om ændringerne på Microsofts hjemmeside. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge den bedste løsning for din organisation, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig.

Microsoft Teams Audio Conferencing transition nu tilgængelig på NCE

Hvilke ændringer?

Microsoft har besluttet at gøre Teams Audio Conferencing til en gratis service, som du skal bestille som et tilføjelses-SKU – kaldet Microsoft Teams Audio Conferencing select dial-out. Det betyder, at du kan afholde eller ringe op til møder fra din telefon med et globalt opkaldsnummer med eller uden gebyr. Du kan også tilføje personer til dit møde ved at ringe ud ved hjælp af Teams-appen. Desuden kan du bruge operatøropkoblet møde, hvis du har brug for det.

Hvad betyder det for dig?

Hvis du i øjeblikket har et betalt abonnement, som inkluderer Teams, vil du få nye muligheder. Du kan fortsætte med at bruge, forny og tilføje seats til din nuværende plan som sædvanligt. Eller, hvis du ønsker at skifte til den nye licens, kan du gøre det på din kontraktårsdag eller fornyelse.

Hvis du er ny abonnent på Microsoft 365 eller Office 365 pakker, som involverer Teams, skal du bestille det nye og gratis SKU for at få adgang til Teams Audio Conferencing select dial-out. Du skal derefter tildele licensen til de brugere, som skal bruge audio konference.

Hvor kan du finde mere information?

Du kan læse mere om ændringerne på Microsofts hjemmeside. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge den bedste løsning for din organisation, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig.

System Center licens på CSP-H programmet

System Center er en samling af værktøjer, der hjælper dig med at overvåge, administrere og automatisere dine servere, applikationer og enheder. Med System Center kan du blandt andet:

 • Reducere omkostningerne og kompleksiteten ved at køre din infrastruktur i skyen eller på stedet
 • Forbedre sikkerheden og overholdelsen af dine systemer og data
 • Øge ydeevnen og tilgængeligheden af dine tjenester og applikationer
 • Optimer din ressourceudnyttelse og kapacitetsplanlægning
 • Implementere og opdatere dine softwareløsninger hurtigere og nemmere

Med System Center subscriptions via CSP får du mulighed for at vælge mellem en 36-måneders eller 12-måneders abonnementsperiode, som passer til dine behov og budget. Du kan også bruge System Center på dine egne servere eller hos en autoriseret outsourcer, eller i Azure.

Extended Security updates CSP

Desuden vil du også kunne købe Extended Security Updates (ESUs) til dine servere, som kører på ældre versioner af Windows Server og SQL Server, som ikke længere modtager almindelige sikkerhedsopdateringer. Dette vil give dig ekstra tid til at migrere til de nyeste versioner uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Hvis du vil vide mere om System Center subscriptions og ESUs, kan du læse mere her eller kontakte os for en uforpligtende snak.

Microsoft Dev Box

Vi har en fantastisk nyhed til dig, som kan gøre din udviklingsoplevelse endnu bedre. Fra november 2023 vil du kunne bruge Microsoft Dev Box, en ny Azure-tjeneste, der giver dig adgang til højtydende, forudkonfigurerede og klar-til-kode arbejdsstationer i skyen.

Microsoft Dev Box er en samling af værktøjer, der hjælper dig med at oprette, administrere og forbinde til dine egne dev boxes, som er virtuelle maskiner, der er skræddersyede til dine projekter og arbejdsprocesser. Med Microsoft Dev Box kan du blandt andet:

 • Reducere tiden og besværet med at opsætte din udviklingsmiljø
 • Skifte mellem flere dev boxes for at arbejde på forskellige opgaver eller projekter uden konflikter
 • Forbedre din produktivitet og tilfredshed med en høj kvalitet forbindelse uanset hvor du er i verden
 • Optimer din omkostningseffektivitet ved at betale kun for det forbrug, du har brug for
 • Sikre din sikkerhed og overholdelse ved at bruge Intune til at administrere dine dev boxes som enhver anden enhed på dit netværk

Med Microsoft Dev Box får du mulighed for at vælge mellem forskellige dev box definitioner, som passer til dine behov og budget. Du kan også oprette dine egne dev box pools og dele dem med dit udviklingsteam.

Hvis du vil vide mere om Microsoft Dev Box og hvordan du kommer i gang, kan du læse mere her eller kontakte os for en uforpligtende snak.

Clickchamp

Vi har en glædelig nyhed til dig, som kan gøre din videooplevelse endnu bedre. Fra november 2023 vil du kunne bruge Microsoft Clipchamp, en ny videoeditor fra Microsoft 365, der forenkler opgaven med at redigere videoklip, så du nemt kan skabe videoer af høj kvalitet derhjemme.

Microsoft Clipchamp er en samling af værktøjer, der hjælper dig med at oprette og redigere professionelle videoer hurtigt og nemt. Med Microsoft Clipchamp kan du blandt andet:

 • Fortælle din historie på din måde med intuitive redigeringsværktøjer og skabeloner, der kan tilpasses
 • Bruge innovative funktioner med kunstig intelligens, såsom tekst til tale, automatiske undertekster og assisterende kunstig intelligens
 • Få adgang til et premium royaltyfrit bibliotek med mere end en million lageraktiver
 • Justere lyd, farver og branding på dine videoer
 • Gemme og dele dine videoer på tværs af dine sociale mediekanaler

Med Microsoft Clipchamp får du mulighed for at vælge mellem forskellige abonnementsplaner, som passer til dine behov og budget. Du kan også downloade den gratis Microsoft Clipchamp app til Windows, som giver dig hurtig adgang til alle dine video-projekter.

Hvis du vil vide mere om Microsoft Clipchamp og hvordan du kommer i gang, kan du læse mere her eller kontakte os for en uforpligtende snak.

Viva Glint

Fra november 2023 vil du kunne bruge Viva Glint, en ny tjeneste fra Microsoft Viva, der giver dig indsigt i din organisations sundhed og vejleder dig til effektiv handling.

Viva Glint er en platform, der hjælper dig med at oprette og gennemføre organisationssurveyer, der måler dine medarbejderes engagement, trivsel og præstation.

Med Viva Glint kan du blandt andet:

 • Skabe en kultur af feedback og handling ved at se og analysere styrker og muligheder, sammenligne benchmarks og bruge foreslåede handlinger til at drive forretningsresultater
 • Designe skalerbare engagementprogrammer for maksimal effekt ved at bruge principperne for people science til at skræddersy en engagementstrategi, der passer til dine specifikke mål på tværs af medarbejderlivscyklussen
 • Forstå stemmen fra medarbejderne ved at bruge interaktive dashboards, kommentaranalyse med kunstig intelligens og naturlig sprogbehandling, interne og eksterne benchmarks og forudsigende analyser
 • Støtte dine ledere og teams med vejledte teamkonversationer og integrerede handlingsplaner og læringsindhold

Med Viva Glint får du mulighed for at vælge mellem forskellige abonnementsplaner, som passer til dine behov og budget. Du kan også integrere Viva Glint med andre Microsoft Viva-tjenester, såsom Viva Insights, Viva Learning og Viva Topics.

Hvis du vil vide mere om Viva Glint og hvordan du kommer i gang, kan du læse mere her eller kontakte os for en uforpligtende snak.

Windows 11 update 23H2

Vi har en god nyhed til dig, som kan gøre din Windows-oplevelse endnu bedre. Fra september 2023 vil du kunne opdatere til Windows 11 version 23H2, som er den nyeste og mest avancerede version af Microsofts operativsystem.

Windows 11 version 23H2 er en gratis opdatering for alle eksisterende Windows 11 brugere, som byder på mange nye funktioner og forbedringer. Med Windows 11 version 23H2 kan du blandt andet:

 • Bruge Windows Copilot, en ny kunstig intelligens assistent, som kan hjælpe dig med at ændre indstillinger, starte spillelister, opsummere dokumenter og meget mere
 • Nyde en ny File Explorer, som har et mere moderne og minimalistisk design, samt nye ikoner og kontekstmenuer
 • Sikre dine data med Windows Backup, en ny tjeneste, som giver dig mulighed for at lave automatiske sikkerhedskopier af dine filer og mapper til OneDrive eller en ekstern enhed
 • Tilpasse din proceslinje ved at vælge, om du vil gruppere eller adskille dine åbne programmer
 • Justere lyden af dine enheder og applikationer med en ny volumen mixer, som giver dig mere kontrol over din lydoplevelse1
 • Åbne og komprimere filer i 7zip og RAR formater direkte fra File Explorer
 • Skifte mellem lys og mørk tilstand i Paint, som nu har et nyt udseende og flere værktøjer
 • Se widgets på dit skrivebord, som giver dig hurtig adgang til nyheder, vejr, kalender og meget mere

For at opdatere til Windows 11 version 23H2 skal du bare gå til Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update og vælge at downloade og installere opdateringen. Opdateringen vil kun tage et par minutter at fuldføre, takket være den nye opdateringsteknologi Microsoft bruger til denne udgivelse.

Hvis du vil vide mere om Windows 11 version 23H2 og alle de nye funktioner, kan du læse mere her eller kontakte os for en uforpligtende snak.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Windows-oplevelse.

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.