M365 Copilot priser

Microsoft har annonceret priserne for Microsoft 365 Copilot, en ny tjeneste, der bruger kunstig intelligens til at hjælpe medarbejdere med at skrive bedre tekster, e-mails og præsentationer. Microsoft 365 Copilot er integreret med Office-apps og giver brugerne feedback, forslag og korrektioner i realtid. Tjenesten vil være tilgængelig for kommercielle kunder fra september 2023. 

Den forventede pris er 30 $ per bruger/måned og vil kunne købes som add-on til brugere med en af følgende licenser:

 • Business standard
 • Business Premium
 • M365 E3
 • M365 E5

Microsoft 365 Copilot er bygget på Microsofts pålidelige og omfattende tilgang til professionel sikkerhed, beskyttelse af personlige oplysninger, identitet, overholdelse af angivne standarder og ansvarlig AI. Det betyder:

 • Copilot arver dine eksisterende Microsoft 365-politikker for sikkerhed, beskyttelse af personlige oplysninger, identitet og overholdelse af angivne standarder.
 • Dine data er logisk isoleret og beskyttet i din Microsoft 365-lejer og altid inden for din kontrol.
 • På lejerniveau respekterer Copilot individuelle og gruppetilladelsespolitikker.

Introducing Microsoft 365 Copilot  your copilot for work

Windows Copilot og Dev Home

Windows 11 introducerer to nye funktioner, der vil gøre det nemmere og sjovere at bruge din pc: Windows Copilot og Dev Home.

Windows Copilot er en intelligent assistent, der lærer af din adfærd og tilpasser sig dine behov. Den kan hjælpe dig med at finde filer, åbne apps, udføre opgaver og meget mere.

Dev Home er et nyt værktøj for udviklere, der giver dem adgang til alle de ressourcer, de har brug for at skabe fantastiske apps til Windows 11. Du kan læse mere om disse funktioner i dette blogindlæg fra Windows Developer Team.

Bringing the power of AI to Windows 11 – unlocking a new era of productivity for customers and developers with Windows Copilot and Dev Home – Windows Developer Blog

Windows Copilot blev tilgængeligt i juni 2023 som preview – vil du gerne vil informeres yderligere kan du skriv dig op til nyheder her Microsoft Forms

Vores forventning er at dette bliver en del af M365 Copilot.

Framework for at bygge AI-applikationer og Copilots

Microsoft har offentliggjort et rammeværk for at bygge AI-applikationer og Copilots, som er intelligente assistenter, der kan hjælpe udviklere med at skrive kode. Rammeværket består af fire lag: data, model, applikation og brugeroplevelse. Microsoft har også udvidet sit økosystem af AI-plugins, som er værktøjer, der kan integreres med populære udviklingsplatforme som Visual Studio Code, GitHub og Azure. Disse plugins kan give udviklere adgang til avancerede AI-funktioner som naturlig sprogforståelse, computer vision og maskinoversættelse.

Sales Copilot

Sales Copilot er den nye indbyggede AI agent i Dynamics 365 Sales som skal gøre hverdagen nemmere for den enkelte sælger som i højere grad vil kunne:

 • Få automatisk genererede salgsmulighedsoversigter, herunder status, status og højdepunkter for vigtige ændringer, i Dynamics 365 Sales.
 • Opret kontekstafhængige mails, der bruger kundens CRM-data til at hente produkt-, kunde- og salgsmulighedsoplysninger i Dynamics 365 Sales.
 • Forbered kundemøder med en oversigtsvisning, herunder kontooplysninger, seneste noter, højdepunkter i eventuelle problemer eller bekymringer, kundenyheder og meget mere  i Outlook, Teams eller Dynamics 365 Sales.
 • Få tip og forslag til svar i realtid under Teams-møder, der er bedt om af konkurrent- eller brandomtale fra kunderne, for at være klar til at håndtere indsigelser.

Kunder med Dynamics 365 Sales Enterprise eller Dynamics 365 sales Premium for servicen implicit – andre kunder kan købe denne som separat licens.

Bing Chat Enterprise

Bing Chat Enterprise giver din organisation AI-drevet chat til arbejde med kommerciel databeskyttelse. Med Bing Chat Enterprise er bruger- og virksomhedsdata beskyttet og lækkes ikke uden for organisationen. Det, der går ind – og kommer ud – forbliver beskyttet. Chatdata gemmes ikke, og Microsoft har ingen direkte adgang – hvilket betyder, at ingen kan se dine data. Og dine data bruges ikke til at træne modellerne. Uanset om du undersøger brancheindsigt, analyserer data eller leder efter inspiration, giver Bing Chat Enterprise folk adgang til bedre svar, større effektivitet og nye måder at være kreative på.

Kunder med følgende licenser vil få gratis adgang til brugen af Bing Chat Enterprise når det går live:

 • Business standard
 • Business Premium
 • M365 E3
 • M365 E5

Kunder uden disse licenser vil kunne købe adgang for 5 $ per bruger/måned.

GitHub Copilot

GitHub Copilot er en AI-parprogrammør, der tilbyder forslag i autofuldførelsesstil, mens du koder. Du kan modtage forslag fra GitHub Copilot enten ved at begynde at skrive den kode, du vil bruge, eller ved at skrive en kommentar i et naturligt sprog, der beskriver, hvad du vil have koden til at gøre. GitHub Copilot analyserer konteksten i den fil, du redigerer, samt relaterede filer og tilbyder forslag inde fra din teksteditor. GitHub Copilot er drevet af en generativ AI-model udviklet af GitHub, OpenAI og Microsoft.

GitHub Copilot er uddannet på alle sprog, der vises i offentlige lagre. For hvert sprog kan kvaliteten af de forslag, du modtager, afhænge af mængden og mangfoldigheden af træningsdata for det pågældende sprog. For eksempel er JavaScript godt repræsenteret i offentlige arkiver og er et af GitHub Copilots bedst understøttede sprog. Sprog med mindre repræsentation i offentlige arkiver kan give færre eller mindre robuste forslag.

Der findes 2 licens typer:

 • Copilot for Individuals som koster 10 $ bruger/måned
 • Copilot for Business 19 $ bruger/måned

Læs mere om forskel her og hvordan du kommer i gang.

About GitHub Copilot for Individuals – GitHub Docs

Microsoft ændrer navnet Azure active directory til Entra

Ændring i navnet fra Azure AD betyder ikke noget for kunder mht. priser og indhold – det er udelukkende en navneændring der er tale om.

Læs mere her New name for Azure Active Directory – Microsoft Entra | Microsoft Learn

Microsoft Fabric

Microsoft Fabric er en alt i en-analyseløsning til virksomheder, der dækker alt fra dataflytning til datavidenskab, realtidsanalyse og business intelligence. Det tilbyder en omfattende pakke af tjenester, herunder data lake, data engineering og dataintegration, alt sammen på ét sted.

Læs mere om Fabric og alle de ting servicen kan bruges til her: Introducing Microsoft Fabric and Copilot in Microsoft Power BI | Microsoft Power BI Blog | Microsoft Power BI

Fabric er i preview.

Power Automate Process Mining tool

Microsoft har lanceret en ny service ved navn Power Automate Process Mining tool.

Power Automate Process Mining er en cloud-baseret tjeneste, der analyserer data fra forskellige kilder og viser, hvordan processerne fungerer i virkeligheden. Den giver indsigt i flaskehalse, variationer og muligheder for forbedring. Næste generations AI er en samling af avancerede funktioner, der gør det nemmere at bygge intelligente applikationer med Power Platform. De omfatter AI Builder, Power Virtual Agents, Power BI og Power Apps. Disse løsninger hjælper organisationer med at øge deres produktivitet, effektivitet og innovation.

Det kræver Power Automate licenser for at kunne bruge Power Automate Process Mining tool

https://www.microsoft.com/en-us/videoplayer/embed/RE5eBbm

https://www.microsoft.com/en-us/videoplayer/embed/RE5eDRp

Power Automate licensændringer

Der er annonceret prisændringer i priser og SKU til Power Automate – Der vil fremadrettet være følgende 3 SKU:

Power Automate premiumplan
Denne plan omfatter ældre og moderne programmer, så udviklere kan oprette ubegrænsede flow for API-baseret automatisering og automatisere ældre programmer med skrivebordsflow via RPA (procesautomatisering med robotteknologi) og AI. Planen inkluderer brugernes mulighed for at køre en overvåget RPA-robot på deres arbejdsstation. Derudover omfatter denne plan adgang til AI Builder-kapacitet, understøttende scenarier som formularbehandling, objektregistrering, forudsigelse, tekstklassificering og genkendelse. Den indeholder også en fuldstændig Process Mining til skrivebordsfunktionaliteten og en begrænset mængde datalager til Process Mining (50 MB pr. brugerlicens op til 100 GB pr. kunde). Planen kan købes mod en månedlig fast omkostning for hver bruger.

Power Automate-procesplan
Licens pr. robot. Power Automate-proceslicenserer en enkelt ‘automation’, der kan bruges til uovervåget automatisering af processer (uovervåget RPA) eller forretningsmæssige vigtige processer, der skal åbnes af ubegrænset brugere i en organisation.

Power Automate betalt efter forbrug
Med denne plan kan organisationer komme i gang med at opbygge flow uden licenstildeling eller forhåndsomkostninger og kun bruge deres Azure-abonnement til at betale, når flowet kører.

Power automate inkluderet i suiter
Power automate licenser er inkluderet i flere suiter – så man slipper for at skulle betale for en separat licens:

 • Microsoft 365
 • Dynamics 365 Enterprise.
 • Dynamics 365 Professional.
 • Dynamics 365 Team Member.
 • Power Apps
 • Windows-licenser.

Man kan se forskellen på indholdet af licenstyper her:

Typer af Power Automate-licenser – Power Platform | Microsoft Learn

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.