Styrk dit IT-forsvar

Overhold GDPR

Ensret din IT-adfærd

Viden og forståelse er det første forsvar

IT-sikkerhed handler ikke kun om teknologi. Det handler i høj grad om mennesker. Dine medarbejdere udgør “First Line of Defence” i virksomhedens forsvar mod cybertrusler. Men uden den rette træning og opmærksomhed kan de utilsigtet åbne døren for hackere og malware, der kan forårsage alvorlige konsekvenser.

Cyber Awareness træning giver medarbejderne den viden og værktøjer, de har brug for, til at genkende og håndtere potentielle trusler.

Og IT-sikkerhed er en opgave for alle, uanset afdeling. Alle medarbejdere spiller en rolle i at beskytte virksomheden mod cybertrusler, og træning er nøglen til at forstå, hvordan man gør det.

Cyber Awareness træning reducerer risici og omkostninger

9 ud af 10 IT-sikkerhedsbrud starter hos en medarbejder. Derfor er Cyber Awareness træning en effektiv vej til et styrket IT-forsvar og med til at reducere risikoen for sikkerhedsbrud og de omkostninger, der er forbundet med dem.

Og forebyggelse er langt billigere end at skulle håndtere en cyberkrise. Medarbejdere, der er trænet i IT-sikkerhed, vil være bedre rustet til at identificere og afværge trusler, hvilket sparer virksomheden tid, penge og frustration.

BOOST DIN IT-SIKKERHED

Cyber Awareness kursus på 3 timer!

Beskyt dine data, undgå cybertrusler og styrk dit team med vores intensive 3-timers Cyber Awareness kursus.

Vi kommer bl.a. rundt om:

  • Lær at genkende trusler
  • Hvordan beskytter vi følsom data?
  • Hvordan reducerer vi risikoen?
  • Sådan overholder virksomheden loven (GDPR)

Kurset er et 3-timers lukket firmakursus for op til 12-15 deltagere. Kurset kan afholdes både som online kursus eller på jeres adresse.

For mere information om vores Cyber Awareness træning. Udfyld formularen og vi kontakter dig.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8082 6290 eller
e-mail service@timengo.com.