Vi er stolte af at kunne dele nyheden om, at timengo har gennemført certificeringen: Microsoft Azure Virtual Desktop (AVD) Advanced Specialization.

Certificeringen gives til Microsoft partnere for indgående viden, erfaring og ekspertise inden for desktop virtualisering leveret på Azure.

“Certificeringen understreger vores dybe kompetence på området og en blåstempling af vores tilgang og metode for implementering af AVD. Og det tager vores ekspertise og services i den ønskede retning, nemlig at kunne tilbyde vores kunder moderne cloud tjenester, der meget målbart og effektivt tilføjer værdi og undestøtter deres digitale transformation og cloud-rejse”, Jens Jakob Nørtved Winter, Cloud Innovation Director.

Moderniser fjernarbejde med Azure Virtual Desktop

Fjernarbejde er mere aktuelt end nogensinde før. AVD gør det muligt at tilgå virksomhedens ressourcer næsten hvor som helst. AVD leverer en cloud baseret Windows 10 platform, der understøtter 100% mobilitet og tilgængelighed på tværs af Microsoft 365 apps.

Baseret på vores standardiseret referencestruktur tilbyder vi markedets mest moderne virtual desktop platform – til fast pris og uden at springe IT-budgettet.

Læs mere om Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop – 1-dags workshop