Vi har gjort det nemmere at “tyde” din Azure faktura

At “tyde” en Azure faktura kan være en kompleks og uoverskuelig opgave.

Som en del af vores licensservices, hjælper vi med at organisere og styre din Azure fakturering – uanset antallet af Azure abonnementer, tenants, afdelinger eller CVR-numre.

Organiseringen afspejles på din faktura, så du får en mere gennemskuelig fakturering, et bedre administrativt overblik – og en hurtigere og lettere ekspedition af jeres Azure fakturaer for både dig og dit bogholderi.

Tre mulige faktura-scenarier.

Scenarie 1

Du har et CVR-nummer, men flere tenants med flere Azure abonnementer og ønsker at hver tenant bliver afregnet til samme CVR-nummer, men til forskellige afdelinger (evt. med afdelingsnumre/kostcentre).

Jeres egen navngivning af Azure abonnementet i Azure portalen bliver også afspejlet på fakturaen.

Scenarie 2

Du har en tenant med flere Azure abonnementer og ønsker at disse bliver faktureret til forskellige CVR-numre (eks. datterselskaber eller selvstændige CVR-lokationer)

Jeres egen navngivning af Azure abonnementet i Azure portalen bliver også afspejlet på fakturaen.

Scenarie 3

Du har en tenant med flere Azure abonnementer og ønsker at disse bliver faktureret til samme CVR-nummer, men der ønskes at specifikke abonnementer bliver afregnet på en separat faktura (kan være afdelinger og eller specifikke projekter/applikationer)

Jeres egen navngivning af Azure abonnementet i Azure portalen bliver også afspejlet på fakturaen.

Tænk struktur og navngivning ind i det Azure set-up – fra starten

Du kan have lige så mange Azure Abonnementer, du ønsker. Tænker du fra start abonnementsnavngivning og struktur ind i dit Azure admin set-up, kan du nemt og hurtigt overskue hvilke omkostninger, der er relateret til hvilke projekter/afdelinger på din faktura.

For mere information om nemmer Azure fakturering

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.