timengo styrker AI og adoption vækst med opkøb af Bosholdt

Med opkøbet af adoption og Copilot specialistvirksomheden Bosholdt styrker timengo sin position yderligere på det eksplosivt voksende Microsoft 365- og Copilot AI-marked i Danmark.

”Vi oplever en startende revolution i brugen af kunstig intelligens igennem Microsofts Copilot-tjenester, og det stiller nye krav til os som en af de store Microsoft leverandører til SMV-virksomheder. Vi har den tekniske ekspertise i at bygge og servicere Microsoft 365- og Azure-løsninger, og Bosholdt er, med deres fokus på uddannelse og forandringsledelse kombineret med førende ekspertise på Microsoft 365-platformen og Copilot, det perfekte supplement,” udtaler adm. direktør fra timengo A/S, Glenn Nørgaard.

Opkøbet af Bosholdt etablerer et stærkt hovedkvarter i Ballerup, der kombinerer timengos tekniske ekspertise med Bolsholdts stærke undervisnings- og adoptionskompetencer inden for Microsoft 365.

”For os er det et perfekt match. timengo har været en stærk partner, og vi er begejstrede for at blive en del af noget større. Vi fastholder vores stærke fokus på uddannelse og adoption af Microsoft-værktøjer, og vi kan sammen vokse meget hurtigere og imødekomme det kæmpe behov, Copilot til Microsoft 365 har skabt,” udtaler adm. direktør Michael Bosholdt.

Bosholdt flytter fra Måløv til timengos hovedkontor i Lautrupvang.

Bosholdt har siden år 2000 uddannet, trænet og hjulpet mere end 40.000 kursusdeltagere med at optimere og effektivisere deres daglige arbejdsprocesser i Microsofts Office værktøjer.

Henvendelser rettes til

Glenn Nørgaard
Partner & Managing Director

E-mail gn@timengo.com
Mobil +45 22 68 61 10

Michael Bosholdt
Founder & CEO

E-mail mb@bosholdt.dk
Mobile +45 20 70 13 62

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Har du brug for mere information eller sparring, så grib ud efter os. Vi tager meget gerne en uforpligtende snak.

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon +45 8882 6290 eller
e-mail service@timengo.com.