Mandag 7. december 2020

Kl. 09.00 – 11.00

Webinar

Undgå at fare vild – kom rigtigt i cloud med et nøglefærdigt Azure fundament

Microsoft Azure tilbyder et væld af muligheder for modernisering af din IT-platform, som på mange områder adskiller sig fra den traditionelle måde at drive IT på. Det kan virke både overvældende og komplekst.

Hos timengo har vi fokus på at reducere kompleksiteten i din cloud rejse og skabe et sikkert og solidt fundament for din datacenterdrift i Azure, da det er helt afgørende at komme rigtigt i gang fra starten.

Hvordan du kommer rigtigt fra start? Det kan du høre meget mere om 7. december. Her sætter vi fokus på det ”nøglefærdige” fundament i Azure og hvordan vi helt konkret hjælper virksomheder til bedre IT-drift i Azure, hvor du sparer tid og penge og undgår at fare vild og miste overblikket i de utallige muligheder i Azure.

Praktisk information:
Tid: 7. december kl. 9:00-11:00
Sted: Virtuelt via Teams

Tilmeld dig i boksen til højre eller nederst på siden.

Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig her

  • Ved tilmelding giver jeg samtykke til, at timengo må kontakte mig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende mig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.

Formiddagens program

09:00 Velkomst
09:05 Cloud computing er fremtiden
v. Martin Lundsgaard, Partner og CTO, timengo & Sebastian Karlsson, dansk divisionschef, Microsoft Azure
Cloud er både IT som vi kender det og IT der sprænger grænserne for hvad vi kan levere til forretningen – både økonomisk, teknologisk og når det kommer til nye muligheder og innovation.

Vi sætter, sammen med Sebastian Karlsson fra Microsoft, ord på fremtidens Azure. Hvad det kan betyde for IT-driften i mellemstore virksomheder og hvordan det kan være vejen ud af fx IT-gæld, knappe ressourcer og det konstante compliance- og sikkerhedskapløb – der kan få selv den mest veldrevne IT-afdeling til at føle sig chanceløs.

09:30 Det nøglefærdige Azure fundament – din genvej til sikker og effektiv datacenterdrift i Azure
v. Jens Jakob Nørtved Winther, Cloud Innovation Director, timengo
At bygge et datacenter i Azure er som at bygge et hus. Fundamentet er det bærende og helt afgørende for kvaliteten og udnyttelsen af resten af huset.

Vi kigger på timengo’s nøglefærdige Azure fundament som en sikker og effektiv genvej til migrering fra on prem til datacenterdrift i cloud.

Et komplet design der tager højde for fx hybrid integration, governance, sikkerhed, navngivning m.m. – alle komponenter, der er med til at definere et solidt fundament i Azure, uanset om du ønsker topmoderne datacenterdrift med Infrastructure-as-Code eller en mere traditionel driftstilgang.

10:10 Fra traditionel drift til forretnings IT via Azure
v. Steen Melby, Driftsansvarlig, UCN
Mød Steen Melby og hør ham fortælle om UCN’s erfaringer med at migrere et traditionelt driftscenter fyldt til bristepunktet til et meget mindre driftsmiljø i Azure.

Hvordan fokus er flyttet fra drift til projekter og udvikling som betyder, at IT nu er på forkant med resten af organisationen i forhold til nye behov og projekter. Og et markant ændret mindset hvor driftsmedarbejderne kigger mere på cost og nye muligheder end på oppetid.

10:30 Spørgsmål, opsamling og anbefalinger til dit “næste skridt”
v. Martin Lundsgaard, Partner og CTO, timengo

Dagens indlægsholdere

Martin Lundsgaard
Partner og CTO i timengo

Jens Jakob Winther
Cloud innovation Director i timengo

Sebastian Karlsson
Dansk divisionschef, Microsoft Azure

Steen Melby
Driftsansvarlig hos UCN

Tilmeld dig her

Vi glæder os til, at byde dig velkommen 7. december.

  • Ved tilmelding giver jeg samtykke til, at timengo må kontakte mig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende mig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.