Tirsdag 13. september 2022

Kl. 09:00 – 12:30

Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Lyngby

Sikker og compliant brug af Microsoft cloud – kom og hør hvordan

IT-services i skyen er i fortsat vækst og mange, både private og offentlige organisationer, kigger i retning af cloud når, der skal optimeres, effektiviseres og innoveres i forretningen.

Samtidigt med at flere og flere overgår til cloud baserede IT-services oplever mange også juridisk uklarhed, der rejser spørgsmål og barrierer, der ender med at begrænse eller helt forhindre brugen af cloud.

Tirsdag d. 13. september stiller vi skarpt på, hvordan du imødekommer disse benspænd, så du kan drage nytte af Microsoft cloud på en sikker og forsvarlig måde, der både beskytter virksomheden – i en hverdag med skærpede cyber trusler i konstant forandring – og lever op til regler og vejledninger fra både europæiske og danske tilsyn og myndigheder.

Vi sætter undervejs fokus på databeskyttelseslovgivningen i lyset af Schrems II, hvad de officielle vejledninger reelt siger om compliance og risiko – og gennemgår, hvordan du udnytter Microsoft’s indbyggede sikkerhed til at bygge og få mest ud af Microsoft cloud – uden at gå på kompromis med sikkerhed og compliance.

Vi runder formiddagen af med at opdatere dig på de seneste og vigtigste sikkerhedsnyheder fra Microsoft på tværs af deres online-services.

For hvem er denne formiddag vigtig:
Formiddagen henvender sig til dig med ansvar for virksomhedens eller organisationens brug, drift og vedligehold af Microsoft cloud – med målet om, at du går hjem med svar og praktisk vejledning til, hvordan du griber opgaven an med at etablere god governance, sikker og lovlig cloud.

Praktisk information:
Tid: Tirsdag 13. september kl. 9:00-12:30
Sted: Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Lyngby

Tilmeld dig i boksen til højre eller nederst på siden. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Tilmeld dig her

  Ved at udfylde formularen giver du samtykke til, at timengo a/s må kontakte dig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende dig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services.

  Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din tilmelding. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Hvorfor komme til Lyngby den 13. september?

Fordi vi har samlet alt den viden om IT-sikkerhed og cloud – som du har brug for.

Du vil kunne stille spørgsmål til de sikkerheds-problematikker, der trænger sig på i din organisation og få rådgivning og konkrete svar med hjem, som du kan bruge i dit arbejde med at levere sikker og compliant brug af cloud.

Hvad med Schrems II, hvordan udnytter jeg sikkerheden i M365, hvordan sikrer jeg compliance? Det er blot nogle af de ting, vi kommer til at tale om.

Formiddagens agenda

Kl. 9:00

Registrering og morgenmad

Jesper Petersen
Senior Cloud Advisor, timengo

Kl. 9:30

Hvordan ser det aktuelle trusselsbillede ud og hvilke risikofaktorer er særlig vigtige i det daglige arbejde med IT-sikkerhed?

Vi byder velkommen og iscenesætter dagens agenda med en overflyvning af det aktuelle trusselsbillede og de udfordringer virksomheder og organisationer står over for i dag, når vi taler cloud og sikkerhed.

Ole Kjeldsen
Teknologi- og Sikkerhedsdirektør, Microsoft Danmark

Kl. 9:45

Compliance opgaverne står nu klarere end nogensinde – sådan håndteres cloud compliance og governance efter Schrems II

Vejledninger og rådgivning fra bl.a. det danske Datatilsyn har givet en mere klar anvisning for, hvordan du KAN sikre dokumentation for den nødvendige governance i forbindelse med anvendelsen af cloud.

Med ’Microsoft Cloud Compliance pakke’ som omdrejningspunkt fokuserer vi på, hvordan du som dataansvarlig med hjælp af både juridiske, organisatoriske og tekniske værktøjer og kontroller kan levere, databeskyttelse i overensstemmelse med Datatilsynets anbefalinger.

Pause

Kl. 10:30

3 trin mod sikker og compliant Microsoft cloud

Morten Grundtvig
Principal Cloud Advisor, timengo

Trin 1

Hvordan bygger og drifter du sikker og compliant Microsoft cloud, der lever op til aktuelle regler og vejledninger?

Vi viser hvordan du bygger og drifter cloud i praksis og samtidigt imødekommer retningslinjer og anbefalinger fra bl.a. Datatilsynet og Microsoft’s ”Cloud Compliance pakke”.

En metode, udarbejdet i tæt samarbejde med Datatilsynet, Microsoft og en større dansk kommune, der danner grundlag for timengo’s referencearkitektur og måden vi implementerer sikker og compliant cloud.

Martin Baunsgaard
Sales Manager, timengo

Trin 2

Hvordan vedligeholder du sikker og compliant Microsoft cloud, så du både fastholder dit sikkerhedsniveau og din investering?

Med mere end 100 opdateringer til Microsoft 356 om måneden er det svært at nå at omsætte de mange nyheder til praksis og værdi i hverdagen.

Med timengo Evergreen Service, får du hjælp til at sortere og prioritere de mange opdateringer og løbende implementere IT-sikkerhed i din Microsoft 365 platform, så du undgår at dit miljø ”sander” til – men i stedet styrker din samlede udnyttelse af platformen, den indbyggede sikkerhed og din licensinvestering.

Kevin Pedersen
COO, timengo

Trin 3

Hvordan licenserer du sikker og compliant Microsoft cloud – så du har de nødvendige værktøjer til at modstå de mange cyber trusler?

Vi dykker ned i licenseringen af Microsoft 365 og hvilke licenser, der giver adgang til de nødvendige værktøjer, der sikrer compliance og Zero Trust baseret Microsoft Cloud .

Og hvordan sammensættes og rightsizes dit licensmiljø, så du optimerer din samlede licensøkonomi med fokus på cost take out, så du undgår at betale for meget, for lidt eller for det forkerte.

Aline Harmand
Cloud Security Architect, Microsoft Danmark

Kl. 11:30

Gennemgang af Microsoft’ Security portefølje og en opdateringer på seneste nyt inden for sikkerhed og compliance

Indlægget er på engelsk

Microsoft Security består af alt hvad vi som virksomhed gør for at sikre vores kunder og resten af verden. Med styrken i Microsofts cloud kan vi tilbyde vores kunder en sikkerhedsløsning, som nedbryder kompleksitet og siloer. Vi bygger vores teknologi med disse tre grundelementer:

 • Built-in experiences that work across platforms
 • AI and automation to secure your future
 • Integration across people, devices, apps and data

Efter en gennemgang af, hvordan disse tre elementer er en grundlæggende del af Microsoft Security følger en kort introduktion til Microsoft’s sikkerheds-, compliance- og identitetsportfolio samt de seneste nyheder inden for dette felt.

Kl. 12:00

Afrunding og tak for i dag

Vi inviterer til sandwich og netværk i foyeren.

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Tilmeld dig vores seminar d. 13 september her.

  Ved at udfylde formularen giver du samtykke til, at timengo a/s må kontakte dig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende dig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services.

  Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din tilmelding. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.