pulse event 22. maj 20192019-07-01T16:00:15+02:00

FREMTIDENS IT-SIKKERHED LIGGER I SKYEN

Vi afholder hvert kvartal et pulse cloud event, hvor du bliver opdateret på nyeste tendenser inden for cloud-it. Dette kvartal sætter vi fokus på it-sikkerhed i skyen, hvor du kan blive klog på de nyeste it-sikkerhedstendenser, cybersikkerhed og Zero Trust.

Du kan møde flere spændende oplægsholdere inden for it-sikkerhed.

Kom til pulse d. 22. maj kl. 8:30 – 13:00 hos Microsoft på Kanalvej 7, Lyngby. Vi sørger for morgenbrød og kaffe, aktuelle oplæg og herefter vil der være sandwich og networking.

Vi glæder os til at se dig.

Praktisk: 

Du kan komme til Lyngby via både s-toget og lokalbanen. Kommer du i bil kan du se kort over gæsteparkering og andre parkeringsmuligheder hos Microsoft her.

Tilmeld dig

DAGENS PROGRAM

08:30 – 09:00 Registrering og morgenbuffet
09:00 – 09:45 Hvordan du bygger cloud baseret it-sikkerhed på tværs af bruger, enheder og apps v.  Martin Lundsgaard, CTO i timengo.
Tidligere var it-sikkerhed lig med,  “alt hvad der er inden for virksomhedens netværk er sikkert” – sådan er det bare ikke længere. Cloud har disrupted vores traditionelle opfattelse af it-sikkerhed og kræver i udgangspunktet, at vi ikke stoler på nogen. Hør hvordan vi oversætter sikkerheden i Microsoft 365 og Azure til én sammenhængende Zero Trust cloud platform.
09:45 – 10:30 Enterprise sikkerhed til alle v. Ole Kjeldsen, Teknologi- og Sikkerhedsdirektør i Microsoft Danmark.
Avanceret it-sikkerhed var tidligere forbeholdt de allerstørste virksomheder. Microsoft investerer årligt en milliard dollars i sikkerhed på 
tværs af deres services, tilgængeligt for alle – uanset virksomhedsstørrelse. Men it-sikkerhed er meget mere en teknik, det handler også om kultur og processer. Mød Ole Kjeldsen og hør Microsoft’s bud på fremtidens it-sikkerhed og deres verdensomspændende økosystem, hvor vi alle for gavn af “sikkerhedsmæssig nabohjælp”.
10:30 – 10:45 Pause og networking
10:45 – 11:30 Tre ud af fire it-chefer forventer snarligt hackerangreb – men har ingen plan  v. Tom Christensen, CIO hos tidl. Maersk Oil & Gas.
Rigtig mange virksomheder overser et vigtigt element af deres sikkerhedsstrategi – beredskabsplanen, der skal træde i kraft, så snart angrebet har ramt – og det vil ramme. Få input til hvordan du forbereder dig på det værste og bygger en ”action plan” med klare roller- og ansvarsfordeling, så alle ved, hvad de skal gøre under et angreb.
11:30 – 12:00 Hvordan du bygger it-sikkerhed ud fra Zero Trust  v. Kristian Berggren, Principal Cloud Konsulent & Morten Grundtvig, Principal Cloud Advisor hos timengo
Bliv opdateret på sikkerhedselementerne i Microsoft 365 og Azure. Du får helt konkrete eksempler på, hvordan en Zero Trust dagligdag ser ud.
12:00 – 12:15 Opsamling og anbefalinger til dit “næste skridt”
12:15 – 13:00 Frokost og networking i eventområdet

Mød talerne

Martin Lundsgaard
CTO i timengo

Ole Kjeldsen

Ole Kjeldsen
Teknologi- og Sikkerhedsdirektør i Microsoft Danmark

Tom Christensen
Tidl. CIO hos Maersk Oil & Gas

Kristian Berggren
Principal Cloud Konsulent hos timengo

Morten Grundtvig
Principal Cloud Advisor hos timengo

Tilmeld dig her

Vi glæder os til, at byde dig velkommen 22. maj i Lyngby